Otavarm uskoro pa javljam. Hvala ljudi!
Jedan check please konima pristu online prodavnicama kod nas, NEXT ili koji vec.
TRW SJ1284
Renault OEM 770129866
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Ne izbacuje nista po ovim brojevima.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Bas ovaj TRW set ili neki drugi?
Aparat je inace TRW pa rekoh da trazim bas njega.
@TAKUMI
@zrnojed2 ne znam, imam jos i EAN 3322938022631
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Moze da se poruci kosta 9 eura,ceka se 15-tak dana.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Dje mogu potrazit pumpu za aditiv za pezo 208, 1.6 hdi, 2016 godiste. Da ne zovem sad sve redom. Ipak cu odradit sve..da se ne zezam sa softverskim gasenjem, skidanjem partikularnog....
Vidm Next auto ima on line katalog, nego trazi logovanje...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pogledaj i u Cabrio.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ima li neko kod nas da radi slicno, da to bude fabrika a ne ono malo celicnom cetkom i farbanje strane sto se vidi i to bude to.
![]()
Last edited by METZ; 30-08-25 at 23:26.
skines klijesta i poneses kod draskovica u nk na pjeskarenje...onda kupis kit za remont klijesta i zamijenis, ili poneses majstoru da zamijeni klipove-gumice itd
i na kraju te izadje skuplje nego da si kupio nova![]()
Je li moguće da fabrika ne proizvodi trenutno ovo? Tj da ga nema na stanju ili maste u Knezevic?
14 400 803 80
Ima li dje oem da se poruci? How much?
Imaš na ebay kako mi se čini. Dosta djelova je teško naći, meni motor elektronske isto rekli, pa sam uzeo polovan tad.
Kod koga povesti da se updajtuje navigacija na citroen ds7, i koliko ce me to kostati?
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Dje da odem na procjenu stete iz cukanja?
Ovaj to radi za cijenu ne znam.
https://www.instagram.com/dudic_gara...A2YjQ0d3Nzendz
Ja sam to sam radio na pezo 3008 a vidim da je ista procedura i kod tebe na Citroena, nekih sat vremena je trajalo azuriranje kod mene.
U Škodin servis rade to za 30€ ali uz uslov da se auto radi kod njih.
Koje osiguranje?Ako je Uniqa,nek ti je Bog upomoć
Uglavnom prvu isplatu ti rade na osnovu njihove procjene(tvoje je da nabrojiš šta je sve oštećeno i da im priložiš fotografije sa lica mjesta i oštećenog auta),i kad ti stigne rješenje,obavezno im traži(nikom to ne daju bez ko ne traži) zapisnik na osnovu kojeg su ti isplatili tu prvu cifru.Tu bi trebalo da piše šta su sve i po kojim cijenama isplatili.
Nakon prve isplate/rješenja,žališ se i prilažeš fotografije oštećenih djelova auta koji nisu bile vidljivi odmah i nabrajaš šta je sve oštećeno.Naravno,to ćeš moći slikati tek kad majstor krene da radi.
Rok za žalbu ti je mjesec dana od prijema prvog Rješenja.E tu već nastaje karambol jer su skoro svi majstori zauzeti i treba forsirat sa početkom radova da bi znao za šta se žališ
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 01-09-25 at 13:13.
Ima li ko da radi one mat folije preko displeja da ne ostaju otisci od prstiju ? Iznevjerovah da mi jedan trazi 120€. Ili mozda ja nisam u toku.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks