Sta se desava, je li to fasisticki diktator napokon izasao iz misje rupe?
Sta se desava, je li to fasisticki diktator napokon izasao iz misje rupe?
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ko? Tramp? A valjda su mu pojacali obezbjedjenje pa se Enkoridzom seta.
'Neko' je u toj Americi utabao put tome Trampavom. Ajde de sa tim teorijama zavjere (njihove saptacke divizije) ali kad vidis slucaj Epstajna jasno ti je da neko mnogo jak stoji iza 'otpadnika' Trampa. Tako da je on logican slijed svih tih 'divnih' americkih predsjednika. Predstava za mase i maskota nekih sledecih 'reformi'.
Jedino me onaj pogodak u uvo zbunjuje. Ako je slucajnost onda je najnafacniji covjek na svijet.
Pa Trampu su pobjedu osigurale upravo Demokrate, pucali su sebi po nogama kao srecni tokom citave kampanje
pojačala ti se nervoza u zadnje vrijeme...interesantno kako i dalje tvrdiš da su autentični mailovi teorije zavjere, a ne znam šta se dešava sa tim fajlovima, vjerovatno su napravili neki dil da se to ne objavljuje, a da su u tome imali ranije nešto za Trampa naravno da bi odavno objavili
She is only here to annoy herself!
Last edited by VanjaTheMan; 16-08-25 at 00:28.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Двополни поредак који је у успостављен Европи 1945. је још прије 35 година завршио у мутну Марицу.
Ботоксирани дегенерик не може двополни поредак у Харков да организује, а не у Варшави или Берлину.
https://x.com/WhiteHouse/status/1956...aa9oU6_rw&s=19
Last edited by BAR; 16-08-25 at 08:36.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ako su oni bili sami u prostoriji mogli su zboriti o bilo čemu.Recimo o Trampovim kulama u St.Petersburg.
Ili u Moskvi imao je on u planu tamo da diže.
Kakav novi svjetski poredak.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 16-08-25 at 09:38.
A vidjecemo za 15 godina sto se dogovorilo....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ljudi imaju previše mašte u slučaju lika koji samo gleda da ušićari pa gdje mu prođe.Kako je u Beograd došao po harač vjerovatno je sad isto i sa Moskvom.
Jednostavno je.Nikakve on ideologije nema McDonald boy.
Po stranim medijima djeluje kao da je Putin zaradio ovdje poene. Prošetao, vozio se lemuzinom, digli bombarder da ga impresioniraju… On i dalje ide na sve da mu se udovolji… ne hebe živu silu. Zelenskom je od lošeg dogovora ovo bila jedina gora varijanta. I tako jos jedan dan rata u svijetu koji nije dizajniran za mir.
γνῶθι σαὐτόν
Može biti u svijetu đe su bitni Tramp/Putin/Zelenski a ne čovječanstvo i međunarodni sud pravde i sporazumi među države.
Ali,bolest Zlatnog Teleta nikad nije napustila čovječanstvo.
Da li je izgledno da u narednih pola godine uslijedi sastanak Tramp-Putin-Xi-Modi?
Kada nađu na dovoljno bitan zajednički interes lako će se dogovoriti.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
SAD je imperijalistička sila.Tačka.
Korporacijsko smeće.
A EU može da pravi što gođ oće njihovi političari su dozvolili da se sruši međunarodni sud pravde tako da od vojske biće im daleko teže da isti vrate.
Dozvolili su jednom Trampu da prijeti sudijama u isti.
Last edited by Bluemoon; 16-08-25 at 22:24.
ima snimak dolaska ursule u white house. nije bila obučena ovako. osim toga tu je i premijer uk (starmer) a njega nema na ovoj slici.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Slažem se.
Bio sam prebrz.
Slika , ili sto vec, opisuje situaciju onako kako je ja vidim pa mi se zbog toga i svidjela.
Može bit da je takva situacija opisah je ja na temi rat u ukrajini,moga si svojim riječima da je opišeš a ne da podmećeš deep fake.
I prelijepo što ti se,svidjela.
Mislim nikome ne bi trebalo da se svidi.
Al oće to kad se ljudi dive diktatorima i tiranima pa im srce zaigra što cijelu planetu drže pod svoje.
Last edited by Bluemoon; 18-08-25 at 19:56.
Ne razumijes odnose u svijetu. Amerika, Rusija i Kina ce se pitati o svemu. Tacka. Bez obzira ko ih predstavlja.
Evropa bez lidera a sa ovom garniturom *****a I žena, nema sto da trazi u tom društvu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks