Svaki dan je dobar za upiranje.
Navede me nešto na razmišljanje onaj fajt oko imena đe ko treba da nosi naziv neke ulice i to,đe sam ja vazda zaboravljala zbog toga imena ulica i to jer su mi imena nebitna ali kad bi se neka ulica zvala ulica Divljih Kestenova to bih baš zapamtila.
Kakva knjiga.Prožima djetinjstvo bez rezerve.
Nad nama u Crnoj Gori bi trebalo uraditi neko istraživanje koje bi na kraju dalo razlog ovolike mržnje i podjele među ovako malim narodom i državom. Mi se nikad nećemo odaljiti od partizana i četnika, bjelaša i zelenaša, mila i moma, osvježenih i neosvježenih. Katastrofa. Nikad sreće
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ako nekad...drastichno skochi standard...do tada no way.
...
Pravim kolegijum u ponedeljak, jer ja ne mogu ove najave, ocu nedeljni spisak
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne brini ti za to imaš mene.
Ladno sad kad postavih onu scenu iz Rana o Kuretovom BMW-u i mafijašima se osvrnuh retroaktivno na sam forum pa mom znatiželjnom umu nije promaklo da tema klub BMW-a na forum ima više postova no ijedna tema u podforum nauke ili nedotibog književnosti.
Šalu na stranu ovaj forum je ozbiljan uzorak a nije puno ni zahtjevan jer se zajednica preselila na druge društvene mreže.Zapravo te zabrine što ona koja se nije preselila govori sliku Crne Gore kakva u suštini jeste.
naravno, najjaci espreso, ne bih ja tu nista dirala
nothing comes from violence and nothing ever could
Ljubomoran
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Jesi baš...tu naručuješ pivo sa kolegama u Duški Klanac guštaš sve u 16 pride mene provociraš sa terena i tu si ka na nekog ljubomoran.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Jesam života mi.Velika sam ja guzica.Veća no goozica
Vise novinarke imaju muda od novinara...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jeka, rika, ovacije
Kad pročitah jeka odmah mi na um u slobodne asocijacije pade koncert na Rose Dragoljuba Đuričića.
Cucka Jeka.
Hahah moze. Nepravedno zapostavljena. Odavno nisam cuo.
Nikakva smo publika, zato se i ugasila brzo cucka jeka.
Sve tri(ili bijaše četiri?!) ispratio.Na jednu sa đetetom od godinu dana u kolica(prespavao je,pa bi se moglo reć i da nije bila neka jeka).Na jednu warm party bio na video bimu prenos finala rukometašica na Olimpijadi.Loodilo...'bem ti sestre Bonaventura
Last edited by joni; 08-08-25 at 12:47.
Meni je zanimljivo da sam sasvim slučajno te godine došla na Rose brodičem i vidjela ga kakva je to pojava od čovjeka bila sav je bio u toj muzici kao dijete neiskvaren.Pa miris mora,pa četinari skroz spontano sve.
Nikad Rose ne mogu odvojiti od tog trenutka.
Cini mi se tri da su bile. Ispratio si ga kako dolikuje.
Neobican je to projekat bio, krs, ritmovi, nedodjija, na otvoreno. Ne pominji one dvije
Edit: E procitalasi ga skroz. Zaisto jes ka dijete neiskvaren. Na Ct kad je gostovao poslije sramota me bila na reakciju publike na njegovu iskrenost. A tek posjecenost. Pi
Last edited by nicky; 08-08-25 at 12:59.
Čista duša ne pamtim kad sam čistiju dušu vidjela od njega.Iskreno to mi je prvo zapalo za oko.I sve to prirodno prenio kroz muziku.
Nisam imao lični kontakt s njime ali jes imao onaj dječji neiskvaren osmjeh i onu vrckastu gestikulaciju...kao dijete u tijelu džina...čini mi se
@kaemSe ima dm e sad što se Crne Gore tiče mislim da NTC group uvozi nešto od istog.
https://www.dm-drogeriemarkt.ba/snat...164023471.html
Mala digresija što ti je savremeni lovac lovi po hipermarketima.
Hmmmm
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks