Za sitnice itd ok i za te pare. Toliko su bile prije 5-6 godina
Pa tipa 10-15kg po polici. Ja sam ih za zid vezao, ipak se to moze nehotice prevrnut
A znate li mozda kavi su ovo “ECSC” tracking brojevi na posiljke sa AE? Nemaju nikakvu funkciju na tracking sajtu poste. I zasto se ovoliko ceka od kad posiljka stigne u CG da dostave? Za par dana je stigla iz Kine u CG ali zasto se kod nas odugovlaci ovoliko?
https://tracking.ecsc-logistics.com/en
Probaj ođe
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Špijuniro golubiro
Koliko se u prosjeku treba čekati na lokalnu isporuku paketa sa Amazona? Jučer je pisalo da je dostavljeno na Amazonu, a na stranici UPS-a piše da je čak u lokalnom gradu dostavljeno iako nije. Predpostavljam da je neka papirologija u pitanju i da će dostaviti ovo koji dan ali čisto informativno?
koji je najpovoljniji shipito servis?
Htjedoh da uzmem neke suplemente kad vidim na shipoto 300 dolara preko dhl da se posalje
Ima li ko da me uputi kako ovo funkcionise, ovaj posrednicki servis
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 17-08-25 at 21:34.
Amazon shiping je neprikosnoven. Kupih na ebay nesto, 7-8 dana posiljka ide do international hub-a pa jos 20 ce trebati do CG kako je krenulo. Amazon 2 destinacije u USA i jos par u Evropi, poveze za 3-4 radna dana.
Zato sto ti sa eBay salju preko obicne poste.
A amazon preko express kurira (dhl, fedex…)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Jeste, ali na amazon sve manje i manje stvari ima... Makar koje mene interesuju. Izgleda da ih fino stiskamo sa import nametima
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Dešava li vam se da pošiljke sa Alija koje idu ECSC stavljaju kao delivery failed?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Počeli prodavci da mi se javljaju da pitaju da li me je ko kontaktirao i zašto nije isporučena
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Nema više džabane sa Amazona. Danas stiglo obaveštenje da se pošalju papiri za carinu.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks