Ko zna sta je posrijedi, korodirane boce, pukla alu boca, prilikom punjenja jer je nisu hladili… Ako nisu atestirane. 200 bara je bomba. Sa kakvim smo mi bocama ronili dobro smo zivi ostali. Na betonu čitavu zimu boce stoje i korodira dno kao kod PPA. Niko to ne provjerava dok se ****** ne desi a inspekcija pa skoro da i nema
γνῶθι σαὐτόν
Svi da odgovaraju od ronioca do morskog dobra... sramno
Svi su u lancu odgovornosti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nista procesuiran gazda plaze,odgovorni u Morskom dobru, nadlezna inspekcija koja je trebala da kontrolise nelegalni biznis? Svi glave u pijesak dok prodje interesovanje.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Od đeteta loje se kupalo napraviše invalida.
Čekam samo koga će skuterima da ošegaju.
Beznadežno smo društvo.
Jedino ako nas pogodi neki meteor sreće u vidu neke prosvijećene diktature.
Sa ovom stokom samo strah i odmazda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Umnobolni spinovi Bogdanovića. Izgleda da mu je ljubav sa suprugom pa krizira.
Tko leti, vrijedi...
Прича се.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nastavlja se.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...da-glumi-zrtvu
Popović: Gorjanc Prelević pokušava da glumi žrtvu
Portal koji pominje direktorica HRA nema veze s Demokratama, kaže poslanica te partije
"Živio veting, živjela dekriminalizovana Crna Gora", kazala je poslanica Demokrata.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ena-automobila
Red je da se obnovi ovaj vozni park...nema smisla vise...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kakav sudar titana!
Ako se neko zrtvuje neka baci preprič.
Last edited by Gagarin; 25-08-25 at 20:24.
Tko leti, vrijedi...
Zaostavstina mrskog DPS koju odlicno nastavljamo koristiti jerbo auta imaju klime u sjedista da nam se posle besplatnog rucka olade znojava dupad i silinu onih modernih dugmica za svakakve funkcije plus imaju zatamnjena stakla da me ne bi vidjeli obicni paori a tu je i rotaciona kad zelim da izbacimo dziberluk po ulica.
Last edited by goldfinger; 25-08-25 at 20:27.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ja sam bez teksta zbog Zdenke i DemoNkrata i naslova. Ne moze ovo nornalna osoba...
Zena je zeni vuk tj vucica..
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pa kad ima kupusijada, kobasicijada, sto ne bi bila i splacinijada
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sto su ovo uljepsali Pipuna na sliku?!
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
https://www.portalanalitika.me/clana...ri-evo-i-zasto
ovo (teško ga je nazvat osobom) je u cg doveo abazović i proglasio ga prijateljem ove države.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ovnih-objekata
Satelitski resiveri/oprema
Otkud ovolika zabrinutost gospođe Gorjanc-Prelević i advokata Radulovića zbog vetinga, odnosno čistke unutar policije?
oće tea da vrne dps na vlast.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tein muž ima poslovnog partnera koji je žirant sestrića Mila Đukanovića. Očigledna povezanost hobotnice...
A sad ozbiljno. U tvom pitanju je i odgovor. Za "čistku" je prva asocijacija Staljin.
Koliko sam shvatio, Radulović zastupa kao advokat neke policajce koji su suspendovani i brani klijente.
Zbog toga su ga napali jer se usudio da zastupa nekoga na koga ovi naši gej staljinisti imaju pik.
Na kraju će se njihov veting završit kao sa direktorim škola. Platiće se odšteta tim policajcima, glavurdana šefa policije i maloumnog ministra će se slabo ko sjećati, ka što se sad ne sjećaju ministarke Četvororučice koja je posmjenjivala direktore. I da. Za razliku od direktora, vratiće sve policajce na posao.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks