Mozda da proba bulardi
Mozda da proba bulardi
Umoran sam od svega sto znam
Sto se poklapa jelte sa redovnim jesenjim zasijedanjem, a prije stavljanja na dnevni red mora proci zakonodavni i odbor za ekonomiju finansije i budzet
Umoran sam od svega sto znam
Ja bih rekao da on prica o gasovima, ne o zvuku?
nekakva lambda vrijednost je bila problematična, ne zvuk...
što se tiče pucanja iz auspuha, nisam nešto optimističan. Najveći problem je s motorima, kod njih (kako čuh od bajkera) samo zbog tehničkog stave taj dan fabrički izduv, koji se odmah poslije toga opet mijenja s ovim "drekavcima iz Rita" što pola Podgorice ljeti drže budnima. Za auta, pops&bangs, ako su baš glasni, se obično dodaju kod tjunera, i sve mi se čini da će bit scenario kao i za motore: vrati se fabrička mapa zbog tehničkog, a onda opet udri...
Što se mene tiče, ovo je bila baš lagana i ne tako bučna varijanta na Mini Cooperu iz 2002. godine, još u Italiji montirana, nikakvo posebno dranje, samo free flow.
(nečitko)
postoji li neka fora sem da vozim auto ne registrovano da se termin isteka polise nekako prolongira...
ne odogvara mi za dzipa termin u sred ljetnje sezone jer na tehnicki kad idem moram da stavljam zimske gume, skidam sator, galeriju i sl....
od novembra sam bukvalono u takvoj varijanti i vise bi mi odgovaralo da tada radim tehnicki...
ja da znam, imaš dvije opcije: da ga voziš neregistrovanog do novembra ili da ga ne voziš uopšte do novembra![]()
takođe, jer sam imao taj problem, ako ne registruješ auto kad treba, gubiš popust na polisu ako je nisi koristio. Ja imam (čini mi se) maximalnih 30% popusta, znači.
(nečitko)
Zar ne postoji mogućnost skraćene registracije, tipa 6 mjeseci Iii 3 mjeseca?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
I meni registracija ističe početkom avgusta a jul sam obično na odmoru pa uvijek trka da se ugrabi registrovati. Reče mi čovjek kod kog registrujem da dogodine zakasnim jedno 20 dana da bi mi se pomjerilo to za kraj avgusta ali da ne prođe mjesec da ne bih izgubio popust.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
a meni je registracija 25. decembar sto mi isto nikako ne odgovara...
mogu li ikako registrovat auto ranije, tipa u novembar nedje?
Ja sam placao sve u novembru a registracija je 15og januara
I kasko i sve, moze sve kad se uplacuje ranije lagano
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Vjerujem onda. Nego prije par godina mi to rekose na jedan tehnicki, ista cijena ti je ako ne stignes.
Mislim da se ne gubi ostvareni popust,t.j premijski razred(do mjesec kašnjenja sigurno ne)nego se ne dobija popust,odnosno ostaje se isti premijski razred
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Tako je. Premijski razred se gubi ako se ne produži registracija duže od godinu dana.
Jutros me zagreba jedan momak i odmah je priznao stetu. Vozac limo servisa, vip transferi od hotela do aerodroma.
Sa 2020 V class, sef mu rekao da zove policiju, valjda zbog kasko osiguranja.
To se desilo u Kotoru, njemu Grawe a oni nemaju poslovnicu pa sam isao do Budve da prijavim stetu. Slikali stetu, jos da im dostavim zapisnik od policije (koji ce valjda biti gotov za 10ak dana) i da platim policiji 60 eura koje ce osiguranje refundirati.
Zasto placas policiji pare? Zar ne treba on?
Prema tome, šta da ti kažem?
Osiguranje ne pokriva zvanje policije. A policiju placa onaj koji ju je pozvao. Koliko ja znam.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ko zove policiju placa zapisnik, njemu refundira osiguranje to kasnije. Ne placas ti za taj zapisnik nista ako je on zvao
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks