Zašto misliš da se neko ne bi oslonio na gljivu sa slike?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ne no aplikaciju kad krene da bere gljive da mu veli jel jestiva ili nije jestiva.Oli ti da probaš pa ako pretekneš da budeš eksperiment?Majke mi ovo mi je vrhunac gluposti.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Aaaaa,to,ja zalutah zbog oblika gljive.Svašta drugo pomislih
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Takav ti algoritam.
Meni se nedavno to njesra pojavilo na gugl sad vidim nisam jedina.Ali ima načina da se skloni
I only got it today and it pissed me off to an unimaginable level lol Thanks for this, man !
....
I'm a computer technician, and have had similar experiences using AI as you explain in your article. Currently, AI is so inaccurate, I won't trust it for standard searches. For me, today is the first time I've had the AI Overview show up at the top of my google searches. I've spent the morning trying to find a way to turn this off. The difference here, is I don't use Chrome. I opened Chrome to see if the AI Overview was also displayed there. It was not. For me, it's only in Firefox (so far). Your article is dated May 2024, yet I'm only seeing the Overview as of today... I assume google is pushing this out slowly. If I can't find a way to turn this off in Firefox, it's time for me to switch search engines... Good article, and video though. Cheers!
Last edited by Bluemoon; 10-06-25 at 13:33.
Ja AI koristih za pravne stvari izmedju ostalog. Jedan raskid ugovora o zakupu, novi ugovor, kompilacija teksta da stilski bude isti, provjera činjenica…dušu odmorih
γνῶθι σαὐτόν
Tema je dobra e sad za koncept izvođača no losej prvi put viđeh imena.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Kakvo Zlo.
Sick.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Bye,bye jue tjube zatrpan generisanim video-ima koji izlijeću u prvi plan ka prvoklasno smeće.
Mašine.
![]()
"Kada sam pitao jednog mog prijatelja, koji poznaje nanotehnologiju i psihotronsko oružje: Kako pomoći vakcinisanima? Odgovorio je. Ta nanotehnologija je sitna, ali gruba. Aktiviraju je niske frekvencije. Strah, briga, tuga... (dolazi do pojačanja takvih stanja). A naš svet, organizovan kao robovlasnički sistem, upravo se održava na osnovu takvih stanja u čoveku. Nauk je jasan. Negovati odlučnost, snagu, smirenost, funkcionalni fokus na život...i potamaniti one koji nas porobljavaju kroz trovanje."
Ja sam nedje razmisljao slično i ipak vakcinisao se. Sve je to vibracija i vjerovao sam i vjerujem i danas da sve što zovemo “stranim tijelom” ili nekim drugim imenom možemo da privedemo svrsi. Kad sam primao vakcinu toga me bilo jedino strah, da li ću moći da je “ukrotim”. Primih je ja ne toliko iz vjere u medicinu no od sklonosti ka riziku i metafizičkoj igri. Na kraju sastavljena je vakcina od istih atoma kao i zvijezde. Pa kako to može loše da bude. Samo su karte dugačije promješane, a na nama je samo da igramo. Neprestano igramo kao Nataraja. Ima statua ispred CERNA. Mada je ovo vise za temu meditacija.
![]()
Last edited by Caesar; 25-07-25 at 19:51.
γνῶθι σαὐτόν
I kakve sve to veze ima sa AI.
Pričaj u svoje ime nemam namjeru da to njesra instaliram.
Last edited by Bluemoon; 25-07-25 at 20:47.
Ne radi preko Bluetooth
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Tutni ga nekako![]()
Kako komunicirati sa ChatGPT i drugim veštačkim inteligencijama
Veštačka inteligencija može biti odličan alat za učenje, dobijanje informacija i ideja, posebno onoga što tebe zaista zanima. Za razliku od škole koja često nameće informacije koje ti možda neće trebati, AI ti omogućava da istražuješ tačno ono znanje koje želiš i da tvoje učenje bude mnogo efikasnije i zanimljivije.
Evo nekoliko stvari na koje treba obratiti pažnju:
1. Ne oslanjajte se isključivo na AI. AI može pomoći, ali ne može zameniti tvoje razmišljanje. Svaku informaciju proveravaj i upoređuj sa drugim izvorima.
2. Koristite AI da biste učili, a ne da biste postali pasivni. Neka AI bude podsticaj za tvoje razmišljanje, a ne način da prestaneš da istražuješ.
3. Postavljajte precizna pitanja. Što preciznije formulišeš pitanje, to će odgovori biti korisniji i jasniji.
4. Razvijajte kritičko mišljenje. Kada AI nešto kaže, razmisli o tome, postavi sebi dodatna pitanja i proceni tačnost informacija.
5. Koristite AI za širenje znanja. AI ti može pružiti nove perspektive i ideje koje možda nisi uzimao u obzir i pomoći ti da stekneš mnogo više znanja nego što bi to bilo moguće samo školom ili čitanjem nasumičnih izvora.
Cilj je da veštačka inteligencija bude podrška tvom učenju i razmišljanju, a ne zamena za tvoju radoznalost i pamet. Učini je saveznikom, a ne lenjošću.
![]()
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Ogromna većina nema sposobnost da se "odupre" i počne kritički da razmišlja. Ovaj AI će ih dokusurit, a i zapečatit.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks