To je OK, ne znam koliko CC2 kod nas bez akcija, nego ove gore sto su stavili na flajer na popust 50% nemaju nista, ja sam za tri velicine pitao.
50% na istaknute dimenzije, nema CC2 na 50% ti si je vjerovatno uzeo na 25%
Jel vi stvarno vjerujete u marketinške priče o DOT-u?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Ja sam čuo da se tetrapak mlijeko kome je istekao rok vraća u fabriku da se još jednom pasterizuje i udara se +3 ili +6 mjeseci novog roka.
Nekako mi još lakše i isplativije izgleda udarit vrućim željezom sa 4 nova broja...u fabriku naravno.
Ne no će se bačit nešto što košta 50-200€ prema kupcu
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 07-08-25 at 22:17.
Smijesne li akcije u Castelani. Prvi dan sve proslo![]()
Ja na ananas uhvatih Uniroyal Ljetnja Guma 215/50-17 91Y Fr Rainsport 5 Uniroyal
Za 90€ komad.
Tj 120€ - 30€ na mastercard
Da li je dobro sad uzet dvije zimske?
Smijem li preko Ananasa, je li provjereno, vidim imaju neke popuste?
Treba mi 225/50R17, čekaju me dvije Save eskimo hp2 koje sam vozio dvije godine u garaži, sad bih naprijed stavio njih ili nešto bolje - GoodYear ili sl zimske.
Nisam kupovao preko sajta Ananas, a neko ga je gore pominjao.
GOODYEAR Zimska guma 225/50R17 94H UG PERF 3 FP
147e, Kastelana
I preko telekom aplikacije ima 20e popust vaucer, ako dobro razumijem ova bi me tako ispala 127e komad, mislim da nema bolje opcije
ananas je samo posrednik u prodaji, na svakom artiklu se vidi kod koga stvarno kupujes artikal, bio to cungu, ili tehno plus i sl... tako da nemas brige..
znaci ucitali na sajt...a ne prate lager kod dobavljaca.... pa kad neko poruci dobiju info da su ovi to vec rasprodali
Kakve su Miselinko primacy 2 ?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Mislis na E Primacy 2?
Prema tome, šta da ti kažem?
Yeap. Nemam pojma o njima nista.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Vjerujem da je prosjek kao i sve ostale EV gume.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mislim da ananas ide u minus![]()
Da li na felnu na koju sad stoji guma 225 45 r17 može da ide guma 215 55, ili je to za izbjegavanje?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks