Fizio cvjeta jer se način života bitno promijenio.
Kvalitetna torba trajaće nekoliko godina, inače će svake kupovati novu.
Imaju i Pulse odlični ranci po knjižarama, nijesu ni skupi. Uglavnom, ništa teže od 500 grama ne bi trebalo uzimati.
Nema veze sa brendom već kvalitetom naročito podrške za ledja, jer nose ozbiljnu količinu knjiga. Jos ako traju 4 do 5 godina...
Samsonite je kod nas skup ali ima mnogo skupljih kao Scaut, Lego i ostali.
Fizioterapeuti se ubiše od posla zbog težine školskih torbi...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Fizio cvjeta jer se način života bitno promijenio.
Kvalitetna torba trajaće nekoliko godina, inače će svake kupovati novu.
Imaju i Pulse odlični ranci po knjižarama, nijesu ni skupi. Uglavnom, ništa teže od 500 grama ne bi trebalo uzimati.
Mislim da je Pulse okej izbor. Ili cak neki backpack za djecu sa horizontalnim kopcama za raspodjelu tezine i tvrdom potporom na zadnjoj strani.
Thule, Deuter. A ako ides do Japana preporucijem za 500-600e Randoseru, razvijen za djecu i za dug niz godina
https://tsuchiya-kaban.com/collectio...dVf5seGYAoBdrx
Iz trostrukog iskustva, u Pulse se kunemo. Svaki put smo trgovali u Pejton, u knjizari desno od Rastera (onaj kraj prema Sat kuli).
Starijoj dvojici je lagano trajala od I do kraja V i tada su oni poželjeli da promijene... I treća je isti kvalitet.
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Koliko vremena dijete nosi tešku(?!) torbu na leđima dnevno,a koliko vremena provodi pognute glave sa telefonom u rukama?
Pošto znamo svi odgovor,onda možemo zaključiti i zašto fizio ima toliko posla.Tako da mu ni samsonite neće oduzet mušteriju niti će mu je torba od 30€ dovest.
I ako je već došlo do fizia onda na plivanje ih bačite ili nek fizio pokaže vježbe a nek ih djeca rade 2-3 puta po pola sata dnevno.Neće?E pa do nas je
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
A na casovima fizickog nista ne rade..
Torba je bitno da ima blago ojacanje za ledja , a Pulse i Target su ok .
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Naprotiv, iznenađena sam koliko toga rade.
Jednostavno, više ni odrasli ne rade ništa sem što leže i skroluju.
https://www.mepro.me/sigurnosna-vrata
Ima li neko iskustva sa MEPRO LUX blind vratima? Treba mi nesto da ima vrhunsku zvucnu izolaciju... Zgrada je takva da se sve cuje iz stana, trenutno imam neki BS kineski - kao da ih nema.
Ili ako imate preporuku za neka druga, sve je pozeljno![]()
Last edited by skostic; 09-08-25 at 10:41.
Probaj da stavis gumene dihtunge. Imas u okov za to, izmedju krila i kase, svuda ivicom.
Crče mi tablet a kako služi za čitanje zabavu mjesto fona imate li kakvu preporuku, 10" i neke normalne cijene, nije bitna marka...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Имам једно 60м2 испуцале бетонске плоче испред старе куће на село у Бјелопавлићима коју би требао замјенити. Има ли неко профи да одради?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Što ono rekoste, koji je broj pauka za PG?
Na 067 245 799 se ne javlja niko. Je li taj br i dalje važeći ili se nešto promijenilo?
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Preporuka majstora za izradu prozora ???
Jaki materijal, ne pvc
Po mogućnosti da ne pije i ne drogira se ....
Hvala,
Ko radi betonske rostilje osim art beton i sbz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks