Crna Gora je još i dobra kakav spomenički urbicid je napravila i Hrvatska i Srbija sva sreća koliko god ođe da ima nacionalista da su sreća u nesreći u drugačije nacionalizme pa im je saldo nula.
Ne sad ozbiljno velike probleme je imao Beograd na tu temu niđe javne rasprave ništa onaj kip od 23m sa mačem..o Hrvatskoj i rušenju spomenika da ne pričam i dizanja Franju Tuđmanu.Znam da nama sve izgleda veliko jer je naša zemlja no ako se pogleda data base ovih ljepota arhitekture i pogleda sadašnjost republika bivše Yuge nit smo dirali nit smo nešto naročito podizali ove mobilne rekvizite za predstave ne računam.
https://www.spomenikdatabase.org/map-directory
Ево видимо, још смо на вакат.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
E ovakvi nama trebaju spomenici... npr ovaj u sred Berana da naprave omaz Beranki Plavljanki Spuzanki...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A sad ce da ga ljube u muricu ili u guzicu
А овај прижељкује мурици...ради ефекта.
https://www.facebook.com/share/v/16nPWGweZ7/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Uriniranje po državici se nastavlja.
Napadnuti fotoreporteri Vijesti i Pobjede u Gornjem Zaostru: "Ubićemo te golim rukama"
Nego đe nam ga je ministar unutrašnjih poslova. Radi li, ili je na godišnji odmor pa da ga ne prekidamo?Dok se sve to dešavalo, dva neuniformisana policajca s policijskom vozilom “dačija daster” samo su posmatrali napad na novinarske ekipe.
E moje demoNkrate kako se ogolite svaki put kad treba neđe prevagnut.
Gadluk od partije.
Nego, nova Crna Gora na koju se navikavamo. Samo da ih puštimo da izduše. Godina 5ta.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Navikavajte se na neku novu Crnu Goru. "Ada neće je ponijet u Čačak"
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 08-08-25 at 15:33.
Last edited by outline; 08-08-25 at 15:38.
SPC koja jednog koljaca proglasi za sveca, a drugog unese u crkvu. Kako su cudno pise pomirenje, mir bozji i ljubav.
Odakle ja da znam da su sve to realni likovi ili farma botova sad je tehnologija uznapredovala?Evo bijah ja i u to Berane i Đurđeve Stupove prošli vikend i kroz neka sela u okolini meni sve ovo iskreno liči na performanse i dovođenje ekstremnih pojedinaca i vazda ponavljam da obiđete Crnu Goru neće niko nikog izjest svuđe ima i ovakvih i onakvih ali percepcija preko VR se toliko o Crnoj Gori izobličila jer se konstantno zumiraju i lupuju ovakvi slučajevi.
Naravno da mu ne trebaš ne da ne trebaš no mu niko u promociju/anti-promociji neće ni pomoći jer na kraju cenzus ne prolazi to je realna slika.Mogu u Crnoj Gori da vjeruju u bajke od svijeta ali ovo su male zajednice svak svakog zna.
_______
Ovi napadi na novinare uz sav opis UŽAS i nemušti jezik policije.
nema više veli podjela u CG.
Pa ovo su sve omladinci...
A bgm sprdajmo se ali ovo je probilo dno i ne vidi mu se kraj
Odje treba crnogorska zajednica da pokrene kriticnu masu za proteste i da se traze novi izbori pa cemo mi koji smo pogrijesili i mislili da cemo nesto promijenit malo pametnije postupit i makar ovo necemo gledat i slusat
Takodje sve manjine (albanci, bosnjaci) bih iskljucio iz vlade pa nek se zali EU koliko oce
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ovo sve Milovići iz zatvora organizuju.
SMRT FAŠIZMU!
De su vjernici SPC sa foruma da nam objasne kako je to boguugodna crkva koja gaji tanana osjećanja prema svima?
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Najgore je od svega sto sve vise i vise mladih postaju fanatici
Eh da ste ovako ažurni bili nekad zbog mnogo bitnijih tema će bi nam kraj bio.
DF lagano loptu na nacionalna pitanja, siguran sam da ova druga strana ne ostaje dužna i veseli se Crna Goro.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja bio moj extravaganca i slavio kad se promijenilo u nadi da ce na bolje
A ono gore i to zlo gore
No ajd bi mu ga rabota sad
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
dno je probijeno odavno. ovo je sad pokazivanje moći. i oni su najjači u državi i znaju to vrlo dobro.
df je primarno. sa ovim danas se slaže preko 50% naroda i svaka osoba koja bi danas glasa bilo koju stranku iz vlade, naravno tu ubrajam i bs i albanske stranke.
uvijek i svuda treba pominjati da je ovom put otvorio abazović. on je krivac za ovo danas. on im je dopustio sve i prodao ovu državu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks