Пријеко судовање у Црној Гори – судија Иван Дошљак као Моша Пијаде: Добрашиновићу до 30 дана притвора због споменика Павлу Ђуришићу!
https://www.in4s.net/prijeko-sudovan...vlu-djurisicu/
Dobrašinoviću zbog podizanja spomenika ratnom zločincu Pavlu Đurišiću određen pritvor do 30 dana
https://www.cdm.me/hronika/dobrasino...or-do-30-dana/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Пријеко судовање у Црној Гори – судија Иван Дошљак као Моша Пијаде: Добрашиновићу до 30 дана притвора због споменика Павлу Ђуришићу!
https://www.in4s.net/prijeko-sudovan...vlu-djurisicu/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Treba sakupiti nedje unazad desetak godina sta se sve koristilo za pravdanje cetnickih pirovanja i slavljenja fasistickih slugu. Od do toga da DPS podmece, preko namjerno izazivanje podjela, do izmisljanja dogadjaja koji bi kao pravdali postojece, pa minimalizovanje broja ucesnika i uticaja SPC i DF. SPC je jasno i glasno pokazao da nije crkva Crnogoraca i da to nikad nece i biti i da se ne ponasaju kao vjerska organizacija i da im sama vjera nije na spisku prioriteta vec nacionalizam i etabliranje srpskog sveta.
Kojom brzinom rade institucije kad su ovakve stvari u pitanju... Bageri, vatrogasna, policija, tužilaštvo....
Da nam upanu ilegalni imigranti, pokradu i poubijaju neku đecu ne bi mrdnuli prstom
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Tacno sam znao da ce biti neko cetnicko.****** kad su se aktivirali politicki botovi... cim se tu par elemenata ukljuci prije dogadjaja zna se scenario....
Uh kako.je sve privodino nego popisam se rajkovicima u imanje i napredak sto ga povratise na Visitor i prodadose albancima pihh kreteni uzimaju se izmedju sebe pa im je dnk promijenjen
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa kad volite da se klanjate. Nekad se klanjalo Savezu komunista, Titu, bio bulevar Lenjina u sred necega sto se zvalo Titograd. Onda ste preko noci jedno idolopoklonstvo zamijenili za drugo. I to pazi sad, ne preko ekipe iz planinskih sela nego preko ekipe bas iz tog samog Saveza komunista. Pomislis li nekada Herkulese kako bi Crkvu sacuvali pored svega ostalog sto ste izgubili i prodali.
Tu dolazimo do istorije, hramova i grobalja. U zemlji gdje se ubijalo zbog parking mjesta ili prevoza turista `neko` ti je ukrao groblja, hramove i istoriju. Kao da su tocak sa auta. I to nisu uradili neki nadljudi nego neki koje bi ti nazvao pogrdnim imenima. Kako Herkulese? Kako? Mozes po starom dobrom obicaju jedino da kunes i proklinjes jer logicnog objasnjenja nemas. Logicnog opravdanja nemas. Crnogorski Jan Palah se nikad nije desio. Cekanje je manje bolna opcija. Pavle Djurisic bi se sa tobom slozio.
Groblja, hramovi i istorija. Ostace upisano da su Rozajci odbili da ruse Njegosevu kapelu i to u vrlom opasnim okolnostima. Kad pokrenete ove traktate o crkvama, vjeri pa i o ostalom uvijek se toga sjetim.
Polinezija gospodo.
https://etv.me/sport/crna-gora-je-tr...svojile-bronzu
Mlade rukometašice Crne Gore osvojile su bronzanu medalju na EHF Euru za igračice do 17 godina, čiji je domaćin bila Podgorica.
brao djevojke. <3
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ističem da sam nekoliko noći prije predmetnog događaja sanjao vojvodu Pavla Đurišića, koji mi je u snu rekao: ‘Jednom su me ubile ustaše, ne dozvolite da me opet ubiju’. Samim tim sam sjeo u svoje auto i otišao u Gornje Zaostro
Tko leti, vrijedi...
https://www.cdm.me/hronika/daj%d0%ba...-ponovo-ubiju/
Počinje da mi bi a simpatična ova splačina.
Jel moguće da se odlično zayebava
Tko leti, vrijedi...
Nebitni obojica. A cudi me da si zaboravio na Milove ustupke BS, Pozitivnoj i Albanskim partijama 2012. i 2016. i obecanim pozicijama LP i ostalim privescima. Al dobro, pravicemo se da toga nije bilo i da su ustvari sve te partije na celu sa DPS-om samo radile u korist drzave, kolko taman URA i Dritan, ili sad PES i DF
Jedno fino izmokravanje Đuke po osvježivačima.
Nadam se da osvježivačima prija na ovu vrućinu.
Nova Crna Gora na koju se moramo navikavati.
Tko leti, vrijedi...
Moze li Mujovic Dajkovica da uputi na psiho testiranje jer je nepodoban za opstinsku fotelju ... dosta je ludaka...jos on ima predispozicije sanja mrtve ljude....
Sanjace i Jova da mu rece dje je drazov grob...
A policiji tj ODT sad ima pune ruke posla jer ovo su OKG elementi kazna x3 , a Evropska komisija je poslala instrukcije da ove licnosti moraju da dobiju minimum 12 mjeseci odmora u ziks...
Mada za pohvalu Metodije jer sad ako drzava ne stane na kraj sa provokacijama nikad nece... ako ne stane stvarne ce biti glupo i da se placaju kazne za parking...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koliko viđeh Dajka su kaznili stotinjak eura zbog mršikanja komunalne policije i blokiranja puta. Važi li to za sve građane?
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Samo za srbe aook
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Za tebe ne znam, moji se nisu klanjali nikome. Ni kralju ni Titu, ni DPS. Ni Svetig Petra Cetinjskog nisu slusali. Malo dostajnstva se ipak imalo vazda, za razliku od raznih preletaca.
Crkva nije seljana, cija je bila od kad je napravljena. Nego je Dritan prepisao temeljnim ugovorom na Mitropoliju Crnogorsko Primorsku. Ista ta mitropolija 1 cent nije donirala kad se renovirala prije 20 godina. Nego dobro nije to otimanje, nego prepisivanje svojine. Ali dobro je, nece je za Cacak niko ponijet. Ista mitropolija koja glorifikuje cetnike i njihiv pokret. Sjajno.
Ne kunem niti proklinjem. To je vise bio teren Amfilohija. On je bio dobar u bacanjima kletvi onako sa govornice i imao je fino misljenje o Crnogorcima bas. Isti onaj koga ste zaboravili da mu se ne sjetite ni dana kad je umro a tek ne njegovog nasledja.
Nisam znao da je četnik pogrdno ime. Ali ne vidim gdje grijesim ako konstatujem da se u crkvi klanja cetnickom komandantu jer eno ga tamo postavljen, policija ne smije uc to isto znamo.
Doci cemo regularnim putem do istine. A oteto jeste prokleto. Istorija to bas dobro prikazuje. A mi nismo takvi da otimamo ikome ista. Na zalost malo nas je, otimaca je mnogo vise ali dobro.
Vidimo da je inace otimanje po Hrvatskoj i Kosovu dobro proslo. Dobro im ide ekspanzija vazda. Od 1389 se doslo do 1244.
Svakako zapitao bih se za sebe i svoja ubjedjenja da sam na istu stranu sa Dajkom, Milacom, Mandom, Joanikijem, Metodijem i ekipicom.
Jer ako izmedju podrzavalaca koljaca djece i oslobodioca ovih krajeva neko izabere da podrzava koljace svaka rijec je suvisna.
I jes ovo vracanje istorije, ali niko nije se nadao da ce se nac neko da podrzava cetnike. Nego cuda se desavaju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://youtube.com/shorts/ag11LFC7f...cCYULnkEHjxjv5
Lijepo receno
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Realno, i nije bila velika kvota.
Vijesti
I saradnik BIA u stroju sa četnicima
Otkrivanju spomenika ozloglašenom četničkom komandantu Pavlu Đurišiću prekjuče je prisustvovao i Vladimir Janković iz Beograda, član Zemunskog klana, saradnik Vojnobezbjednosne agencije Srbije i Bezbjednosno-informativne agencije, potvrdilo je “Vijestima” više izvora iz bezbjednosnog sektora.
Stani, neko ko radi za BIA-u je clan ZK?
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks