Kafana "Studenac" u Spuž, kod mosta, ispod Spuške Glavice. Doručak, prva liga, smotana je slika pa se čini malo, ispod dođu 3 jaja, dođe pršute, slanine, kobasica, odličan!
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Zaglavismo i na ručak, haos, ovo je 15e a doručak onaj je 4.20e, evo kompletnog menija, meni se čini bagatela a dosta mi ljudi reče da je sve super.
PS: Strašna šljiva domaća 1.6e no im sve popismo...
Dje na popeke ? Daleko mi do pecenjare.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Lanterna
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Stefan u Rogame, br 1 mjesto za popeke!
Ka što se kod Beloga namjenski ode na džigericu i bubrege, odlično bješe.
dje ribu kupi8ti u PG? Pominjali ste nesto u Bratstva jedinstva tamo kod sargarepe, preko puta vojne zgrade?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Last edited by BiTrAtE; 21-08-25 at 11:57.
e hvala dobri moj jede mi se riba crkoh
Ne znam jesi li na vrijeme, zovi, prođe njima do 13-14h max, sve.![]()
Nijesam izgleda, posto im je stalno zauzeto....ma ima da je przim danas vala![]()
Odavno nisam svraća' u meksički, vidim ništa se nije mijenjalo, zadržali sve što valja...
![]()
Zbog određenih privatnih obaveza sam morao ovih dana ići prema Kotoru (što je manje bitno, a više je bitno) te sam svraćao da se odmorim u Boka Mall, odnosno u restoran ,,Varg" gdje hrana nije loša, a po riječima moje supruge krempita je odlična. Evo je geolokacija https://maps.app.goo.gl/saWo4wo2hXfZiyFc6
Sent from my Motorola 8400
Od pet dana u Starom Baru 3x sam isla da jedem patlidžan sa bijelim lukom u ćevabdžnicu kod Dina. Nemoguće nešto kako je to ukusno, a i ćevapi su im super.
U Ulcinj svratismo jedan dan u novi restoran Coda ( na bulevaru, prekoputa opštine i onog malog tržnog centra ) i mogu vam reći da mi se baš svidjela hrana. Sendvič sa piletinom, cezar salata, takosi sa gamborima, a tek kolači, pavlova preukusna, puna svježeg voća, i torta od šargarepe isto odlična. Cijene skroz ok. U nazivu im stoji brunch and pastry pa ću negdje baš opet svratiti na doručak.
Mahstra olive house na Valdanos, ne znam što da mislim haha, kao lijepo je mjesto, lijep je ambijent, domaći hljeb i masline odlični, salata od hobotnice mi se nije baš dopala jer je došla samo hobotnica prelivena marinadom, ja od salate očekujem nešto drugo. Tuna tatar ( tartar? ) onako, nije tuna u kockice nego kao da je rendana, pašte su im ukusne doduše ... 3 predjela, 2 glavna jela, 2 kolača, 2 boce kisjele, 4 kafe, mislim da je bilo oko 80eur. Nije da bih rekla nekom da ne ide ( jer je mjesto stvarno lijepo ), ali ne bih rekla ni e podji obavezno i probaj to i to. Kolači su solidni, cizkejk i neki cokoladni, pravim kuci iste.
Nijesam znao da se meksički zove ovako. A cijene uopšte nijesu onakve kakve ih pamtim. Mislim da nijesam tamo kročio jedno petnaestak godina, a tada čizburger bio preko 4 eura, ne znam odakle sad ovako normalne cijene.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks