Cisto za ove sto vole da nas uporede sa Albanijom jedan podatak. Prosjecna penzija u Albaniji je 170 eura
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sleceli u Lameziu u 1 ujutru. Bukirali hotel u to malo naselje Santa Eufemia, 2km od aerodroma.
Nidje javnog prevoza u to doba naravno. Veli taksista 30e voznja.
I prosetali smo pjeske 20min te 2km u 2 ujutru. Svuda ima cigana.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Cisto za ove sto vole da nas uporede sa Albanijom jedan podatak. Prosjecna penzija u Albaniji je 170 eura
Gledam neke snimke iz Benidorma, dosta suncobrana ali nije onako masivno i nabijeno popunjena plaza. Na nekoj plazi u Jesolo nidje nikoga. Kao da je korona. Mada po Spaniji vjerovatno idu na plaze dje parking i sam prostor nisu problem.
Polinezija gospodo.
Sad će iz MT ovo demantovat, slabo su ovo proračunali, bolje je nego 2019
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Treba da se uredi i organizuje da se svaka usluga evidentira i plate dadzbine, ovako je sva statistika pausalna. Nego je tesko u cetvrtini 21. vijeka urediti da se evidentiraju prometi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljepše je ovako pustiti da svako nagađa jel nam sezona bila uspešna nego da imaš tačne podatke ako ti ne odgovaraju da moraš da se pravdaš
Zabrinjavajući podaci iz prvih sedam mjeseci
U Crnoj Gori ove godine gotovo 400.000 noćenja manje nego prošle, pad naročito izražen u individualnom smještaju
https://www.portalanalitika.me/clana...qPNwDzZ7Int-Kw
Drugi je dan da se kamper parkirao u dvorištu srednje mješovite škole “Bratstvo i jedinstvo” u Ulcinju na samo 20 metara udaljenosti od stambenih zgrada i škole, prenosi RTCG.
Stanari su morali posmatrati kako se kamper turista rano ujutru umiva, pere ruke, noge, dok su bili zabrinuti zbog otpadnih voda iz kamping vozila.
Ovaj je obrnuo igricu a sad bi neko rekao pa on donosi profit voliju i lakovicu....
Jednostavno im treba uvesti kazne za parkiranje izvan auto kampa.
Ovako nekako.
https://www.iusinfo.hr/aktualno/u-sr...-kampova-56132
Na Savin Kuk 10-20 kampera svako jutro na parking.
Najjači kad tende rašire.
Na Prsten makar 50-100 kampera i jos toliko satora uz put.
Ova država ne može da organizuje da se ka ljudi po*****o u glavni grad, a ove stvari su baš advance level.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Da je srece od komunalne policije da ih lese po dzepu, pa da im nikad vise ne padne na pamet da dolaze vamo, ovakvi nam nista ne trebaju.
Na park4night app obiljezavaju mjesta dje moze dzabe da se parkira, a sigurno ima i drugih app i foruma dje pisu jedni drugima, jer znaju da odje kod nas moze svasta da se radi.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ovo i ja pomislih jer mi je nejasno da baš idu grlom u jagode.Očito su informisani preko neta ne trebaju im ni neke naročite zajednice.
Recimo na camping info đe se i nude zvanična kamping mjesta sa svim opisima i kontaktima lijepo piše da je zabranjeno...ali na neke druge sajtove se dodaje zabranjeno je ali se toleriše.
https://www.caravanya.com/en/wildcam...in-montenegro/
...ako vas tješi nismo jedini tu su i SR,BiH,Makedonija sa tolerancijom uprkos zakonu.Slovenija i Hrvatska odiru o džepu kaznama.
A Albanija je free nema taj zakon.
https://balkancampers.com/blog/campi...nd-the-balkans
Iskreno mi nimalo jasni nisu, cak i sa tudjim savjetima ja ne bih mogao u drugu drzavu da zabodem u neku sumu ili parking.
Inace ovi stranci su funjare, kuci ne smiju da se pomjere ako im zakoni to ne dozvoljavaju, a onda dodju kod nas pa pokazu pravo lice, pi.
Inace, drug mi je radio prosle god kao dispecer u Komunalnu policiju, veli njihova ti je logika "necemo da se zamjeramo". Ovo znaci da ce zmuriti na sve zivo, do onog trenutka dok neko nesto ne prijavi.
I da kazem da razumijem ovu filozofiju, donekle, kad je nas narod u pitanju, ali neki bahati stranac koji kampuje pored puta, kome se pobogu zamjeras tunikad se ne vratio vala, ovakvi nam svakako ne trebaju, a makar ce budzet opstine malo da se pripuni od kazni..
Edit: neka lagana delikvencija u vidu balona sa bojom bi rjesila ovaj problem, no sam malo prestar za ove poganluke
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nisu ni meni jasni ja ne bih ni u svojoj kamoli u tuđoj državi čak ni ovdje đe se navodi da je to u Albaniji recimo po zakonu okey.Na predviđenim kamp mjestima imaš sigurnost,imaš i kuhinju,i uređene toalete i tuš kabine i to je sve po manje više pristupačnim cijenama.Da oskudjevaju u novcu teško čim imaju novca za ovakve kampere.Ne znam što da rečem sem da izigravaju neko ludilo poslije kad im se nešto desi još će da nam tuže državu.
E da viđeh sad na sajtovima što postavih ovu aplikaciju koju si naveo to je neka nomadska sekta,izgleda.![]()
Prvo smo prekomjernom izgradnjom otjerali bolje platežne goste, a sad uspješno tjeramo i ostale.
Budva izdalje izgleda kao brazilske favele. Kad priđeš, vidiš da imaju puno više para u džepu, ali u glavi ista sirotinja.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Cijene za "losije plateznu klijentelu".
I prije neko uleti sa komentarom i misli da je neki "elitniji" restorancic... Sheki Nautilus, znati ce Novljani ...
To je ta treca tura dizanja cijena koju pominjah prije par postova. Dodati cu jos neke bisere, tipa Becka snicla ~18€ evrica na istom mjestu, porcija muslji 12 evrica ako se sjecam dobro, ili pak mijesano meso nedaleko odatle 19.80€ (porcija na papiru 750g, u realnosti ni 400g).
21h Petrovac kao da je kraj januara.
Nidje nikoga.
Kad pričamo konačno je li bolja sezona ili lošija od prošle?![]()
Herceg Novi + Igalo u cetvrtak full fulirani. Jucer naravno niti priblizno, ipak je vrijeme bilo totalni haos.
Verige sinoc cak i po onom pljusku krcato, ista stvar i u Porto Novi tik prije nego je poceo haos sa kisom.
Vjerujem da je to kraj i da ce ovih par dana kisurine potjerati dosta turista.
Avio linije i plasiranje turističke destinacije i ponude na strana tržišta. Dvije glavne neaktivne i ugašene stavke.
Love, peace and respect.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks