Јес, истопили чувене Т54/55 свједоке мађарске револуције 1956 и прашког прољећа, хиљаде тона авио бомби истеклих ресурса, три ђедове кубуре, шмајсере и гасере исто.Кажу да је ДПС и коњицу истопио, па сад немамо су чим пред Милоша.Немојмо....
Политичари треба да се склокне да не сметају и пуште професионалцима у систему да планирају и спроводе.
Зато их треба прозивати и душу им вадити, поготово кад спиновима преко ботова и њима блиских новинара покушавају да се ваде кад је мука, да нису они но онај прије њих.
Last edited by BAR; 13-08-25 at 22:29.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Tako je. Napravicete vi u Bar bolje tenkove. I Boforsi nista nisu valjali. Ni artiljerijska orudja, streljacko oruzje. Kako da ne. U stilu Dajka.
Politicari da se sklone i da puste nekoga skolovanog i nepotkupljivog kadra da im potrosi 30 miliona dolara na Kanader. I to je samo cijena aviona bez svega ostalog. Pa u koji to Bar ti zivis. Vama je i ZIB propao.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Hrvatska: Crnogorski državljanin u mjesec dana prekoračio brzinu 71 put, ukupno kažnjen sa više od 20.000 eura
https://www.vijesti.me/v/770653?utm_..._share_counter
Strucnjak
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Jel idje ista procurilo ko su maskirni piromani?
Evropa sad 4. Nosilac liste Metodije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Veli Telekom donirajmo za nabavku opreme.
A država jadna nema para dok se milioni rasipaju na službena putovanja, vozila, uhljebljavanja, lažne ivaliditete...
Doniram ja svaki put kad platim preko 2 eura kilo banana.
Талијан је био још жешћи:
Црногорце је одржало црногорско срце.
Tacno ce neka rekontrukcija vlade ... aktivirane botine, dosta negativnosti po medija, svaka Pomoc sto nam je dosla iz regiona politicari izvrcu sa recnikom da se OGADI narodski...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Uh, ova situacija sa požarima je ,,vrhunski" odrađena, mislio sam ništa da ne komentarišem, ali tolika kočina nesnalaženja ili ,,nesnalaženja" je prosto nevjerovatna. Ajmo redom.
Mi, na papiru, imamo dovoljno vazduhoplova za borbu protiv vatre, tu su tri aviona AirTractor 802 (evidencijske oznake 4O-EAB, 4O-EAC i 4O-EAD), od čega je jedan operativan. Toliko o održavanju flote (i ulaganju u istu). Tu su još i dva helikoptera Bell 412EP, policijski (evidencijska oznaka 4O-HEK) i vojni (evidencijska oznaka XHB307), od čega je operativan vojni. Doduše, čuo sam da je oprema za gašenje požara sa policijskog prebačena na drugi vojni helikopter, ali za ovo nisam mogao naći zvaničan izvor. Dakle,u teoriji imamo sasvim solidan kapacitet, a u praksi nemamo kapacitet (iz ovih ili onih razloga) da održavano tu flotu. Sa dva (možda tri) operativna vazduhoplova nemamo dovoljno kapaciteta za podršku iz vazduha i svaka pomoć je dobrodošla (Srbija, Hrvatska, Italija,...).
Ako je ovakvo (gore opisano) stanje za vazduhoplovima možete li pretpostaviti kakvo je stanje sa protivpožarnom opremom na kopnu.
Sent from my Motorola 8400
Iščitah dosta postova,malo mi čudna semantika,ali nije vrijeme za to.Svakako hvala "Hrvatu",Italijanu" i "Srpskom helikopteru".Hvala i svima drugima koji pomažu u ovoj muci,a posebno hvala svakom Crnogorcu,Srbinu,Bošnjaku,Muslimanu,Albancu,Hrvatu ,Romu,koji su na izmaku snaga... lično svakom hvala
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ove akcije su za dubok naklon...
Gledah rabotu sa kanaderima,,,to su sile !
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks