brao za momke, glatirasmo ovo prvenstvo. bez poraza do zlata.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da nema ovog Canepe, gola davali ne bi, bukvalno ih nosi momak i drži u nekom životu, tj. da časno izgube. Baš se nerealno na njega oslanjaju...
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
brao za momke, glatirasmo ovo prvenstvo. bez poraza do zlata.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Neka nam je sa srecom! Svaka cast momci! Cestitke i za selektora Milica. Jedan veliki gospodin.
Sent from my SM using Tapatalk
Пуно срце.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kakav je ovo resurs za buducnost
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Samo ga treba iskoristiti na pravi nacin
Вазда је пјевали!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Гојковић и Ступар класе.
Али Марко Пејовић који је тек овог мјесеца напунио 16 година!!
Само напријед момци!
NA KOTORSKOJ GRADSKOJ RIVI U 20 SATI - DOČEK VATERPOLISTA
https://radiokotor.info/clanak/sport...vaterpolista/0
Ovaj uspjeh je nevjerovatan ako se prisjetimo na koje grane je klupski vaterpolo u CG i koliko funkcionalnih bazena ova nesretna drzava ima.
Momcima svaka cast.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Bas lijep docek za zlatne momke. Zasluzili su!!!
Edit : Ne slikah neku finu fotku od euforije, nego sa snimka skidoh.
Last edited by retype_htc; 25-08-25 at 21:02.
Zaslužuju,itekako.
Ali,kako reče jedan sportski psiholog,umjesto dočeka sportista kad se ostvari vrhunski rezultat mnogo bi za sve njih a i nas na kraju, bilo bolje da ih ispratimo na neko takmičenje pa makar to bilo 10% od broja koji ih je dočekao,ili daj da ih nekad dočekamo i ako su 4,5..7...8...u,pazi sad,Evropi ili svijetu.Bio to vaterpolo,šah,streljaštvo,tekmičenje iz fizike,takmičenje pijanista ili violinista...
Garant,da 60% ljudi sa dočeka nije ni znalo da su pošli na U18EP a da su bili 6,7 u Evropi,ne bi znali ni da se završilo prvenstvo.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nije to meni palo na pamet,nego slušah čovjeka,koji je upravo pričao o tome koliko samim sportistima znači podrška,vjerovanje u njih,saznanje da će ih neko pratiti,ako ne na licu mjesta,onda preko TV-a,a to upravo znači da se medijski i lično isprate na neko za njih bitno takmičenje,a ne ka RTCG da se prikači 1/2f i Finale i naravno ma doček,jer tu su i funkcioneri i političari.
Evo sad ću malo ka Blue da iznesem zapažanje:
Malo prije u Bite pekaru...red nas 4-5 čeka,parkira se Vatrogasni hilux,iz njega izlazi mladić(zgodan ka lutka),u one gojzerice sa sve aktivnom motorolom svim obilježjima na uniformi,skromno staje na kraj reda iza mene...niko da ga pušti...a do prije neki dan su spotove snimali o njima.(Htjedoh reć jednoj dami da ga bar zbog ljepote pušti preko reda ako neće zbog uniforme,no reko da mi ne izbifla kakve članove Zakona o obraćanju sa sexualnim konotacijama i uznemiravanju te batalih i puštih samo ja momka ispred mene).
https://www.vijesti.me/v/772178?utm_..._share_counter
Bolje išta nego ništa
Edit:možda sam prećerao u komentaru jer CG liga nija baš "ništa" a i liga sa Cro kublovima nije baš "sve"
Last edited by joni; 26-08-25 at 13:28.
Ih kako bi valjala i Hrvatska da se ukljuci
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Hrvatska se samoisključila.
Zli jezici bi rekli zbog imena bazena u KO a politički korektni da je zbog finansijske neodrživosti regionalne lige u dosadašnjem formatu.
Nije za poređenje ali kao da su zaboravili '95-tu i silazak sa postolja
Last edited by joni; 26-08-25 at 14:02.
Ko ih jebe
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks