Vala bi mogao i ja,nemam zivota ni za pi hole ni za tizen blokere
Vala bi mogao i ja,nemam zivota ni za pi hole ni za tizen blokere
Ako je neko voljan da napravi viber/wapp grupu pa da se dogovaramo.
Ja prosli put nisam uspio da se registrujem kad se formirala grupica.
Vrlo zainteresovan
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Znaci vec nas je 5![]()
A sto ne napravite Google Payment Profile na Srbiju, posle ukljucite VPN na neki Srpski server, i uzmete YT Premium za 7eur/mjesecno?
Mislis 7€ po osobi i to svako individualno da kupi za sebe?
Zar nije jeftinije uzet porodicni paket za 6 clanova i podjeliti te troskove ?
Po 64 centa izlazi pretplata mjesečno, kad bi podijelili Premium family (preko Indije)
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Ubacite i mene
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ajde neka neko odradi to, nemoj da ste lijeni
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A jeste jeftinije, nego nesto mi je sigurnije da sam kupim preko SRB 7eur za sebe. Ovo preko SRB koristim evo vise od godinu sve ok.
A inace offtopic - za Spotify preko Indije, na svoj nalog. Mora se naci neki indijski VPN koji nije blacklisted na Spotify, kupis Gift Card 12 Months India (15-20eur) i gg.
Ja to ne znam da napravim ni sebi a tek drugima da sve ubacim da valja.
Ako je neko voljan neka napravi viber/wapp grupu pa da se to zavrsi.
Castim prvi mjesec pretplate za sve![]()
Izgleda je kraj za ove migracije preko VPN.
Meni je i mail stigao prije par dana,za promjenu uslova od 26.
Koristim Ukrainu za Premium.
https://benchmark.rs/vesti/softver-i...a-preko-vpn-a/
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Pa ajmo dok smo na vrijeme
Ajde![]()
A da procitate prvu recenicu sa ovog linka sto postavi kolega.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Bas ali bas su uprli s reklamama da je ocajno koristit ga sa oficijalnom aplikacijom...Ja na sve uredjaje ulazim samo preko Brave browsera...Jes malo mutavo na telefon recimo naspram aplikacije, ali radi.(radi i background play na ios)
Doma sam stavio mikrotik ruter, i razmisljam se da pokusam da osposobim Pi-hole...Odnosno blokiranje reklama direktno na ruteru tako da ne stizu ni do jednog uredjaja...Tako da bi mozda mogao i na tv aplikaciju da prodjem bez reklama
Last edited by Laz; 26-08-25 at 22:22.
Ako ti je tizen ima i bloker ali je tutorial bar 400 rijeci,zaista nemam zivota za to.
Jedina varijanta koja bi trebala da radi još neko vrijeme je da se uzima apple india gift kartica i onda se ista reedemuje u Apple nalog (indijski). Ja sam tako napunio za sada oko 20-30e i skida mi svaki mjesec po 3.90e pretplatu (family).
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
U najgorem slučaju, da uvedu da se može odavde platiti regularno pretplata i da ne smaraju oko family kao što je Netflix počeo da smara. Istrpio bi se taj trošak da se podijeli na 6 ljudi pretplata od 20 i kusur eura, ne znam koliko je u Srbiji sad zvanično ?
Na reklame se ne vraćam, posebno ne ove sad, ja sam pobjegao na Premium prije 3 godine čini mi se kad su reklame bile smiješne, ovo sad je teror![]()
Last edited by BiTrAtE; 27-08-25 at 10:27.
A da ih zeznemo i svi se preselimo u indiju?
Sta kaze chat gpt na ovo
Regulativa o prekograničnoj portabilnosti online sadržaja (2018/302)
•Garantuje da korisnici koji imaju zakonitu pretplatu u jednoj zemlji EU mogu da koriste uslugu kada privremeno borave u drugoj zemlji EU.
•To znači: ako plaćaš Premium u npr. Hrvatskoj, trebalo bi da ti radi i u Njemačkoj ili Crnoj Gori (kad uđe u EU).
2.Regulativa o zabrani geo-blokiranja (2018/302)
•Zabranjuje diskriminaciju potrošača na osnovu njihove nacionalnosti ili prebivališta unutar EU kada kupuju digitalne usluge.
•Ali: streaming servisi i sadržaji zaštićeni autorskim pravima (kao što je YouTube Music) imaju izuzetke, pa firme mogu ograničiti ponudu po teritoriji.
3.Pravila o slobodi kretanja i tržišnoj konkurenciji u EU
•Kompanija može da postavlja cene različite po državama (tzv. diferencijacija tržišta), ali ne sme da sprečava legitimnog EU korisnika da koristi svoju pretplatu kada putuje.
⸻
Šta to znači za YouTube potez
•Ako korisnik stvarno živi u EU zemlji i plaća Premium sa lokalnom karticom → YouTube mora da omogući korišćenje u drugim EU državama kada putuje (privremeno).
•Ako je pretplata uzeta preko VPN-a u zemlji u kojoj korisnik nema prebivalište ni karticu → to nije pokriveno EU pravom, pa YouTube ima pravo da blokira.
•Problem može nastati ako YouTube prečesto ili trajno blokira pristup Premiumu u EU samo zato što je korisnik putovao, jer bi to moglo da se tumači kao kršenje pravila o portabilnosti.
⸻
Ukratko:
•Za “prave” EU korisnike (koji plaćaju u svojoj zemlji) YouTube NE bi smio da krši zakon – mora da im omogući Premium širom EU kada putuju.
•Za one koji koriste VPN i pretplate iz Indije, Turske, Argentine i slično → to NIJE zaštićeno EU propisima, pa Google može da zatvori tu mogućnost.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by darko cfc; 27-08-25 at 10:31.
Satelitski resiveri/oprema
Što se maltretirate kad samo treba da skinete Youtube ReVanced
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Zato jer u mom konkretnom slucaju čika steve jobs to nije predvidio za ios i treba mi za lg tv a ni tamo iste nema
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ali stvarno ubijaju reklame , to je katastrofa .
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks