Priroda tuda ljepša definitivno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jes ali realno nije to lose
Vjerovatno kad zaredjaju kise bice katastrofa
Evo me maltretira familija da idemo na andrijevicu, berane pa za kolasin. Meni kutara neka
Ovuda makar priroda lijepa polako se ide tamo pun gas svi voze na jelovicu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Priroda tuda ljepša definitivno.
Meni je kod Berana presjelo zbog onih radova na putu bukvalno sam se obrnula spustila do Kolašina pa za BP.
A Andrijevica je prelijepa priroda šteta što se toliko raseljava.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 25-08-25 at 14:48.
Do Berana preko Jelovice nema radova. Iz PG si za pola sata.
Edit. Sat ipo naravno
Last edited by extravaganca; 25-08-25 at 15:02.
Ja sam išla iz Nikšića.Ako znam onaj dio kad se ide za Tomaševo prvi put sam tamo išla pa smo se i pogubili poslije sam u pomoć zvala druga iz BP.Ja sam ti od onih ako postoji 1% šanse da se zaluta u neke vukojebine eto ta sam.
Last edited by Bluemoon; 25-08-25 at 15:02.
Hahaha.
Ko zna kuda si ti došla do Tomaševa.
To sami bog zna.Ali kad se sjetim u BiH koliko sam imala lutanja pa ono aj do Hutova onda zaglavih u neko močvarno zemljište dobro nisam završila ka u one filmove kad nekog proguta živi pjesak.
I to sve onako okuraženo i samouvjereno.Da je sve povezano vozovima za mene bi to bila banja.
Vratiće se rode....
Što ti to sad pade na um?
Obrnu mi se sjećanje takođe kad sam zaglavila među neke vjetroelektrane u BiH da izbjegnem Neum ni dometa ničega.Žive duše niđe a moja drugarica paniči Reko ne paniči ne diži mi tenzije mora da ima neđe nekoga ono čuvar neki gleda nas ka avetinje ko zna kad je tu neki i prošao velim spašavaj kako do Mostara veli spustite se tuda do Neuma.I sjednemo u Neum u restoran ona mi drži bukvice reko ne drami avantura.
Aj neću više dospjeh od Berana do Mostara.Nedostaju mi iskreno putovanja.
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Hvala Bit
Kuma mi jedna iz Bosne je slična tebi. Boli nju uvo. Pa kao gdje nas put povede. Opušteno. A ne možemo opušteno zlato lad smo krenuli tamo i tamo i treba da stignemo tad i tad.Zamalo zakasnimo na avion iz Madrida zbog nje. Mislim da su nas čekali iz razloga jer je još šestoro iz Srbije bilo čak iza nas inače...ubio bih je
Ahahahaha taman no ja imam više sreće no pameti jednom sam zakasnila na avion za Ljubljanu a sva sreća isti je kasnio sa polijetanjem.Za mene je onaj kaemSov avion što kasni dušu dao.
Šalu na stranu moja majka je znala dva sata svuđe prije da dođe zapamtila sam svaku šaru na zidovima one čekaonice za majku i djecu na željezničkoj u Beograd.bivšoj..
Morala sam da nađem tu scenu ahahahahahah jes jes tako,tako dec it.Sad si mi navrza na savjest onog čuvara vjetroelektrane u BiH vazda sam neđe se pitala kako li je taj čovjek što me izvuka iz sranja.Ne mogu riječima osjećaj da opišem kad viđeh čovjeka u tu vukojebinu.
..a ova scena je u stvari nekako tužna.Jesu Beograđani ono baš nafurani na ostatak Srbije.
Kad sam bila u studenjak i osjetila Srbiju u malome izvan Beograđana sve mi je to bilo nekako,pretužno.Bukvalno su satanizovali ostatak Srbije ka oni su čoče elita boktemazo.
Ka Moskva i ostatak Rusije.Ista fela.
Ponekad mislim da je taj Beograd tako centralizovan glavni razlog što Srbija propada.
pa beograd i jes ispred ostatka zemlje. mislim ja gotivim i novi sadal bg je institucija pak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Volim ja Beograd nekad i iracionalno koliko ga volim ali ta vlastela tamo napucana je sjebala ostatak Srbije.
Realno,tako je.
I đe me extra uporedi s ovim kakva nafurana stoka od vozača.Kakav je ovo moron,kakav moron.
U životu nikad nisam vozila preko ograničenja.
Kakva je ovo morončina u svakom smislu te riječi.
Last edited by Bluemoon; 25-08-25 at 19:46.
...i zaista,zaista je ovo kultni film.
Pitanje je kako ga ko skonta.Ali,najjača,ali najjača rečenica je u meni traži sve samo ne IDOLA.
Postavih to sinoć na temi Srbije.
I najgore od svega što je ovaj glumac nakon svega preminuo u 19. godini.Dušan Pekić.
I oko njegove smrti su se kolale najljigavije teorije zavjere.Tako vi je to,rođaci.
Last edited by Bluemoon; 25-08-25 at 20:05.
Tako je i starwalker otiša i nikad se više nije vratija.On je toliko želio da ode a kad je ponajviše želio da ode ja sam toliko željela da ostane.
No bojim se da sam ja ponajviše doprinjela da ode jer mi je naprasno postao neviđeno drag i što sam mu neđe u dubini duše mislila sve najbolje.
Da ode.Sa ovog prokletog mjesta.
Blue,opet si u centrifuga modu.Skalaj
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Zezaš.
Ne vjerujem ti da se on oženio.![]()
Možda može da doprinese da se razvede I eto ga opet
Blu, nisam te uporedio sa vozačem, već situacija oko zaglavljivanja
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks