Društvo, imate li za preporuku nekog okej majstora na Cetinje da povedem auto da ga pogleda prije kupovine, na Ct placevima jedino dozvoljavaju kod nekog majstora na cetinje da se povede.. dalje nećeš moći veli
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Pa sto kupujete od takvih?
Prema tome, šta da ti kažem?
Još je jača fora majstor poznaje gazdu placa i tebi kaže da je auto extra iako je kanta
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
To je aditiv za dpf, plasticni rezevoar je ispred zadjeg lijevog tocka. Rijetko de desava da te pumpice crknu, ali moze. Mislim da moze dijagnostikom da mu se uradi ucenje da je rezevoar pun, i pumpica zamijenjena i on ugasi gresku. Regeneracije redovno radi.
Ako se ugasi Adblue isto radi regeneracije bez problema, zamjena adbkue pumpe je totalna glupost jer i nova nece imati dug vijek trajanja, problem je u kristalizaciji uree koja pravi stetu i zacepi diznu, pumpu,
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
E onda sigurno je sve okej
Povedi ga nedje na tehnicki posle radnog vremena, casti one radnike tamo. Pa neka na uredjaje vide kocnice, izduvne ako mogu i trapove. Pitaj, zamoli, casti.
Polinezija gospodo.
Prije svega pošten momak onda doktor u svome poslu.
1. Poliranje kola
2. Dubinsko
3. Pranje kola
Dešava se često da mu dodje čitavi plac sa dosta vozila ali on onda radi jedno vozilo sa placa -> jedno vozilo što je zakazano...
Polimerizacija + garancija.
Detaljno pranje auta.
Instagram Milos Djokovic (djokara43)
067839779
Zabjelo (200m posle reglaže trapa Ivanović) sa lijeve strane.
Last edited by Biznismen Podgorica; 28-08-25 at 08:37.
Preporuka za neko mjesto u Mostaru ili bližoj okolini za doručak, da je blizu puta i ima parking.
Hvala.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Sta se desilo pa nasi na granici otkriju skoro svaki dan po koje ukradeno auto? Je li moguce da albanski debili sa kradenim vozilima pokusavaju granicu da predju?
UP: Na GP Božaj oduzeta vozila koja se potražuju na međunarodnom nivou
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...f-8ec7e74bee5e
Sent from my S25+ using Tapatalk
Vjerovatno se nije kontrolisalo ranije to. A moguce da su nove generacije lopova gluplje, ipak sve ide na dolje...
Kad se sjetim da se to i kod nas desavalo , da kupi covjek auto . Registrovano i sve na izgled kako treba a ono krene preko granice i paff oduzmu ti ga …
Mada u zadnje vrijeme nisam cujao takve slucajeve
A neki su svjesno kupovali kola bez rominga
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zna li neko možda kakvi su Vernet termostati za vw 2.0tdi?
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Calorstat by Vernet su OK termostati.
Ima li ko etku ili slican program da mi nadje oem brojeve od 2 lambda sonde za vw polo 6n2 2000. god 1.4 44 kw AUD kod motora
Jedna je prije jedna posle katalizatora
Hvala veli unaprijed
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Sibni mi VIN.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks