@mexiko uzeh onu tvoju preporuku za ogrlicu protiv pošasti za gospođicu pa kad viđeh Bayer bi mi jasno što je tako efikasna.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Vračarski dodž. Poluđeše ga budvanske mačke u ova 3 dana haha
![]()
Nije naše, našli smoali suzdržaću se da ne pokleknem
![]()
Da ne poklekneš u smislu da ih ne zadržiš?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da ih ne skuva, primorje je preskupo
nothing comes from violence and nothing ever could
A nece, nemamo mi para za njih
nothing comes from violence and nothing ever could
Moj je mačak svjetlosti tračak![]()
γνῶθι σαὐτόν
I mi smo dobili novog člana ..
Nažalost, stari drug nas je napustio početkom januara, nakon 9 godina, nije izdržao ..
teško mi je bilo da ponovo nabavim psa, čak sam i rekao neću više ali eto![]()
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Mačke Rijeke Crnojevića.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Nazalost postoje bolesne osobe koje kamenjima gadjaju i ubijaju gusane i patke koje se nalaze u rijeci
Sent from my iPhone using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Orvelovski reko bik
γνῶθι σαὐτόν
Navikli smo da nam se sve prinosi, ali zato kad treba vatat misa u radionicu trtinace nervozan ko pas od kad je temperatura pocela da skace, siri negativu
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Imamo i malinou koja je prije 20 dana dobila kuče...i nijesmo baš puppy friendly, a ni Lora friendly...tako da moramo u vez dok se kuče ne odnese. A inače jedna mora u vez jer se pokolju kad su puštene...doduše malinoa je svjesna da bi pojela ovo moje prgavo zlo, koje je nakon tri runde u korist malinoe i dalje borbena🫣
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bas je lijepa!!!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Meni je ona njena daganica ljepša a čini mi se i da je za nju više emotivno vezana.![]()
Jesam, to kuče mi život uze jer ne slusa nista. Trci za kolima, tata mi poludje, pa onda se zaleti kad su one turističke ture sa konjima i na ljude na biciklima....ona čim staneš ode, trci dok ti vozis i grize ti biciklo ili kola, ne ljude, ali od malena je počela da konzumira taj sport i sad se bojim da neko kičmu od straha ne slomi ili konj da se ne propne i zbaci jahaca...ma miči , problema mi ne fali. Sad mi došla i malnoa koja je stvarno prelijepa ali ona je pas moga strika, zajedničko nam je dvorište i nju volim ali je ona klasa za moju seljankuOna sve sluša, ajde gazdu svoga no mene, što joj god kažem kao da sam joj gazda...sad mi se i to kuče pleka izmedju stopala oću nos da slomim...Trenutno imamo moju daganicu (mjesana izmedju lovačke kuje i Gara) i njenoga tatu staroga, Gara (mjesanac pulina i šarplaninke) i Loru malinou čistokrvnu predobru i prelijepu, Lorino zensko kuče isto čistokrvno i imamo dva mačora jednu mačkicu koja je rodila dva mačeta tek da samo vidite sliku kad krenem da setam...to je plakanje...kad za mnom krene čopor divljih zveri
Svi su dobri osim moje kujice ona je preljubomorna na svaku zivotinju koju pogledam...pogotovo pse
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ufatiše me na prepad sin i supruga, udomili mačka. Evo prošlo 20 dana, konačno se jedan na drugog navikavamo, do skoro me samo nervirao (a i ja njega)
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks