ITS
Ulica Peka Dapčevića 30, Podgorica
Tel: 020-512-596 020-656-983
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Eh sad,mnogo 'oces
Par linija koda…
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ima li ko iskustva sa TV PHILIPS 75PML9019? Mini led, ambilight. Na osnovu svega ims dobre recenzije, osim OS-a (Titan). Izgleda da je totalni trash, pa ne znam da li da ga uzimam..
Tražim matičnu ploču za stariji model LG, ako neko ima preporuku za ovaj model gdje da nađem.
Lg 42LF561V
43 inča tv.
![]()
mozete li mi prepruciti neki televizor od 65" do 700 Eura ??![]()
Za Hisense TV, kome ne stigne potvrda za produzenje garancije u roku od 7 dana od prijave, neka posalje mail sa upitom za provjeru na [email protected]
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Apdejt za registraciju Hisense TV uređaja za produženu garanciju.
Hisense TV uređaji kojima serijski broj počinje sa 31 se ne mogu registrovati preko Nepo System sajta i za njih je potrebno da vas prodavac uputi kako se registruje za 5 godina.
To su uređaji koji su nabavljeni preko drugog uvoznika i za njih ne znam kako ide registracija, pa je najbolje da se odmah provjeri u radnji.
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Ti si car koji sve zavrshihvala!
...
TCL P7K 50", ima li neko iskustva sa ovim modelom ili TCL generalno?
Dok traju ova snizenja u tehnoplus na 30% ,TV ULED Hisense 55U7NQ Mini-LED 4K Smart ima li ko iskustva ? Da znam iz prve ruke sta i kako ? Hvala unaprijed.
Cekla was here!
Primijetio sam neku liniju po sredinu Samsung TVa, kupljenog u Multicom.
Zakonska garancija je istekla ali je na snazi ona produžena koja (valjda) stupa na snagu kad istekne ova zakonska. Dal da prijavim, imam li se čemu nadati?
Da li neko od forumasa ima televizor Tcl c655 da mi pomogne da podesim sliku . Kupio sam ga prije 10tak dana i do sad mi je slika bila odlicna ali kad gledam ove utakmice na areni kao da je slika malo mutna . Da li ima neko posebno podesavanje koje se odnosi na stvari koje se brzo krecu
Copy paste ovoga u neki AI i dobiješ ovo:
Preporučena podešavanja slike za sport
1. Režim slike:
- Idi u Podešavanja slike i izaberi Sportski režim ako postoji.
- Ako ne, koristi Standardni ili Dinamični režim, pa ga ručno prilagodi.
2. Motion Clarity / MEMC (Motion Estimation Motion Compensation):
- Uključi opciju Motion Clarity ili MEMC u naprednim podešavanjima slike.
- Ovo poboljšava prikaz brzih pokreta i smanjuje zamućenje.
3. Oštrina (Sharpness):
- Podesi oštrinu na 40–60 (ne previše, da ne dobiješ šum).
- Prevelika oštrina može stvoriti veštački izgled.
4. Podešavanje osvežavanja:
- TCL C655 ima 120Hz osvežavanje, pa proveri da li je aktivno.
- Ako koristiš eksterni uređaj (set-top box, konzolu), proveri da li šalje signal u 60Hz ili 120Hz.
5. Game Master 3.0 / Auto Low Latency Mode (ALLM):
- Iako su namenjeni za gejming, mogu pomoći kod brzih pokreta.
- Uključi ALLM ako gledaš preko HDMI izvora.
6. AI Picture Settings (AiPQ Engine):
- Uključi AiPQ optimizaciju slike – automatski prilagođava kontrast i pokret.
- Možeš ga pronaći u sekciji Napredna podešavanja slike.
Bonus saveti
- Izvor signala: Ako gledaš preko kablovske, proveri da li je HD kanal. SD kanali često izgledaju mutno na 4K ekranima.
- Uključi HDR (ako je dostupan): Kod sportskih aplikacija poput YouTube-a ili streaming servisa, HDR može poboljšati kontrast i jasnoću.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Uzeh na 30% popusta Hisense U8NQ 75".
Prezadovoljan sam TVom sem što me smara što moram da palim android box zbog Stremio app.
Jel neko uspijevao da odradi sideload?
Ako moze rado bih prebacio box na drugu lokaciju.
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Na TV-u se počele pojavljivati tamnije mrlje na ekranu, može li se popravljati ili da tražim novi? Samsung UE56tu, 65 inča.
Za slučaj da mu nema popravke, šta uzeti u istoj dimenziji? Ne treba mi ništa spec, gledanje filmova, sporta, ne igram igrice i sl.
Ako je u garanciji onda nema mnogo da razmisljas
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nije u garanciji.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
ne isplati se popravljati.s'obzirom da si osjetljiv na pozadinsko idi bar na miniled/uled,nisam siguran dal ima ona miniled tesla u toj dimenziji,ako ima to ti je najpovoljnija opcija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks