Evo udes na rampu u Virpazar. Kilometarske kolone iz oba pravca. Neće za sat pustit.
Ko ide ka moru nek ide nekim drugim putem. Kolona od Tunela Raš do Virpazara za sad
Zašto ne mogu iz nekog razloga da vidim ovu stranicu zaboga
Evo udes na rampu u Virpazar. Kilometarske kolone iz oba pravca. Neće za sat pustit.
Ko ide ka moru nek ide nekim drugim putem. Kolona od Tunela Raš do Virpazara za sad
I kod Tehnomaxa na Zabjelo je glovo prevrnut. Bijase hitna stigla.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Lijeva slika ti je sa Zabjela.
Desna sa Starog.
Nije stigao ni da ga prevede sa cini mi se francuskih tabli
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ne otvara mi se ova tema,
Stomak mi se prevrće, i pitanje dokle ovako....
Nije trebao da zuri.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nije bila (pre)velika brzina, ali nije bilo ni kacige (suvozač na motocikalu je imao)...
Sent from my Motorola 8400
Policija je u Bijelom Polju uhapsila je P.B. (43), državljanina Poljske, zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu u mjestu Dobrakovo i potom pobjegao bez pružanja pomoći teško povrijeđenom, saopšteno je iz U arve policije.
Do nesreće je došlo juče, oko 13 časova, kada je teretno vozilo kojim je upravljao P.B, krećući se iz pravca Prijepolja prema Bijelom Polju, usljed neprilagođene brzine udarilo u dva putnička automobila iz suprotnog smjera, kojima su upravljali M.R. i D.P.
Kako je htio da zapali....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Aooo, kakav sudar...ođe živih nema...osim mozda baksuz koji je kriv, radi "ravnoteze u svemiru" ...evo da ne sudi covjek ali našoj stoci bulevari ka trkaliste sluze...sto su cinjeli preksinoc na bul.V.Vlahovica to je bruka
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Last edited by zvoncica; 05-09-25 at 07:45.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Svi su dobro. Debilčina koja je vozila ni po prstu. A đevojka s njim prelom butne kosti.
Još jedna đevojka je bila s njima par minuta prije udesa i molila ga da ne divlja, da je ostala u kola ne bi bila živa.
Zatvor odma za debilčinu.
svaku noc... i sinoc oko 3 se haos cinio
nema noci da veljka vlahovica, zmaj jovanov, cvijetina, 88, milosa obilica jer e svjeze uradjena... cak i manje ulice nijesu trkaliste i mjesta de razni kompleksi svarte da se isteresu na narod i pokazu nam koliko su bucni... a iq obrnuto proporcionalan broju decibela
Bice postavljeno par desetina lezecih, bas zbog ovih debila.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mogu i lovacke kamere postaviti...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nekad sam uživao da vozim na otvoreno, sad mi je svaka vožnja stres jer je baš previše nenormalnih ljudi sa prebrzim kolima, i čini mi se da je iz dana u dan sve veći broj agresivnih ljudi.
Preticanja na punu su postala skroz normalna, ne znaš oće li te udarit od nazad jer skroluju dok lete, neće masu ljudi da sačeka da pređeš pješački... Trebalo bi država npr u januar mjesec dana da odvoji da se ne radi i da pošalje cio narod neđe napolje kolektivno kod tima psihijatara, i samo mjesec dana pregledanje i terapija.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks