**** mi oca ovaj DPS je doveo i Trampa na vlast.
SMRT FAŠIZMU!
DPS je doveo Madonu, Rolingstonse i Klaudiju Sifer u ove krse. Za Trampa cemo lako. Inace je li danas 8 godina otkako nas je bio posjetio potpredsjednik SAD. Majkl Pens bjese. Kako je bilo tiho i blokirano. Umijemo mi da se primirimo kad treba.
Polinezija gospodo.
Ne znam za kabuki, ali mislim da treba smanjit shiitake.
SMRT FAŠIZMU!
Njegovu nije on oborio nego DPS koji ga poperio na mjesto premijera.
A onda je u tehničkom mandatu svakoga zayeba sem SČC da bi se održa još godinu kao tehnički premijer.
Na kraju doživio očekivano. Uvaljuje se po listama da prebaci cenzus, Jadovu, Ljalju, đe ga pušte.
Ne bih baš učio od njega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Tako je. Iskoristio je DPS za potrebe Temeljnog. Potez iz dziju dzice. Vlada za jednokratnu upotrebu. A onda je godinu dana jahao kao tehnicki premijer. Odnosno premijer u tehnickom mandatu. I to vrlo `oslobodjeno`. Mnogo se naucilo od njega i od njegove tik tok stranke. Na kraju eno ga u parlamenat, dere se i grana rukama, ceka neku novu sansu. Dok svi ostali mucaju i vrdaju.
Polinezija gospodo.
И овај и овакви су биће ДПСови тајни агенти. А полицију воде љаљаши појмаши па ти виђи.
https://www.facebook.com/share/p/1By5oXJQJt/
Покушаји враћања на стање ствари од прије 30 августа које раде Вијести узалудан је посао. Једноставно, ова земља биће и СРПСКА, а са том чињеницом мораће да се помире и ПЕС и ДПС и сви остали грађанистички политички чиниоци.
Имамо добру подлогу, имамо нашу СПЦ, дуализма смо се ослободили, темељни уговор је ту, само нам како рече митрополит Методије треба још већа саборност, а наша саборност у временима кад крену да нас нападају са свих страна свакако је највећа.
Српски интегрализам је наша основа, њега се држимо и неће нам моћи нико ништа, поготову не Вијести које напуштене од својих спонзора прије него ли буду продате покушавају да изазову тензије и антисрпску еуфорију у ЦГ. Неће им проћи!
Спасоје Томић, функционер Слободне ЦГ
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Фул верзија. Какво штиво...
https://www.in4s.net/besjeda-mitropo...usa-80-godina/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne bih ovo pročitao, ne znam pod kakvim moranjem.
A bez čitanja znam šta je iskenjano.
Emancipatorski potencijal crkve. Litije koje su emancipovale Crnu Goru.
Tko leti, vrijedi...
Ima nas par starih panjata sa foruma koji pamtimo devedesete, potpis službi bratske nam Srbije je više nego očigledan. Samo da vidimo ko će biti novi Čeko Dačević.
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Doticni je ista ovakva budala bio na fakultetu, kod Serba nije mogao da polozi godinama, a sve pricao da ga mrzi sto je Srbin. Dok ne cujes da mu postavlja banalna pitanja a ovaj cuti kao zaliven. Los djak sa psihickim problemima.
Ne treba mu instrukcija Bia, da prica sto prica.
Bolje Dzoanikije da se pripazi da mu ne izmaknu stolicu, ovaj je pozeljniji na mjestu mitropolita nego on, agresivnije prica, manje vjerskih vise nacionalnih konotacija, u sustini prica ono sto mu traze iz Beograda a to sigurno nije tumacenje jevandjelja niti bavljenje vjerom.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Uvlačenje u guzicu drugim sitnim partijama da se napravi neka koalcija i zadrži parlamentarni status.
A prethodno bio premijer.
Ne bih to baš nazvao uspjehom u politici.
A za njega lično će se vazda naći mjesta na neku listu. Klovnova kqo njega i Dajka nikqd dosta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
SMRT FAŠIZMU!
Samo treba ruku malo da obori i sastavi pete to bi vec bilo prirodno stanje
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Само лагано. Дозволите људима да направе њихову верзију историје.
https://x.com/GradjankaP/status/1954...GN5iGFaog&s=19
Kako mozes da imas viziju istorije?
Prema tome, šta da ti kažem?
Herkules ne spava do podna. Nego se to vjesto krilo kad ce i biti potpisan. Kukavicki kao i uvijek sto je bilo sa te strane brda.
Nacin potpisivanja dovoljno govori koliko je to sve dobro i nafacno. I kako ce biti.
Boldrick je svojstven ovima te kradu tudje, pocev od groblja i hramova zavrsi sa istorijom. Nemaju svoju pa kradu tudju. Nego dobro su stari rekli, oteto prokleto. Bilo vazda, sad je, i bice im prokleto. Ispravice se i to. Vremenom ne moze na precac. Sto je brzo to je i kuso.
Drago mi je da vecinski pravoslavni zivalj u CG ima cetnika u crkvu kojem mogu da se pomole. Vise ih bilo. Da uce djecu kako su ti kojima se klanjali klali djecu njihovog uzrasta. Sjajno je to kad izmedju pedofila i koljaca treba da izaberes kome da se klanjas.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks