Treba ovo grabit' dok nije još prošlo, kad smo već kod Zabjela
![]()
Treba ovo grabit' dok nije još prošlo, kad smo već kod Zabjela
![]()
Prvi put čujem za "neto površinu".Rekao bih da ima caka neka.Kao"neto površina" je površina koja se može koristiti?!Cjerujem da je stan u prizemlju i da ima neku ogromnu terasu nenatkrivenu.Zašto ne stave 106m² stambene površine upisane u katastar?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Postoji neto i bruto površina. Neto je korisna površina, bez zidova. Ta površina je upisana u LN.
S obzirom da je svaka 'vila' spratna, a da se bas i ne moze sad provjeriti kvalitet izolacije i sl., ako nije dobro izolovan objekat (a izlozen je sa svih strana), moze coek da trosi grdne pare i zimi i ljeti, za grijanje/hladjenje. Pitanje je kakav je kvalitet ploce/krova, i da li ce imati problema sjutra sa propustanjem vode.
Kad se sve uzme u obzir, ne cini mi se da je ovo nesto previse povoljno.
Da covjek lupi, ali cisto sumnjam da ih je gradnja kostala vise od 700-800 EUR/m2, s obzirom kad je pocet objekat/kad je zavrsen, a ovamo bi da uzmu skoro 2.2K EUR/m2. 'I tata bi sine', ali mislim da nema bas toliko naivnih
Fora kao kod ovih Green LVL socijalnih stanova, obican tus paravan, jedan lavabo, vise sijalicna grla, a hoce skoro 3K EUR/m2. Pa ovaj objekat na oglasu unutra izgleda bolje za 2.2K EUR, nego ovi 'zeleni' za 3K EUR/m2, iako je i taj daleko od te cijene od 2.2K EUR/m2 u odnosu na ponudjeno.
Realni nije ni to nesto sto se ne moze provjerit, isto mislim da je ovo bolja trgovina nego 60m2 u City i okruzenje.
Jeftinije nego na Zabjelo preko puta *****re
![]()
Ovo je sprat od kuće.
Da nisu komšije from hell kad je jeftinije no na Zabjelo? Fini mamac za uvalit 300K u neku rođačku svađu.
Povoljno je. Jedino je malo bez veze što spavaš sa kosijerom![]()
Tko leti, vrijedi...
Sve je 168m2 ne sprat
Krasici... Ne treba se ici dalje od toga.
1. Uzasna kako vodovodna tako i kanalizaciona infrastruktura
2. Pola mjesta (ako ne i vise) je potpuno nelegalno sagradjeno, ne bi me cudilo da to bude prvo mjesto gdje ce u nekom trenutku doci do rusenja
3. Nema teoretske da navedeni objekat ima sve potrebne dozvole (vjerovatno niti jednu jedinu) te da ce biti lagano legalizovan. Ako kojom srecom lutrije ima onda je ovo prodano 5 minuta nakon sto se pojavilo.
Ko će to da ruši? Misliš li stvarno da će iko išta srušit tu? Pa ovđe se ne sprovodi zakon, ovaj Slvn Rdnvć je samo prijetio, ajde neka ruše ako smiju. Ne smiju oni nikome ništa, samo pričaju i prijete, ništa konkretno.
u Crnoj Gori ima oko 110.000 nelegalno sagradjenih objekata , kad bi krenuli to da ruse nebi to srusili ni za 3 zivota ...
da ce doci vrijeme legalizacije hoce i platice svi vj kad tad legalizaciju ali da ce se srusit nesto , mislim da nece nikad nista (naravno od ovoga sto je sagradjeno, ne mislim na nesto sto sad krece neko da gradi)
Last edited by Stivi; 10-08-25 at 13:33.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I svi koji su nešto sagradili nelegalno ispadoše najpametniji. Dok ja koji oću da je sve po ps-u ispadam kretenčina...
Doce i to na naplatu prije ili kasnije ... vec su poceli da se bune ljudi jer im rade sad procjenu po trenutnim cijenama ... samo kazem tesko da ce kome srusit nego ce vj biti neki drugi metodi naplate
ja sam uvijek za to da je legalno da ne boli glava posle , ali opet ruku na srce dostinu sto znam da su radili bez dozvole radili su da se skuce i sa malo novca su gradili ... ne znam nikog da je digao neku vilu sa bazenom a da je radio na divlje
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Turbo folk i grand parada na Becicku. Ne pamtim kad sam zadnji put posao. Seljanija teska.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ja kada pogledam nelegalne kuce po Podgorici, pa 99.9% kuca ne izgledaju kao da su se skucili u 40m2 nego je svaka 120+ m2.
Brate u parku prirode đe je zabranjena gradnja gospođa ima kuću i to KAKVU...zaboravio sam da je pitam kako je niko ne dira, veli tu sam je kupila prije 10 godina i niko je ne dira...E reko fino.
nijesi jedini, ima nas (budala) jos
bome velje brdo je vecinom nelegalno, imas kuca po 2-3 prata 400-500m2 laganih - to nije radio niko da se skuci... oni te su se kucili su gledali kako 70-80m2 pod plocu da stave pa je tako stajalo godinama
zagoric i ostatak ista prica
jos jed masu toga i na privatno zemljsite i sad ce drzava vlasnicima da uvrce ruku da prodaju po cijeni koja je ispod trzistne i to sve na rate
a ne mora ni tako, no dok ne odluce da se legalizuju mogu samo "najam" drzavi da plate godisnje
vise sam u projekte uvalio no sto ce neki u plac i urbanizaciju
I u Zagoric kuca na 3 sprata koliko oces. Na Dajbabsku ne znam ima li koja pod plocu, prizemna itd
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks