Ja razmiljam da uzem prvi ML, 270cdi, da ga podignem, prosirim i da gazim i udaram ove bahate. Koje probleme taj auto ima?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Preporucite lakirera Stari/Masline/Konik da valja. Trebam 2 branika i vrata da sredim. Bijela boja obicna
Sent from outer space using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Je li problematična ova korozija na držaču za točak, megan 2020.god?
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Bice za 5-6 godina. Skines drzac, ocistis glanc papirom, metnes bazu protiv korozije i ofarbas crnim sprejem.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pretpostavljam da je iz uvoza...Osim ovoga sto je takumi predlozio, ja bih pogledao i ostale djelove auta, ima li dje da poceo da rdja...Ako jes, dok si na vrijeme imas Wurth konvertor rdje, malo ostruzes i namazes(sprecava sirenje rdje)...I posle toga namazes plastobit ili nesto i miran si
Klima smrdi nakon paljenja auta :-(
Smrad traje nekoliko sekundi i prestaje :-(
Odradio dezinfekciju klike sa Sonax sprejom
Zamijenio filter kabine - Toyota servis
Uradjenja dezinfekcija klime - Toyota servis
Klima i posle svih aktivisti opet smrdi - preko dana uvijek a ujutru i ne bas (vrućina dodatno pojača smrad).
Gledajući po interentu , stekao sam utisak da se preporucuje dezinfekcija isparivaca.
Molim za predlog rešenja i da li to kogu uraditi u Toyota servis obzirom da je auto još uvijek u garanciji pa bih da izbjegenm (ako mogu) da bilo ko drugi nešto radi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odradiću ovo pa javljam. A ako ne uspije - kako možemo tih 15-20 minuta da odradimo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može li preporuka za nekog dobrog lakirera u pg ili okolini da mi ofarba zadnji blatobran, inace radio sam kod gluvonijemih iz tuzi sve ali su od danas na kolektivni odmor mjesec dana..
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Nissan X-trail 2013 suvozačka vrata ne mogu da se otvore. Mehanizam za zaključavanje se pomjera i čuje se kliktanje brave ali neće da otvori ni spolja ni iznutra. Neki savjet?
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Ima li ko kakvu pomoc,ja sam genije uzek u okova metalne sive kapice ventila od guma,jer kad sam uzeo auto falila jedna crna plasticna i zamjenio sve 4 sa metalnima iz okova..
Juce da napumam gumu ne mogu odvrnut kapicu trika nema,ni na jednu gumu
Prsko wd,probavo kljestima ni da mrdne.
Qashqai 2019 u pitanju,gdje su njemu senzori za pritisak jesu li u ventilu? Da zamjenim sva 4 ventila to mi jedino rjesenje?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Drzis ventil klijestima i odvrnes kapicu kljucem. Poyyy
Moze da se zamijeni.
U Efel ili Ebay ili Amazon.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks