Trebalo bi napraviti eksperiment - otići s foruma na pola godine/godinu i onda opet upasti kao vanzemaljac i vidjeti je li se iko/išta promijenilo, s date distance
Samo naprijed, Myki, niko te ne sprEčava![]()
Idu pojedini prinudno na par mjeseci, svako malo
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Meni je nekako čudno među Podgoričane svi su kul sa drugarima ono 8ebe ih kurtoazija ali Nikšićani dočekaju druga sa đe si pašče najgore na svijet takvo pašče majka rađala nije i on se nasmije i veli đe ste paščad najgora na svijet.
A vole se.E to je najveće bogatstvo u prijateljstvo.
Potpuno je nebitno jel se ko promjenio bitno je jesi li se ti sam promjenio.
Ili si ostao onaj isti.Navodno ispravan sa gomilom grešaka pride koje nećeš da vidiš kod sebe.
Drugi ti samo pomažu da vidiš kod sebe ono đe griješiš a ne da im sudiš ka nakav sudija.Sebi čovjek jedino ima pravo da sudi.I nikome drugome.
Odo' ja na koji mjesec pa da vidim je li ko prestao
/la da sudi drugima![]()
Prijateljstvo se najlakse unisti seksom...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To ti u svoje ime.
Čuš,seks da uništi prijateljstvo.Takva glupost da uništi ptijateljstvo.
Laž,laž i foliranje uništi prijateljstvo eto što je najveći neprijatelj među ljude LAŽ i foliranje.
In your opinion
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Kad naši protiv naŝih pobijede ... a ministar u kanal....
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
@extravaganca džaba me prizivaša i ono za kafanu rekoh iz drugija razloga.
Bože dragi kako se obradovah jednom ruskom piscu što je otišao iz Moskve u Berlin vazda mene takvi privlače može biti što negdje govore i o nečemu sa ovih prostora od onog sistema do onog s druge bande kroz neviđeni crni humor.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Buva šta kažeš,danas na tanjiru da odštampaš samo ukucaš varijable
Tri zlotvora i odzacar platise glavom...
@kaemSe kakvi su ti utisci za onaj katun te si postavio?Kakav je put do tamo?Pogledah danas izgleda izolovano moglo bi jednom doć na razmatranje.
A sto znam, nije lose. Moze se i zicarom poc do vrha pa se spustit pjeske. Malo akcije
Nista specijalno realno
Danas malo na stavnu, pjesacenja malo palo a onda se spustih kolima put andrijevice do neke radmilica domace kafanice
Fino mjesto za posjedjet, domaca kafa i rakija. I pas neki blesavi mali za druzenje
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Slucajno ga izostavih a steta bi bila
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Je li I dalje makadam od Trešnjevika prema Andrijevici?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks