Dobro je kod Dragovica samo moramo pravit' razliku izmedju prasetine i svinjetine.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Kad mi se jede jagnjetina odem u neki restoran i poručim porciju.
Jagnjetina je postala bezobrazno skupa u pečenjarama, a neka to no znaju uvalit sve kao slučajno ili pod izgovorom "neko voli" kostiju, koljenicu i slično pa kad se uzme dva kila recimo i plati 60e, dobije se smiješno malo mesa. Ne stalno ali mi se znalo to dešavati.
Prasetina mi je već druga priča i uglavnom sam tu vazda načisto...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Dobro je kod Dragovica samo moramo pravit' razliku izmedju prasetine i svinjetine.
Juce rucasmo u konobi Galeb u Buljarice. Hrana ocjena: 4-4.5 od 5. Porcije fine.
Dvije telece corbe
Sopska salata
10 cevapa
Dzigerica
2 loze
Coca cola
Sok od jagode
31.5€
Lokacija: https://maps.app.goo.gl/cUrbJPeg13eh...s.preview.copy
Poprilicno je popunjeno, svi jedu, zna da se desi da bema mjest. Ljudi cekaju da se uprazni mjesro.
Last edited by GaD; 04-08-25 at 17:24.
Taljatele sa crnim kineskim pečurkama u Shangai odlične,rekoh samo da mi ne stavljaju šampinjone.
I slatko-kiseli sos.Kao dodatak.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by redbul23; 04-08-25 at 20:40.
Ako kome bude trebalo dok je na kućice na Bojanu, preporuka za "Jazbina" roštilj, pice, riba..., momci barkom donesu vrlo brzo nakon porudžbine, cijene skroz korektne (za Veliku plažu, đe su cijene da se smrzneš ove godine), uglavnom sve bješe od hrane super, čak i pica bi iznenađujuće dobra a njoj se nismo nadali.
Btw, nudi li još ko grilovane šampinjone u sendviče što se brzih hrana tiče ili to ima samo Petko u Zetu? Ne zaobilazim ga kad god idem put primorja a da sam gladan, jutros mi fenomenalno "śede" sendvič sa grilovanom piletinom, šampinjonima i sirom, sve sitno isjeckaju i serviraju u sendvič, baš dobar bješe.
Last edited by BiTrAtE; 05-08-25 at 12:22.
Koje su cijene otprilike za jednu picu, 10 ćevapa i slično?
10 ćevapa je 8 eur, pice su mislim 8+ eura, ostalo ne zapamtih.
Isto je raštan u Korzo na Cetinje broj 1 za mene.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
I u Pećinu je dobar i ćevapi su im odlični a imaju one krompiriće kao pomfrit a ne ono duboko smrznuto iz marketa.
Cetinje inače generalno veliki plus odnos cijena kvalitet.
Orlovo gnijezdo kod Savnika pored lijepog pogleda i prirode hrana odlicna. Samo je put malo nezgodan uzak i ima odrona![]()
Sta smo rekli dje je najbolje svratit na neko dobro pecenje na potezu Zlatibor - Cacak ??? Mackat , Brano ili neko trece mjesto ???
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Praseće Brano (prije je i Dragiša bio vrhunski ali pomenuše da se iskvario, ja nisam bio 4-5 god sigurno).
Teleće kod Nemca.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Kod Peśe na ribu, lignje i gambore i u La Guitarru na mesinu sto se Velike plaže tiče...nema dalje, sve preporuke. Cijene korektne
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Onaj sendvič u Gošović brišite komforno gumicom iz preporuka, za srce su me ujeli...
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Koji, club?nemoj mi to raditi...
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Jaaaazbinoooooo! Kako ih dozivam![]()
Godinama se služio u kutiju kartonsku "ka za tortu" što sam ja pričao, izjedna da dođe. Jutros mi ga doniješe u klasičnu plastičnu, ka što 90% lokala koristi za dostavu, prepolovljen, smanjen drastično, ne bi ni to bio problem da ne bješe gnjecav, siromašan, nikakav brate, baaš siromašan...
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 08-08-25 at 21:30.
Napa restoran, kod doma vojske u Tv.
Pačetina prva klasa, cijene jace, ali kad je prilika...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Naručih opet biftek rolnicu na Motel Trebjesu rekoh da ne stavljaju samo vegetu veli nije Vegeta mi vegetu ne koristimo ispostavi se da je neki stek začin a ne ono što Bugi tvrdi da je Vegeta Nature što li onako samouvjereno no možda bolje zna od kuvaraa i taj začin za stek je gomila soli kao i ovo što je šteta za ovako nešto inače je odlična.Sos od bundevinih sjemenki mi se baš sviđa.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ne znam vama, ali meni je ovaj karamelizovani patlidžan u Chilema strava
![]()
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks