Vele da je Opstina dala 300k za jubilej
Za 2024. godinu FK Budućnost je javno objavio sledeće finansijske rezultate putem APR-a:
Prihodi: 7.616.244 €
Rashodi: 7.189.318 €
Neto dobit: 364.962 €
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vele da je Opstina dala 300k za jubilej
Za 2024. godinu FK Budućnost je javno objavio sledeće finansijske rezultate putem APR-a:
Prihodi: 7.616.244 €
Rashodi: 7.189.318 €
Neto dobit: 364.962 €
Last edited by Gagarin; 19-06-25 at 06:19.
Tko leti, vrijedi...
Inzenjer Poljoprivrede na čelu Fudbalskog kluba Buducnost... da je vjecna!
Po meni pravi čovjek na pravo mjesto.
Da se bar onaj teren održava i spasi kad već za fudbalere nema spasa
Korisnije onamo zasadit 22 struka paradajza no što će po njemu trčat 22 pojmaša...i to umišljena
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Najbolje bi bilo da zaposle neke fudbalere koji igraju fudbal.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
copy paste sns.
https://cgsport.me/2025/08/05/sasa-m...i-bi-u-evropi/
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Vidjeh na društvene mreže neka uplatnica za proslavu 100 godina kluba koju prave Varvari.
Zar nisu ušli u upravu?
Tko leti, vrijedi...
A zar nije imala Buducnost neke milionske i obicne transfere ...
https://etv.me/sport/bilo-napeto-let...v-uprave-video
jbg, nije mijač valjao. klub funkcionisao najbolje ikad, uslovi bili za uslove odje iznad svih.
https://rtcg.me/tv/tvcg-1/dokumentar...goricanos.html evo ga konacno film Soul of Podgoricanos .
Utorak, 12. avgust u 21h na TVCG 1.
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...ner-buducnosti
saće to pedja kažić da sredi.
Jbga omasio sam 15 dana mislio sam da ce izgurat do septembra
Satelitski resiveri/oprema
Tako ti je to kad navijaci ceraju trenera koji osvoji titulu
A ono, ima Boga pa da je ka miš.
Od kad znam za fudbal navijam za Budućnost i bio sam manjina vrlo često u svom gradu.
Sad se iskreno nadam da će, za dobrobit kluba da se srozaju makar u drugu, a valjalo bi u treću ligu.
I da se desi najbolja stvar za klub.
Da se ugase varvari (malo v namjerno).
Tko leti, vrijedi...
Sto je najgore Milsami ispade od onoga tima iz San Marina a mi i njih ne mogasmo da prodjemo.
Last edited by Cass; 18-08-25 at 20:16.
Ali da "navijaci" kao svuda gdje im das moc s*ebu klub je postalo pravilo. Osvoji lik titulu, tim ima neku preoznatljivost, posaljes ih na pripreme da prvi put probaju da naprave iskorak u Evropi i onda zbog nekih likova sa tribina koji isvaraju cijeli grad gadostima protiv trenera ti smijenis tog trenera pred same nastupe i po preporuci "navijaca" dovedes ovog zivopisnog strucnjaka.
Da je neko smisljao scenario kako da nagrdis klub ne bi ovo uspjeli da smisle.
A to urade jer su se čkepu i glavnog grada prepale da debili ne išaraju gtad sa njihovim imenima.
Da ne izgube glasove umnobolnih.
Tko leti, vrijedi...
radi nekog reda. brnović je mislio da može kadrirati po klubu kako oće (jer je smatrao da će ga partijski drugovi sačuvati). ušao je u neku vrstu klinča sa damjanovićem. inače, dovodjenje njega za sportskog direktora je promašaj samo takav (boske mi je omiljeni igrač naše reprezentacije ali za ovu funkciju prosto nije). čoek nije krenuo u dovodjenje jednog jedinog igrača.
ali klub nije ispoštovao brnovića u tom 'duelu' protiv navijača i od samog starta ga ostavio samog. jbg, ne smiješ protiv navijača koje plaćaju sns i df. brnoviću svaka čast jer je sve istrpio, što zaista nije bilo lako.
lalatović je šta god ko mislio, dobar trener. ali čoeku su prodali par igrača, nisu mu nikoga doveli i onda očekivali od njega jesen u evropi. važi. uprava koja ne zna dje im je igrač, ne kapiraju kako funkcioniše transfer politika, koja izgleda nije davala plate na vrijeme. na sve to juče momci kako stoje stvari śedjeli u holu hotela bez pristupa sobama do momenta odlaska na stadion jer para nemato u zambiju nema.
gradska uprava nema pojma kako vodi klub, i po tome dosta liče na mugija (mada i po načinu vodjenja grada su tu nedje). odluka da pjevač ima tako bitnu funkciju može samo odje.
samo treba vidjeti kako je budućnost izgledala kao klub za vrijeme mijača i sada. i te mladje ekipe su bile pod konac. ali, ovi te oće da je njihov i fscg znaju bolje od deja i svih.
odličan tekst šofra.
https://rtcg.me/sport/izugla/744050/...ana-malog.html
Nekoliko decenija kasnije kao u svemu ostalom se nazadovalo umjesto da se napreduje. Saznanja su više nego površna, zaključak se izvodi gledanjem slika od tri sekunde na društvenim mrežama, nema se živaca da se pročita tekst duži od četiri reda. Sve prednosti tehnologije pretvaraju se u ogroman hendikep, stvaraju se generacije digitalnih teletronika koji ne vide stvarnost ispred nosa.
Bolje bi Shofro vodio to od bilo koga,tvrdim milion % !
...
Šofro je genije al džaba svi ovi tekstovi, ove naše splačine od političara apsolutno srama nemaju
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks