Platimo shipping, da, oni tu mogu da uracunaju sto god vole... Ali no import charges znaci da Amazon ima deal sa dhl ili cim vec salju i ti kao krajnji kupac si zavrsio sa placanjem kod njih i samo cekas robu.
Ljudi, ne placa amazon i Temu iz svog dzepa, nego vam to ukalkulisu. I naravno indirektno to vi platite.
Za posiljke sa Amazona za koje ne pise obracun za carinu i pdv onda to placate pri preuzimanju…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Platimo shipping, da, oni tu mogu da uracunaju sto god vole... Ali no import charges znaci da Amazon ima deal sa dhl ili cim vec salju i ti kao krajnji kupac si zavrsio sa placanjem kod njih i samo cekas robu.
Bas me interesuje kako ce se nastaviti ova prica i da li ce i Amazon da s*ebu.. Javljajte vi sto su vam trenutno paketi putuju kako se stvari odvijaju.
Ne bi me cudilo da Dhl pocne da uzima bar 5 eura.
Moja greška, kad ne čitam kilometarske poruke do kraja. Fino piše da sav teret ide na pošiljaoca, tako da praštajte. Bio sam iznenađen u prvi mah da me cimaju za carinjenje, jer do sad niko ništa nije tražio. Evo i jutros dvije skuplje pošiljke od ove prođoše bez ikakvih papira.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Ja casna rijec mislim da nisam nikad sreo artikal na Amazonu koji NIJE "no import charges" a da dostavlja za CG zadnjih godina. Ocigledno se varam...
Ljudi, vidite li da je sve OK.
Ne "palite" se![]()
Neka što guvarana ne čita do kraja, nego ni komentatori
Poslato sa pisaće mašine Fold 7k
Dajte link za neku robu gdje niste morali nista da doplatite kada je stiglo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Narudžba sa Amazona
20.08. Krenulo iz Kanade
21.08. KELN Njemačka
22.08 Podgorica
E sada me čeka jedno 5 dana
Poslato sa pisaće mašine Fold 7
........... Ż\_(ツ )_/Ż............k
S obzirom da je stiglo u petak, dobices ga 95% utorak ako je priority posta a jeste sigurno cim je tako prelećela globus.
Pa to je tih 4 dana kroz PG
+ 1 dan za NK
Poslato sa pisaće mašine Fold 7
........... Ż\_(ツ )_/Ż............k
A ljudi. Kad kupujete, gledate li da bude sold & shipped by Amazon ili kupujete od third party prodavaca pa bude sold by xxxy, ships from Amazon... Ili to nema veze?
Mislio sam da mozda uzmem vise stvari sa vise strana (od prodavaca raznih) koje bi amazon stavio u jedan isti paket. Kako tu ide sa importom pitam se...
Preživio.
Radi nekih godinu dana, do kad će...![]()
Kad već pominjete Amazon. Nisam nikad naručivao. Sad nešto pokušah i ništa od proizvoda ne šalju za CG. Koja je caka i đe sam pogriješio?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Amazon.com (united states) gledaj
To je to onda.
Probah sa us. Pa onda I de. isto. Rekoh mora da neđe griješim
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovome je mjesto više ođe no na čemu se smijete:
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (2 members and 2 guests)
Bookmarks