Ja sam prosao oko 9. Nije bilo nikoga.
Sezona je top. Sto manje turista to bolje za mene.
Ja sam prosao oko 9. Nije bilo nikoga.
Sezona je top. Sto manje turista to bolje za mene.
Prema tome, šta da ti kažem?
Saša Radović je to vrlo lijepo objasnio.
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Vraćam se sa Ade jutros, aj reko da probam starim putem preko Sutormana, nisam nikad bio. E sad sam bio i više ni pod prijetnjom pištoljem, a ne ni za pare, pa ako treba guslat od Ratca do skretanja za Sozinu - guslaće se. Auh kakva težina od puta - nikad na nikad + potrefih jednu rupu, mislio sam ostavih točak tamo...
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 09-08-25 at 15:41.
I ja sada citam, nisam isao godinu-dvije ali lagano.
E ovo jutro na sozinu milion kola 08h -> pa se išlo preko brda.
Put preko Sutormana je vozis polako 2 ili 3 na vrh gasa max 40-50km/h ,mada nedje i to je mnogo.
A mozes da prodjes lagano bez veceg zamora.
A bojim se kolega da se vise opustio,nije poznavao put,brze isao i eto i rupe potrefiti tada bas lako.
Al svakako je bolje opcija nego susanj/sutomore/sozina kada je čep.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Dzabe ENP kad lik BP tablica udje u ENP traku da plati kesom i napravi 10 min kolonu. Posle svi u rikverc morali da bi on mogao da izadje. I uhvati onda ona pauza 10 min. Tek u ENP traku punih 25 min. Jos ako je guzva velika pa dok se dogegas do nje. Ka' sve u ovu drzavu.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Imaju, nikad jos nijesam vidio da se tu stvorila guzva, bas se prolijece, sa tagom ne stajes
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Izgradnja autoputa nije skupa , evo u Bijelo Polje 650 metara setalista 4,2 miliona eura
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vidjoh u Veljka Vlahovica geometri izlaze premjeravaju ulicu i trotoar nesto, bice izgleda mjesec dana nakon zavrsetka radova da se raskopava zbog neceg![]()
Ko bi rekao...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Cudi me da su slagali da je sve ok, ipak je gradonaclenik vjernik, ovo mora da je neka opstrukcija.
Prodjoh juce....masine parkirane..tisina...
Da vidimo kakav ce kolaps da bude na zabjelo kad krene skola...
Inspekcija zaštite na radu usporila gradnju bulevara Tivat - Jaz
Iz Uprave za saobraćaj kažu da su, shodno rješenju inspekcije, morali da obustavljaju radove u vremenskim intervalima kada je temperatura prelazila 35 stepeni
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...vara-tivat-jaz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahhahah zar mi imamo inspekciju koja brani da se radi na 35 stepeni .
Prvi put cujem
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks