mijesas sta je dobro za klub vs sta je dobro za same igrace individualno.
nije jajara (za klub) sto je 'usrao karijere 4 vrhunska igraca' (iako sam vec odgovorio da nije nijednog). za klub je dobro sto je kane ostao (i razbio) jos 2 godine nakon sto je trazio transfer i nije ga dobio... mada ga je klub prodao kad je prvom prilikom dobio pristojnu ponudu. osim ako neko ne misli da je 2/3 jacka grealisha pristojno.
za klub, sa finansijske strane je dobro sto oduzima od uplate za ratu modrica 5 x 100 funti za pet dresova koje mu je mamic trazio ili sto pokusava da izboksuje najbolju cijenu kod transfera, ali sa klub sa sportske strane nije ili nije uvijek to bolje, i to nikako da ukapira 25 godina. a ta sportska strana cesto generise na kraju profit koji on ne vidi nigdje u knjigama na kraju godine. ne vidi razliku izmedju kvalifikovanja za ligu evrope i ispustene lige sampiona zbog 3 boda, jer nam je falio 1 igrac za koga nije htio da plati 5 miliona vise. onda plati nekoga 10 miliona manje i u zbiru je u plusu 15 miliona. ne funkcionise tako. ne znam koliko jacih transfera je ovako propalo zbog nerazumnog gabeljisanja.

Reply With Quote

cityu mislim da treba golman (gigi ofkors). rejinders totalno uništen danas, ovo da nico igra fudbal na ovom nivou i ne razumijem baš.
Bookmarks