100 puta bolja pjesma no ona tututururututu…
100 puta bolja pjesma no ona tututururututu…
Prema tome, šta da ti kažem?
oli da ti je narezem na flesku
Dodao u spotifaj.
Zbog ovoga mi se ne mili upalit auto
https://www.facebook.com/share/r/1EF...ibextid=wwXIfr
redovna pojava
juce pg-mk ako nije bilo 5 kaskadera ne makao se
prednjaci jedan iz bg koji je odlucio da pretice pred krivinu da nas sve iznenadi
i jos je sampion neki mrco na motor koji je pred desnu krivinu preticao kamion pa nije imao i dovoljno mjesta da se vrati i otpocne skretanje no je iz moje trake poceo da srece u nju... da ne bi prosirenja raznio bih ga nesrecnoga
brate mili sto je s ljudima koji voze motore, odnosno ove skutere, je li neadekvatna obuka ili sta
zadnjih nekoliko dana sam vozao malo vise kilometara i po moru i po pg
semafori se slabo postoju, iz trake u traku se prestrojavaju kako im se cefne...obilaze kolone, sto je ok, ali kad izadje da obilazi toliko trake za kontra smjer zauzme i ne jebe zivu silu kao da sleper vozi, da moram da se bacam sa puta i penjem po trotoarima da ih ne pokosim(a u svoju sam traku).
vozenje opruzenih nogu, ne vezanje kacige, obilazenje sa desne strane??
a ove migrante sa glova da ne pominjem...iskreno tu mi je jedino zao sto vjerovatno odgovaraju vozaci kola koji ih obore, ali ih ne obaraju bez razloga...eto nas kao indija
Bahatost je nešto uobičajeno kod nas, ne znam zašto neku skupinu posebno izdvajaš.
Sent from my Motorola 8400
zato sto se tesko provuci sa iole vecim motorom...ja licno sa tricity-jem tesko dje mogu da se proguram...sa ovim malim prdavcem uglavnom mogu ali imam ulica gdje ne mogu ni sa njim a da ne riikujem da nekome zakacim retrovizor...
jos ako okace kakve kofere i sl, bukvalno si kao bilo koji drugi ucasnik u saobracaju
Od granice ka rozajama debil sa Golfom na sred ceste stao da primi primi nekog putnika. Zamalo nas naniza ... i jos nesto a sto sviras... uh kako sam mu rado htio reci nesto da Spajic i Saranovic da nisu poostrili neke zakone ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Crna golf sedmica pg LE 172 zelim mu da pogine tako sto ce ga smrskat kamion, takav ne zasluzuje da zivi jer je imao nekoliko pokusaja ubistva na putu do Bara a pratili smo se od Virpazara. Na punu pretice ne mareci ima li koga u suprotnu traku i kad vidi da mu neko nailazi onda se malo ugura u svoju i pola u suprotnu, ovi iz suprotne mu se sklanjaju da ne bi poginuli. Ja sam htio da ga naguzim kad me preticao jer sam davao gas da ne moze da me pretekne na punu, ali kad sam vidio da nailazi auto iz suprotnog smjera onda sam ga pustio. Da sam vidio da nailazi kamion, nema sanse da bih ga pustio. Ja bih imao ostecenje samo lijeve strane auta ali bi zato bila jedna kamikaza manje
Evo sad i u Sutomore pretice kolonu na punu, podrazumijeva da mu se ovi iz suprotne trake sklanjaju
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 27-08-25 at 07:53.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zasto nisi zvao muriju?
Zato što bi uhapsili obojicu da im je ispričao isto što je gore napisao.
Od Virpazara do Bara pratiš kamikazu koji pretiče u krivine,na punu?!
Jedino ako taj ima lošu bešiku pa staje na svaki km ili ako i ti ne voziš slično
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ne mora da znaci, ako je kolona ti sa takvom voznjom ne pobjegnes tolko daleko
A koja murija, rekli bi da nemaju trenutno patrolu na toj dionici
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Znao sam da ce neko to pitati ali bio je iza mene, nabijao mi se u gepek, pa izvodio to sto je izvodio ali nije mogao mnogo da utekne zbog kolone. Onda sam ga stigao na sozinu jer imam tag, pa je on opet mene, rizikujuci da ubije nekoga. Policiju nisam zvao jer znam da bi potrajalo dok bi oni reagovali (ako bi uopste), a ovaj bi stigao na destinaciju
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zato je zakon kamera u autu i kad se dešavaju takve situacije samo izbačat na podgoricki ili možda još bolje da se napravi posebna stranica za takve.
Ja sam imao situaciju prije 10 dana vraćajući se sa porodicom iz gusinja za podgoricu(dionica gusinje-plav,ko god se vozio par puta tuda zna kakvih kamikaza tu bude) samo velika sreca pa sam vozio 50-60 na sat,ulijeće neki debil sa džipom,mislim da je audi bio,GS tablice pretice u krivinu(jeste bila isprekidana linija) bas je malo falilo da nas udari,raznio bi nas kojom brzinom je proletio.
Par noći prije toga vraćajući se prema gusinju nas pretice jedan,ali nekom “normalnom” brzinom. Par sekundi posle toga nas je preletio jedan,ko zna koliko je vozio… no tu uvece nema nikoga pa znaju da mogu da lete.
Posle vele poginuli,greota…takodje bih naglasio put od plava do murina i andrijevice na onu pravinu se prebrzo vozi,obično neizivljena omladina iz tog kraja koja se nekako docepala jakih auta. Jada toga.
Na tu dionicu plav murino je izginula sila mladjarije iz tog kraja
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Izginulo i ginuće kad se tako vozi,jer je to nenormalno. Vozio sam i ja brzo kad sam bio mladji,možda je sreca pa nisam imao auto kakva oni danas voze,ali sam se na vrijeme opametio.
No sam zadnjih godina išao preko albanije,sad kad sam išao ljeti par puta ovuda,samo neka su zdravo…
Za neke je jednostavno samo,makadam.
Kao sto rece kolega kamera snimak objava podgoricki saranovic i mup na mail .
Nema druge ... i zovnes 122 .
Dokle god se samo objavljuje na podgoricki i oci podgorice policija ne treba da mrdne prstom.
A mail prijava je dokaz i ako ne postupe po njoj a duzni su moci ces i dusevnu bol da nadoknadis jer tuzis drzavu
Dzabe sva prica kad kaznjavanja nema, volio bi vise nego ista da izbace neku aplikaciju dje mogu da prijavljujem sva krsenja, mislim da ne bi auto gasio u tom slucaju.
Danas oko 12 bul. Pera Cetkovica dje su oni stubici brat fino na pocetak sva 4 i boli ga uvo, autobus mora da prima putnike u lijevu traku i tako se zbog jednog majmuna stvori kolona od 20 auta. Slikas, prijavis, njemu kazna na vrata i cao zdravo.
Pocela Skola poceli djaci da voze...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks