ključeve repke dati ovome momku.
mada znajući kakvu kantu imamo na mjestu selektora njemu će opet nekakvi jankovići i jovovići da igraju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta rade crnogorci u partizanu, svaka im cast.
ključeve repke dati ovome momku.
mada znajući kakvu kantu imamo na mjestu selektora njemu će opet nekakvi jankovići i jovovići da igraju.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Prvi put u zivotu bih na JNA radi ovih nasih momaka
Ozbiljno skandiranje je bilo za vukotica i kostica. Svi fale malog roganovica i zbilja taj momak ne staje
Valjalo bi da se nadje sponzor da ostane ova ekipa partizana, no se bojim na zimu ce bit rasprodaja
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ja se kladim da ih onaj strucnjak nece zvati da ne "izgore"
Partizanove bebe - budućnost, ali i sadašnjost Crne Gore
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...jost-crne-gore
Sent from my SM using Tapatalk
"Partizan je ove sezone odlučio da napravi zaokret i šansu pruži mladim igračima, pa je na pravi način zablistao i talenat naših fudbalera Milana Vukotića, Andreja Kostića i Milana Roganovića. Čini se da je idealan trenutak da isto uradi u Crna Gora"
A kad ćemo ako ne sad pružit šansu ovim momcima, ima li te Savićeviću jadan ne bio, podmladite reprezentaciju, zafalite se Bakiću, Jankoviću, Jovoviću i ekipi... A dosta su ga igrali, iz godine u godinu smo sve gori, ne ide brate, ne ide, mijenjaj nešto a ne samo trenera.
Čeka se jebeni Prosinečki, kad će taj spisak ?
Last edited by BiTrAtE; 19-08-25 at 11:45.
krstović izgleda prelazi u atalantu.
Je li ostao Gasperini tamo? Ako jeste, dobro je za Krstovica jer Gasperini voli mlade da gurne u vatru
Nije
25mil za Krstovica, auh...
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
https://fscg.me/vijesti/12930/prosin...m-i-hrvatskom/
nema roganovića, milica i kostića. kakvo smeće. samo da ne bude idu da igraju za ovu U21, jer je istoj uzeo andriju bulatovića i adžića. treba ćerat ovu avetinju.
Nema Đurića iz Malmea.
Nema Erakovića , Bubanje , bitno da su tu Kuč i Bakić.
Vrijeđanje inteligencije.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Milan Roganovic, Andrej Kostic, Stefan Milic, Aleksa Latkovic, Andrej Djuric, Marko Rakonjac, Viktor Djukanovic, Novica Erakovic, - jel moguce da nikog nije zvao ovaj "strucnjak". Odje najstariji igrac ima 25 godina. Plus svi standardni prvotimci u svojim klubovima.
Rekoh ja da ih nece zvati ovo ġovno.
Roganovica treba sto prije zvat
To je ozbiljan bek za narednih 15 godina
Vrbuje ga Srb…
mislim da mu nije bliža, ali s pravom treba da se ljuti. boljeg beka u timu nemamo i ova kanta ga ne zove. sramota da od 4 momka iz partizana samo vukotić bude pozvan.
Tacno ne treba niko da ode na stadion da ih gleda svejedno je to tuga ali bas da nikoga nema pa neka uziva ko treba
Satelitski resiveri/oprema
neka bude da griješim al mislim da dejo nema mnogo veze sa tim što ova tri momka (roganović, milić i kostić) nisu pozvani. odluka je ovog kretena koji ne bi smio da vodi bilo koji fudbalski tim.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks