Page 231 of 250 FirstFirst ... 131181221227228229230231232233234235241 ... LastLast
Results 5,751 to 5,775 of 6241

Thread: Republika Srbija - unutrašnja i spoljna politika

Thanks Thanks Given 
    4,797
    Thanks Thanks Received 
    5,582
    Thanked in
    2,755 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Нажалост највише батина добише војни полицајци из Кобри иначе на службеном задатку чувања гузе татиних синова, који би да се курче преко њихових леђа.

Blizu ponoći, u lokalni ofis jedne partije a ne u državnu ustanovu, kobre u tolikom broju (načelnik VBA: ''... napadnuti pripadnici vojske, od kojih je 7 povređeno...'') da su mogli radit obezbjeđenje za tri najštićenije ličnosti u državu a ne jednu, garderoba skroz kontra protokola, raspoređeni tek naročito kontra protokola (nije im posao da štite ulaz na gomilu), uz to, da je unutra ličnost tolikog značaja bila, mnogo prije sve te muke na taj ulaz bi pola žandarmerije NS-a stojalo...

Ne znam, moje bi pare ipak išle da su, onako prigodno obučeni u one crne majice i kačkete, identično ko i ovi drugi što ih zovu ''batinaši'', ipak bili tamo da mlate nekog, kako im opozicija i tvrdi, no što drugo.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,856
    Thanks Thanks Received 
    9,779
    Thanked in
    7,299 Posts

Zli jezici bi rekli rat se vraća doma.

Osjetili smo mi to u Nikšiću devedesetih.Osjećaju to oni Rusi u Sankt Petersburg ovija dana.
    Nema tu prećerane filoSofije.
    Ne samo da koristi ljude iz RS no vrhunac sarkazma da je oružje onaj Radojičić nabavio iz nekog magacina u Tuzli.
    Ako vi mislite da ste izišli iz rata devedesetih zato što imate u prodavnice tri vrste čipsa,pet vrsta sireva za razliku od onih sankcija đe se u redove čekalo na ljeb i mlijeko,varate se.I ja se dobro sjećam onog mog kvarta.Bila sam baš mala,mama je bila u poodmakloj trudnoći onda sam dobila brata,držala me za ruku,sjećam se i prodavnice i reda,i njenog cegera.I sjećam se mirisa nekog bilja ispred prodavnice.I počesto mislim šta bi dala da sve zaboravim,ali ne treba baš ne treba.
    To me u stvari učinilo jačom i da ne vjerujem prećerano svakakvim budalama.
    U kravate.
    Last edited by Bluemoon; 14-08-25 at 20:04.

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Ja gledam n1 i ne vidjeh neki problem u radu policije iako n1 prikazuje neke snimke gdje policija reaguje i to prikazuju kao sramotnu reakciju policije. Vidjeh i kako pljaštiše onu ženu i neke sa bicikala al to sve je rutinski. Nema tu prekoračenja ovlašćenja i torture. U skladu sa situacijom rekao bih. Mozda nisam sve snimke vidio al policija djeluje kompaktno i čvrsto
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

https://n1info.rs/vesti/patrijarh-po...i-svaki-sukob/

Imamo samo jednu zemlju, jedan narod...
    Sto ocuta i ono trece,gmazu jedan placenicki?

Thanks Thanks Given 
    395
    Thanks Thanks Received 
    332
    Thanked in
    198 Posts

@Bluemoon
    kakvi crni ratovi devedesetih, kod nas se ni WWII nije još završio
    S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
    Nema prevelikih,samo ima malih ruku

7. The Following User Says Thank You to rzeljko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,309
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Ja gledam n1 i ne vidjeh neki problem u radu policije iako n1 prikazuje neke snimke gdje policija reaguje i to prikazuju kao sramotnu reakciju policije. Vidjeh i kako pljaštiše onu ženu i neke sa bicikala al to sve je rutinski. Nema tu prekoračenja ovlašćenja i torture. U skladu sa situacijom rekao bih. Mozda nisam sve snimke vidio al policija djeluje kompaktno i čvrsto
    Da ne tražim snimak đe policajci štite onog kretena što vatrometom prži ljude, je li ovo prekoračenje ovlašćenja?
    https://x.com/singistudenti/status/1...xVGzMt2YA&s=19

9. The Following 3 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Default Republika Srbija - unutrašnja i spoljna politika

Quote Originally Posted by remark View Post
    Da ne tražim snimak đe policajci štite onog kretena što vatrometom prži ljude, je li ovo prekoračenje ovlašćenja?
    https://x.com/singistudenti/status/1...xVGzMt2YA&s=19
    Nista, dobio je fino. Ne znam od kada ste tako bolećivi? Ovo je nista. Ne znam sta je uradio pa ne moze da se kaze jel dobio puno, dovoljno ili mu treba pridati. I onu zenu isto svi pominju da je policajac tukao a isjekli da je imala metalnu šipku prije toga i jurišala.

Ovakvi snimci su klasično podmetanje jer se vidi samo kako ga lemaju. I kad te lema 10 policajaca nema tu batina jer nema prostora ali kad te biju 2… e to moze da bude problem. Inače bilo je prigovora kako policija štiti pristalice sns dok oni rokaju po demostrantima. Ni to nije zahvalna pozicija kad si izmedju dvije vatre jwr moras se opredjeliti a to je da one koji su opasniji i agrwsivniji neutralises. Studenti.

Nije ni iz EU primjedbe imala na policiju. Zloupotrebe policije u civilu je mozda bilo ali ovi u uniformama dobri.

Ovo govorim nezavisno od mog misljenja o Vučiću ali ustav i pravni poredak su na prvom mjestu. Ja sam tip onog šerifa iz Floride. Fino čovjek rekao na svoj kaubojski način, pravno 1/1 i što je najvažnije svi su čuli poruku. Mirni protesti ok ali ostalo no no.

Srbija nema političku alternativu i jedino ostaje ovo što po meni nije ok. Imali smo i mi dps pa se pojavi pjani profa, lazojko, ljaljo, kudravi… i op. Mislim da srbi treba da cekaju na tako nesto. Ovo ne vodi nikuda.
    Last edited by Caesar; 15-08-25 at 10:37.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

kakav ustavni poredak? policija gleda kako grupa ljudi sa fantomkama gadja narod, mlati ih i etc. pa onda ih oni dodatno biju.

ustavni veli poredak.

https://nova.rs/vesti/hronika/jezive...-decaku-video/

mlate narod eo 7-8 mjeseci bukvalno svakog dana, gaze ih kolima i sad se staje u odbranu tih psihopata i policajaca. strašno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Ono sto ja vidim na snimcima je da se zaebavaju sa policijom umjesto da šetaju i viču hare krišna hare hare. Nazivati ovo torturom policije je manipulacija taman ista kao Vučićeve lažave priče. Al ljudima je policija simbol režima oličenog u vučiću pa onda udri. Loša je to mantra.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

naravno da je okej i to je čudo nad čudima da ih do sad nisu sve redom povješali po terazijama,dakle samo volja i obraz studenski drži stvar mimo građanskog rata jer su sa 320k mogli šta hoće,kamoli da uđu u skupštinu,i što mjesecima trpe neviđene batine i represiju ravnu sjevernoj koreji ti govori o kakvom pokretu je riječ.

kad si već pravio paralelu sa domaćim bilmezima sve što je trebalo dps-u da pukne je par vajber grupa i ponoćnih mirpomazanja kad se udarilo na crkvenu imovinu.

a ovo da srbija nema alternativu pa treba pičk@usni i dalje da truje i lomi sopstveni narod govori o tebi ne o njima.

pitanje je samo dana kad će krenuti da ubija i izgubiti i poslednju podršku svana i tu je kraj.

14. The Following User Says Thank You to umart For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Ono sto ja vidim na snimcima je da se zaebavaju sa policijom umjesto da šetaju i viču hare krišna hare hare. Nazivati ovo torturom policije je manipulacija taman ista kao Vučićeve lažave priče. Al ljudima je policija simbol režima oličenog u vučiću pa onda udri. Loša je to mantra.
    znači kad 10 policajaca mlati čoeka to nije tortura? no manipulacija Srba? e pa dobro onda.

pa policija jeste oličenje snsa. svaki policajac je bolesnik. i to veliki.

Thanks Thanks Given 
    2,309
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

@Caesar Evo primjer kako policija odlučuje ko je opasniji.

https://x.com/autonomijandnv/status/...autonomijandnv

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

evo jos jedan za forumskog hare krisna cutite i pu$ite:

https://n1info.rs/vesti/novi-snimak-...utira-u-glavu/

sta vidis odje,o veliki zen majstore?jel i ovo manipulacija,ovo je zapravo cpr?

18. The Following 2 Users Say Thank You to umart For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

@Caesar Evo primjer kako policija odlučuje ko je opasniji.

https://x.com/autonomijandnv/status/...autonomijandnv
    Dzabe stavljas i da mogu da otvorim i da je tako kako kazes to ne mijenja moj opšti utisak. Stavljali ste ivdje snimke koji su sve samo ne to sta navodite a niste ni razmislili o nekim stvarima no odma na sav glas tortura. Ne volim ni ja DF ni Vuleta al on je previse pametan da ima izvjestaje iz urgentnog o lomovima i zaebancijama da navuce jos vece ****** na sebe od naroda i EU. Njemu ne ide u prilog nista sto se moze poistovjeti torturom i upotrebom prekomjerne sile.

Al da nema dfa vucic mi ne bi smetao ni kolko zanoktica. Vako malo smeta al ne toliko da sam zaslijepljen i ne vidim mjeru upotrebe sile policije.

Samo razdvojte taj hejt prema Vučiću od djelovanja policije i sve ce bit jasnije.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    23,856
    Thanks Thanks Received 
    9,779
    Thanked in
    7,299 Posts

Ođe jesu prekoračena policijska ovlašćenja,ne vidim gore razlog njih nekoliko na momka koji je na podu i nije ni naoružan.Ako je prethodno uradio šta god,lisice na ruke i u stanicu.Kakva tek osoba možeš biti da učestvuješ u tome?Kakvi su to kodeksi nekoga u uniformi?Šta li tek rade po zatvorima ko im se i to politički zamjeri kad ovako javno nemaju mjere?

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Da sam ja starješina i da mi neko napane policajca ciglom, uperi pistolj, šipkom…pa ja da vam kazem ovi na snimcima su zlato sta bih ja radio. Nezavisno jel mi premijer merkel, milo, vučić… Al eto nisam no hare Krisna kako rekoste . I hvala na tome i kao ironija prija to Ime.. I vidimo drugacije stvari nije to nista neobicno.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Posto ne odustajes od spinovanja i propagande studenti su sproveli 320k od slavije do albanije bez i papiric da ostane dok ovi za koje ne vidis alternativu o ti veliki zen majstore ne mogu ni na gej paradu da izadju bez sto nece pola grada da izlome

A posto te zabolje sto komsiji crkava krava sem eto sto malo i ti sisas sa te iste nemam sta drugo da ti kazem nego dobro razmisli sta si.

Thanks Thanks Given 
    23,856
    Thanks Thanks Received 
    9,779
    Thanked in
    7,299 Posts

Da sam ja starješina i da mi neko napane policajca ciglom, uperi pistolj, šipkom…pa ja da vam kazem ovi na snimcima su zlato sta bih ja radio. Nezavisno jel mi premijer merkel, milo, vučić… Al eto nisam no hare Krisna kako rekoste . I hvala na tome i kao ironija prija to Ime.. I vidimo drugacije stvari nije to nista neobicno.
    Pa ovaj šerif te si ga postavio je rekao koliko vidim decidno takvoga treba poslati prvo u bolnicu,pretpostavljam na psihijatrisko ispitivanje zašto i jes pa pravac u zatvor.
    Razoružaš nekoga,lisice i tvorza.Prosto.

24. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,797
    Thanks Thanks Received 
    5,582
    Thanked in
    2,755 Posts

Mislim da je nešto sasvim drugo stvarna poenta, i suština stvari. I mislim da možda nisi pogledao dovoljno pažljivo

Evo ti ovđe: https://forum.cdm.me/showthread.php?...20#post6197220

Prvi link, prvi klip. Ovo ti je kako je sve počelo, prvi od svih ovakvih sukoba, Vrbas, prije nekoliko noći.
    Pažljivo pogledaj, cijeli. Ali naročito od 2.17 do neđe 2.45.

Viđećeš sledeće:

1.
    Mase stoje, razdvojene kordonom policije, nema incidenata, samo buka.
    Odjednom, i ne sporadično i lagano, nego u trenutku ful intenzitetom i agresijom, iz mase pristalica SNS-a, uz koju tik stoji kordon policije okrenut ka demonstrantima, počinje da leti sve što može lećet, unaprijed pripremljeno- krši, ali obluci oni riječni neđe prethodno prikupljeni, zamrznute boce, čaklje, i, naročito obrati pažnju, ogromna količina raketnog vatrometa, pravo u demonstrante.

Krivično djelo. Usled intenziteta, brojnosti prisutnog naroda, izazvane opasnosti, itd., vrlo teško krivično djelo.

2.
    Izuzetno važno.
    Na 2.17 vidiš lika koji ladno podiže na ruke postolje za vatromet, i ispaljuje u demonstrante desetine projektila, i to poprilične snage.
    Tek najvažnije: Lik stoji usred policijskog kordona, maltene se naslonio na njih da lakše ono može držat.

2 ili 3 krivična djela, sticaj, u zavisnosti kako tužilac kvalifikuje. Izuzetno ozbiljna. Na kraju se na njih dodaju i nastale posljedice po život i tijelo.
    Posebna napomena, i posebno važno: Od onog čuvenog slučaja pogibije navijača Zvezde na tribinama, od posledica ispaljene rakete, više od dvije decenije unazad, sudska praksa u R.Srbiji ovo djelo kvalifikuje teže od standardno uobičajenog kvalifikativa, a isto se primjenjuje i u policijskoj i tužilačkoj praksi.

3.
    Ono što jeste stvarna poenta svega: POLICIJA STOJI, I NE REAGUJE. SVE VRIJEME.

Najteže krivično djelo od svih navedenih.
    Da je pravo matematika, težina ovog kd-a bi se neđe ravnala po jednostavnoj formuli:
    ( težina kd-a pod 1. + težina kd-a pod 2 ) x 2 x 2
    Jer se radi o službenim licima, čija je službena dužnost da zaustave kd-ove pod 1. i 2., a ona to ne čine, čime u istima saučestvuju.

I tu je brutalno tragična poenta svih ovih priča.

Oće li u pojedinim slučajevima doć do toga da prevlada bagra i sa druge strane, kako to po prirodi bagre već biva, pa da neizazvana napada policiju, ili demolira nezaštićene objekte, ili maltretira nedužne, oće.
    Oće li bit i opravdanih reakcija policije, u objektivno opravdanoj mjeri, oće. Isto kao što će bit i neopravdanih.

Ali u ovih dvadesetak sekundi ovog klipa, nedvosmisleno vidiš da je tačno da je policija angažovana ne da radi svoj zakonom utvrđeni posao, već da podrži pristalice režima, koji izazivaju sukob vršeći teška krivična djela.
    Jer onakvog postupanja, odnosno izostanka postupanja po službenoj dužnosti, ne može bit bez prethodnog naređenja.

A to što je jasno da će nakon ovoga doć i do nezakonitog postupanja druge strane, i svakakve vrste haosa, je tačno ono što Aleksandar Vučić i hoće da postigne. To je ovđe od svega najjasnije.

Glave koja je spremna kroz svoj narod to da čini, se bojte. I kad ste u druge narode.

Jedino pitanje koje mu ostane na kraju, je čisto zakonsko: Je li mu za ovo mjesto u zatvor, ili u onu drugu instituciju što isto ima rešetke po prozora.

Uglavnom, zbog toga je ovakve stvari vrlo opasno generalizovat kroz izolovane detalje. I ne da postoji tu problem u radu policije, suprotno onome što kažeš, nego to i nije rad policije, nego kriminal.
    Last edited by Buva+gacce; 15-08-25 at 11:21.

26. The Following 3 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,309
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Pošto ne želiš da gledaš snimke neću postavit snimak đe policajac dobija ciglu u glavu od kriminalaca kojeg štiti. Možeš da spinujš koliko hoćeš, previše je snimaka koji te demantuju, bez obzira što ti ne želiš da ih vidiš.

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Mislim da je nešto sasvim drugo stvarna poenta, i suština stvari. I mislim da možda nisi pogledao dovoljno pažljivo

Evo ti ovđe: https://forum.cdm.me/showthread.php?...20#post6197220

Prvi link, prvi klip. Ovo ti je kako je sve počelo, prvi od svih ovakvih sukoba, Vrbas, prije nekoliko noći.
    Pažljivo pogledaj, cijeli. Ali naročito od 2.17 do neđe 2.45.

Viđećeš sledeće:

1.
    Mase stoje, razdvojene kordonom policije, nema incidenata, samo buka.
    Odjednom, i ne sporadično i lagano, nego u trenutku ful intenzitetom i agresijom, iz mase pristalica SNS-a, uz koju tik stoji kordon policije okrenut ka demonstrantima, počinje da leti sve što može lećet, unaprijed pripremljeno- krši, ali obluci oni riječni neđe prethodno prikupljeni, zamrznute boce, čaklje, i, naročito obrati pažnju, ogromna količina raketnog vatrometa, pravo u demonstrante.

Krivično djelo. Usled intenziteta, brojnosti prisutnog naroda, izazvane opasnosti, itd., vrlo teško krivično djelo.

2.
    Izuzetno važno.
    Na 2.17 vidiš lika koji ladno podiže na ruke postolje za vatromet, i ispaljuje u demonstrante desetine projektila, i to poprilične snage.
    Tek najvažnije: Lik stoji usred policijskog kordona, maltene se naslonio na njih da lakše ono može držat.

2 ili 3 krivična djela, sticaj, u zavisnosti kako tužilac kvalifikuje. Izuzetno ozbiljna. Na kraju se na njih dodaju i nastale posljedice po život i tijelo.
    Posebna napomena, i posebno važno: Od onog čuvenog slučaja pogibije navijača Zvezde na tribinama, od posledica ispaljene rakete, više od dvije decenije unazad, sudska praksa u R.Srbiji ovo djelo kvalifikuje teže od standardno uobičajenog kvalifikativa, a isto se primjenjuje i u policijskoj i tužilačkoj praksi.

3.
    Ono što jeste stvarna poenta svega: POLICIJA STOJI, I NE REAGUJE. SVE VRIJEME.

Najteže krivično djelo od svih navedenih.
    Da je pravo matematika, težina ovog kd-a bi se neđe ravnala po jednostavnoj formuli:
    ( težina kd-a pod 1. + težina kd-a pod 2 ) x 2 x 2
    Jer se radi o službenim licima, čija je službena dužnost da zaustave kd-ove pod 1. i 2., a ona to ne čine, čime u istima saučestvuju.

I tu je brutalno tragična poenta svih ovih priča.

Oće li u pojedinim slučajevima doć do toga da prevlada bagra i sa druge strane, kako to po prirodi bagre već biva, pa da neizazvana napada policiju, ili demolira nezaštićene objekte, ili maltretira nedužne, oće.
    Oće li bit i opravdanih reakcija policije, u objektivno opravdanoj mjeri, oće. Isto kao što će bit i neopravdanih.

Ali u ovih dvadesetak sekundi ovog klipa, nedvosmisleno vidiš da je tačno da je policija angažovana ne da radi svoj zakonom utvrđeni posao, već da podrži pristalice režima, koji izazivaju sukob vršeći teška krivična djela.
    Jer onakvog postupanja, odnosno izostanka postupanja po službenoj dužnosti, ne može bit bez prethodnog naređenja.

A to što je jasno da će nakon ovoga doć i do nezakonitog postupanja druge strane, i svakakve vrste haosa, je tačno ono što Aleksandar Vučić i hoće da postigne. To je ovđe od svega najjasnije.

Glave koja je spremna kroz svoj narod to da čini, se bojte. I kad ste u druge narode.

Jedino pitanje koje mu ostane na kraju, je čisto zakonsko: Je li mu za ovo mjesto u zatvor, ili u onu drugu instituciju što isto ima rešetke po prozora.

Uglavnom, zbog toga je ovakve stvari vrlo opasno generalizovat kroz izolovane detalje. I ne da postoji tu problem u radu policije, suprotno onome što kažeš, nego to i nije rad policije, nego kriminal.
    Ne mozemo tako. Ne mozemo. Ako ko ima nek pita kakvog kvalifikovanog policajca. Bio sam na skoro svim protestima u proslosti i sa policijom imao iskustava cije su mi akcije bile neobjasnjive dok se sira slika ne sazna. Snimak ne govori o situaciji na terenu i kakva imaju naredjenja jer se koordinira sve ne na nivou snimka vec na nivou citave situacije koja ima ko zna kolko žarišta. Pravi se strategija. Odgovara li im da ovi gadjaju jer pred sobom imaju vecu opasnost a ovi im drze ledja? Ne znamo nista od toga jwr nismo na terenu. Zaboga, Komentarisemo sahovsku partiju, a vidimo jedan potez.

Moje mišljenje, moje, na osnovu snimaka koji se dijele i tih zadobijenih povreda ja ne vidim da se radi o policijskoj torturi cak ni prekoračenju sile jer su mnogi dobili izgleda zasluzeno ka po pranju. Jel bilo pristrasnosti od strane policije? Propusta? Naravno ali to nije neobicno u ovakvim situacijama.

Ako ko ima kakve podatke iz urgentnih centara pa da pričamo ovako moja ocjena ostaje imajući u vidu sve policija dobro organizovana, spremna, uglavnom profesionalna. Do kad ce bit tako…
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Pošto ne želiš da gledaš snimke neću postavit snimak đe policajac dobija ciglu u glavu od kriminalaca kojeg štiti. Možeš da spinujš koliko hoćeš, previše je snimaka koji te demantuju, bez obzira što ti ne želiš da ih vidiš.
    Previše snimaka govori i da sam u pravu. Lose montiranih gdje se vidi samo kako mlate nekog ni sekund prije ni posle. Nije vala da se stalno javljam na ovim temama pa da me čašćavate kvalifikacijama al ok. Al znam i za zakon mase i linča. Nije da to nismo gledali ovdje ranije a mislim da cemo i ubuduce.
    γνῶθι σαὐτόν

30. The Following User Says Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,797
    Thanks Thanks Received 
    5,582
    Thanked in
    2,755 Posts

Ne mozemo tako. Ne mozemo. Ako ko ima nek pita kakvog kvalifikovanog policajca. Bio sam na skoro svim protestima u proslosti i sa policijom imao iskustava cije su mi akcije bile neobjasnjive dok se sira slika ne sazna. Snimak ne govori o situaciji na terenu i kakva imaju naredjenja jer se koordinira sve ne na nivou snimka vec na nivou citave situacije koja ima ko zna kolko žarišta. Pravi se strategija. Odgovara li im da ovi gadjaju jer pred sobom imaju vecu opasnost a ovi im drze ledja? Ne znamo nista od toga jwr nismo na terenu. Zaboga, Komentarisemo sahovsku partiju, a vidimo jedan potez.

Moje mišljenje, moje, na osnovu snimaka koji se dijele i tih zadobijenih povreda ja ne vidim da se radi o policijskoj torturi cak ni prekoračenju sile jer su mnogi dobili izgleda zasluzeno ka po pranju. Jel bilo pristrasnosti od strane policije? Propusta? Naravno ali to nije neobicno u ovakvim situacijama.

Ako ko ima kakve podatke iz urgentnih centara pa da pričamo ovako moja ocjena ostaje imajući u vidu sve policija dobro organizovana, spremna, uglavnom profesionalna. Do kad ce bit tako…

A što mi to druže tačno ne možemo tako?

Pogledat dvaes sekundi klipa, i viđet na njega lika kako ispaljuje dvadesetak raketa u ljude, dok ga policija čuva, ne ometa, i još mu za postolje služi?

Ja zaista mogu, ne znam za tebe.

A mogu i znat kako se taj postupak zove i kvalifikuje, bez potrebe da ga objašnjavam ''širim slikama''. Ne prećeruj.

32. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Ja ne mogu više . Moguće da ja idem previśe u sirinu i ne vidim detalje. Ionako mi srecom nije struka pa prolazim sa ovim greskama. Razonoda
    γνῶθι σαὐτόν

34. The Following User Says Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

prvo te džukele u srbiji ne treba zvati policajcima. no svakakvim drugim imenima, lošim i pogrdnim. jer su u borbi izmedju najvećeg zla i naroda, jasno odabrali stranu. ponavljam, maskirni likovi pod fantomkama mlate narod. uz pomoć gorepomenutih.

36. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Page 231 of 250 FirstFirst ... 131181221227228229230231232233234235241 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)