Vele u Ulcinj 5 eura boca vode
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.reddit.com/r/montenegro/...one_po_bonaci/
Vidjeh ovo sad, piii
Sent from my phone
Brate, ovo se radi evo od kad ja znam za sebe. Pa na plazu kod svetog stefana coek ispusta iz hotela to evo 15 godina.
Nema grada na primorje dje nema brat bratu 20 hotela da cine ovo.
Samo to ljudi rade posle ponoci. Ovaj ga je u sred bijela dana, bice da je bilo govana do guse. xD
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Dear Kurir, Informer and Blic,
Sorry.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja ne znam ima li normalnog coeka koji ima legalne pare da bi usao u avetluke sa ovakvim nesojima. I da ih dobijes na tender, zapalit ce ti lokal, inventar. Komsije prve cijeli zivot su im finansijski, sanitarni inspektori. Ima da ti dolaze svaki dan na cestitku. Provlacenje kroz novine. Bas ne znam treba li ikom normalnom ta eskurzija u zivotu
A dje se kupas u CG a da toga nema da i mi idemo?
Ok bio sam na mirista prije par dana ali opet gledam one kuce i vile i oni moraju nedje to prosut
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
On ima barku.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Zašto je śever posjećen?
Jer su normalne cijene
Ovo bi na primorje koštalo barem 10€
Juce dosli u iberostar njivice na dan, na recepciju veli moze, 40e, i parkirajte dje ocete. Danas opet dosli, veli 40 plus 10 za parking. Rekoh ok. Ja se vratim put auta i pokazujem cuvaru kod kapije racun, kaze a ne ne za djecu nijeste platili. Ja platio dvije lezaljke, oni ce na plazu. Ajte vi opet na recepciju. Vi ste trazili dvije lezaljke kaze recepcija. Ja jesam. A za djecu stariju od 8god se isto mora platiti. Vi me za broj ljudi nijeste pitali, nego za broj lezaljki. Danas cemo vas pustit, sjutra racunajte 90e. Za danas vam hvala, a sjutra ne vjeruje da cemo se gledati.
Ali sto jes jes, moze se lijepo ovdje okupati i odmoriti. Bez buke, bez guzve, cisto more, milina.
Sjutra nedje na Prevlaku, pa da vidimo.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Odlična domaćica bilo loze bilo šljive se može naći za 15-20e za litar (sad ja da krenem da uzmem flašu dvije neđe, kafedžije sigurno nabavljaju na veliko ili svoju prodaju) tako da im se ne śekiraj, u najgorem slučaju uzmu duplo a s obzirom da ne vjerujem da je plaćaju preko 7-10e, uzmu i dosta više
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 09-08-25 at 15:26.
Last edited by Bluemoon; 09-08-25 at 15:43.
Не вјерујем да је. Али можеш само барком до нје, ако не кроз Иберо.
Pa da sezona je dosla sa 15.07-20.08 na 10.08-20.08
Bio sam juce u BD nista specijalno. Konobar kaze da lise vikendom kad dodje malo podgoricana moze se komotno igrat fidbala po plazi
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
subjektivni osjecaj da ljudi vise idu na rijeke
nothing comes from violence and nothing ever could
Rekao bih da smo samo usputna stanica, prečica...
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Fascinantno je da i dalje pricamo o "sezoni" na osnovu odokativne guzve i nase percepcije guzve u datom momentu na kojem se nalazimo i slikama koje vidimo
Ko je bio u Gornje Zaostro prije neki dan, rekao bi da je rekordna sezona na śever
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Apolo, crane_operator, Dzi, extravaganca, Gagarin, JigSaw, kaemSe, kenneth, NSX
Kolasin nikad puniji kazu mjestani. Zabljak isto. Moraca, nikad vise ljudi na svaku plazu.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks