Ih, to ti je onda premija..
Odlichno je to,a fino si i ushao u minutazu,znash kako to ide
A ishrana,ponekad pazim,ponekad ne,ne prima mi se svakako pa mogu sebi priushit mnogo toga.
...
Ih, to ti je onda premija..
Jeste,genetika,ili shto vec..mada bih mozda trebao nekih 3,4 kg nabacit,no to mi nije problem.
Uglavnom znam recimo da se jednog dana razbijem od hrane,i slatkog i svega,a voće inache non stop jedem u velikim kolichinama,i tako 1 dan se recimo bash prejedem,sledeca 2,3 dana mi ne pada napamet,
...
Psyche conditioning: gledanje u stopericu od 0 do 5min u plank poziciji. Subjektivni osjecaj 15min
Postidjeh ja matora drtina 2 momka na vratilo mi dodjoshe,1 ima 18 a drugi 23 g...josh mi ne vjeruju kolko imam g,aj rekoh sad pichite pa se vidimo kad budete spremniji.
...
Hahah, je li bilo: momci, kolko vi, ja duplo![]()
A ne,nisam htio da ih ponizim nikako,vec naprotiv da ih nekako motivishem,znam da se opijaju chesto a mene gotive...bataljujte rekoh te otrove na vrijeme a ne kao ja shto sam sebe trovao cig i alk,pih
...
A daleko od toga, to je vise stos kad te otpisu
Ako vec moraju bolje u te godine da se iscefe, nego kao pojedini kad otkriju cigare i pivo poslije 30
Bolje naravno,makar su vidjeli i poneshto zensko a ne kao pojedini,napune 30 a nevini,a ostalo onda ide uz to![]()
...
Pravi uzitak. Te male pobjede jacaju karakter.
I ja na jedvite jade istrenirah juce, umor me stigao..
Podsjeti me dok sam trenirao u teretanu, jedan momak me svako malo nudio preworkout, pa sam mu morao reci ti kad ga ne uzmes ne mozes trenirati, a ja mogu kad ocu na suvo![]()
Bravo ja,a vrucinu,bolje da ne komentarishem.
...
Bio mi drug s fameljom danas a bas je vruce bilo, vele a dje ovo je ladovina pri Pg
Na vr' gasa danas. Malo vrtio s tegovima na noge, koji trbusni, propadanje. Puna kapa. Sjutra ce neki hike lagani..
Danasnje mjerenje na Technogym Check up, poslije 2 i po mjeseca treniranja i redukovane ishrane, sa 90 na 84kg, body fat % sa 33 na 27, 6kg masti skinuo, misicna masa se neznatno povecala...
Idem jos makar 5-6kg masti da skinem u narednim mjesecima i dodam koje kilo misica, da vidimo kako ce 20% body fat da izgleda
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
10/10 bih ocijenio nocas sebe,uz mnooogo vode,sreca poche vjetar,nazalost bi mi odmah zao radi tih pozara shto duva.
...
Dan bez sieste,shto mi se bash bash rijetko kad desi,i odmah za nijansu teze ide,no ok![]()
...
Ideal Humidity...
Ne bih bash rekao da je bilo idealna vlaznost,ali sve odradjeno bez greshke![]()
...
Uh. Ja nisam od prvog juna pola vjezbe jedne uradio... A inace 3x nedeljno picim stalno. Sad moram da se nagovaram da krenem 1 sept![]()
Ne dozvoljavam pauze ni zbog chega,osjecao bih se loshe.
...
Gasim ja ljeti svake god sezonu![]()
Last edited by Mojsije; 07-09-25 at 15:26.
Osjeti se malo vlaznosti,ali ja prezadovoljan,kako reche nicky pumpaj serotonin!![]()
...
Pumpa pumpa hahah. Moram pohvaliti Mojsija, i upozoriti ga, tezi dio ide nakon sto postigne cilj![]()
Misterija zvana ljeto. Pretpostavljam da najjace treniram u ljeto jer imam nizak pritisak. Usporio sam zadnji period, ali nisam bio neaktivan. Jedna vrata su se otvarala u zidu debljine 80cm, a alat je mogao biti malo bolji, i bilo je malo tegljenja![]()
Grmi,sijeva...i taman zavrshih poche i da pada sad![]()
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks