sa chiesom je i bog na njihovoj strani.
Odma spektakl na početku.. Vaskrsli Chiesa
sa chiesom je i bog na njihovoj strani.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
najjači fazon čak vjerujem da su domaćinstvu kjeza zaboravili da je i on u luzerpulu
Milo mi je sto ga je dao Chiesa, nije on los igrac toliko da ne mkze da doprinese.
GEneralno prva utallkmica moze se.reci da smo daleko od sampionske forme. Ekitike gol i asistencija iako djeluje mao panjasto, Kerkez ispod nivoa, Frimpong se trudi ali nema taj defanzivni momenat, a Wirtz se za sada nije vidio, dosta je djelovao lezerno sto ne smije u epl. Svakako kad se vrati Grav bice peostora vise za sve ostale da se malo pokazu.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
jako zabavna ova ekipa spursa. kudus mi je bio prvi pik u svakom timu za fantasy, ako ostane zdrav u glavu vrhunsko pojačanje. plus vele ovi te prate da su dogovorili lične uslove sa ezeom. ostalo da se dogovore sa palaceom oko keša. onda su tek zanimljiva i opasna ekipa.
sa druge strane ovaj sunderland bi mogao ostati u ligi, iako su ga mnogi otpisali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 16-08-25 at 17:11.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Show Reijndersa protiv Wolvesa, igrace koje Milan prodaje za sicu
bas sam malo gledao reijndersa do sada. malo reprezentacija, malo milan. par puta mi je izgledao vrlo dobro, par puta meh, mozda jednom kao igrac za neki elitni klub.
ovo danas je bio prime fernando redondo.
Cist faul nad golmanom, nejasna mi je premijer liga. Pa peterac je golmanov prostor a onaj ga unese u gol
Mada i golman dva metra a snaga pileca
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kako se izvuče Čelsi.
Još ih pogura sudija.
Čist gol poništi gostima.
Što god sam okrenuo da gledam za vikend je bilo dosadno, ja sam kriv izgleda. Villa i Newcastle u ranom subotnjem terminu najgora utakmica vikenda, Chelsea juče popodne isto ništa, United i Arsenal očekivano smorili, a United se makar trudio i nešto i igrao, nego samo i dalje ne umiju. Nisu zaslužili da izgube, a Arsenal koji ne umije kontru da završi i zatvori utakmicu iz nekoliko vrlo izglednih situacija tek ne zaslužuje ništa. Ne očekujem ni od Leedsa i Evertona spektakl večeras, nadam se da griješim. Makar je Sunderland pobijedio ubjedljivo, da se nadamo da je to najava preskakanja pravila iz prošlih sezona kad već u prvom kolu znamo da ispadaju ovi što su ušli u ligu.
◉ Man Utd 0-1 Arsenal (1998)
◉ Man Utd 0-1 Arsenal (2002)
◉ Man Utd 0-1 Arsenal (2006)
◉ Man Utd 0-1 Arsenal (2020)
◉ Man Utd 0-1 Arsenal (2024)
◉ Man Utd 0-1 Arsenal (2025)
Sve pobjede topdžija na Traffordu
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
prvi ponisten gol od uvodjenja pravila 2019-e. chelsea imao prosle gol gdje je cucurella bio U zivom zidu i sve okej.
jes da everton nije neki parametar, ali ovaj leeds djeluje ludji od bielsinog. gledace se.
eze ode u arsenal. spursi su ga htjeli, bilo je skoro pa završeno ali ova povreda havertza je upalila lampice. arsenal sada ima još bolju ekipu nego prošle sezone.
debili. kad treba da se iskesira 60 miliona za richarlisona ili 40 za graya, onda se trci da se zavrsi posao. ovamo se natezali 10 dana oko 5-6 miliona.
inace se maddison skrsio prije 17 dana, out do kraja (ili pred kraj) sezone.
nista ni od savinha.
sto je najbolje, ni eze ni savinho nisu tip igraca koji je najpotrebniji, ali bi zavrsili neki posao, posebno eze. ovaj mali marokanac iz lestera djeluje sexy, nesto se i nico paz pominjao... sve mi je to malo macak u dzaku.
jbg mure niste ni peti najprimamljiviji klub,ove stvari moraju se desavaju.evo i shity krade ćavija sa temua celziju,a ako ko boli da ga tresne o astal to smo mi.
Ako te sta tjesi bar niste 'njuka'
a brt, 15 dana ga muljamo, jedini aktivno zainteresovani. maddison zavrsio sezonu prije 3 nedjelje. treba nam igrac. tacnije, treba nam domaci igrac. drugih opcija nema. druge opcije nismo ni gledali. nema veze sa primamljivoscu, lik je htio da dodje - mislim malo nevoljno, ali je htio, sa njim je sve bilo zavrseno jos prije vise od 10 dana. imao je izlaznu klauzulu, samo ju je trebalo platiti i ne natezati se oko par miliona ili razvlacenja isplate na 99 rata ili sta god je celavi debil zamislio da bi ustedio. ali levi ne bi bio retard kakav jeste da se ne nateze oko par miliona. sve ti je jasno nakon price sa mamicem i modricevim dresovima. lik nikako da shvati da vodi fudbalski klub, a ne restoran, pa da je isplativo da se nateze sa radom, hoce li oboriti cijenu po boci kisjele 3 centa ispod knjaz milosa. ima malo i do palacea, gdje su oni vjerovatno htjeli da ga zadrze prvo za domaci super kup, pa onda sad i za kvalifikacije za ligu konferencije, pa onda i dok nadju zamjenu... ali kad platis sto se trazi, izbijes im sve adute i cao, nosi ga. nema razvlacenja, nema uslovljavanja bilo cim. prvo gibbs-white sa istom pricom, sad eze, pa onda i savinho polako izmice, kompletiran hattrick. na kraju ce dovesti nekog lamelu drito iz argentine.
misliš da ja prvi sporim da je levi bio uvijek i ostao jajara?pa prvi sam ti rekao da je u$rao karijere 4 vrhunska igrača iz samo jedne generacije ničim drugim nego svojim jajarenjem.
krenuo je jako,vrv da odobrovolji franka doveo mu šta je izričito tražio i sad jajari na svemu,kao i uvijek.
ali ovo je klasična otimačina,ni prva ni poslednja.eno isak ide krozgrad nije mogao ni one iz kuće da nagovori i lijepi free isak flajere kamoli šta drugo![]()
igraju cl ljudi, mislio sam da će usut keš dobar. imaju sjajnog trenera (imali i prošle godine). baš sam mislio da je eze njihov, al nejasno da nisu pojurili zamjenu i za maddisona. mislim da imaju potencijal da budu dobri i u cl al teško bez igrača.
Ekipa koja makne trenera jer je uzeo trofej sta drugo da ocekuje... Polako mjenjaju arsenal u tim parametrima kad ocekujes da bude bolje ono bude gore
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks