Policija ne da gradjanima da idu da gase pozare... opravdano i minus za direktora za nepredvidjene vanredne situacije
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Usmrđe se roba sa žice. . .
https://etv.me/drustvo/video-foto-ap...i-kuce-i-stale
svakakvim splakama dižu plate u ovoj državi, u prvom redu poslanicima koji ništa ne rade. da ima sreće vatrogasci bi imali duplo veću platu. momci sa najgorom opremom rizikuju živote da bi spasili narod.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sad sam sa terena ovo je uzas, bas uzas!!!!
Da vidimo oce li ko pomoci?
O ovome treba non stop da se pise, da se strijeljaju piromani!
Dje su sad politicari da podju da gase, bitno ja da su odma tu da komenatarisu cetnike, komite itd..
Sve im J*bm
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Albanski državljanin H.D. neće odgovarati zbog izazivanja požara iznad Buljarice, u Budvi.
Kako je saopšteno iz Uprave policije sinoć oko oko 21.45 časova, došlo je do samozapaljenja vozila u pokretu kojim je, u mjestu Kufin, upravljao H.D.
“Navedeno lice je uspjelo da zaustavi vozilo i da ga bezbjedno napusti, ali se požar sa vozila prenio na nisko i visoko rastinje. Lokalizovanje ovog požara od strane Vatrogasne službe je i dalje u toku. Od lica H.D. je uzeta izjava, a o svemu je obaviješten nadležni državni tužilac koji se izjasnio da u radnjama H.D. nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti”, saopšteno je iz policije.
Bakssuz...
I u Tološe nešto gori....
Viđoh u NK se zapalio neki otpad. Eto i tamo muke
Vele da je počeo da gasi ovaj helikopter što u poslali iz Srbije, fala im. Gledam sad cijene i karakteristike, mislim da bi ga bez problema mogla kupit i održavat i država poput naše.
Sad možemo razglabat do sjutra zašto se to do sad nije desilo.
Zajebano je to može vatra da te opkoli dok trepneš onda još tebe treba da spašavaju.Ne mislim tebe lično no civile.Gledam ovo brdo kad se ide put kolašinske magistrale sa desne strane maloprije to cio pojas uhvatio kao u Baru jedne godine.Bez pomoći iz vazduha mrka kapa.
Zasto je na TVCG1 Herceg faken Novi Vise od faken ljeta uzivo....a ne uzivo o svim ovim pozarima sto zahvatise zemlju.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Gore i Sadine.
Zatvoren put ka Nikšiću
Bas mi imamo goruce probleme:
13 julska nagrada,
Pavle Djurisic
AnB intezivno radi na otkrivanju ko je javno objavio broj pejdžera premijera i predsjednika
2 ratna broda kupljena....... i tek na kraj pozari...
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Moze li kako da se volontira, da se pomogne ovim momcima?
Виђех га данас изнад ПГ.Камов хеликоптер, не знам јесу ли купили нови или ремонтовали и модернизовали неки од старих противподмирничких које је имала ЈНА, а који су повучени у СРБ.
Корисан таман као наши Бел-ови (5 комада их имамо).
Хеликоптери могу да раде али нису ефикасни, и то треба заборавити.
Само авијација и то АирТрактори Фајр Бос варијанта који се сами пуне водом.
Укупно смо их током година купили пет, од тога данас само један исправан, и то у обогаљеној варијанти, без могућности пуњења у ниском лету.
А у просјеку су 7-8 пута јефитини од хеликоптера
Нажалост тате су распродале оно што је Тито оставио (Канадере) а синови (Кларк Кент и екипа) не умију оправити и одржавати оно што је Мило оставио (Аир Тракоре).
И реогрганизација система.Али коме причати...
Last edited by BAR; 11-08-25 at 20:20.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Protivpodmornicki su u muzeju u Surcinu. Ovo je jedan od novih vatrogasnih sto su kupili relativno skoro.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Ima li dje ko da se organizuje da ide da gasi? Ne znam je l problem nedostatak vode ili ljudstva, ako je ovo drugo posao bi
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks