Pretece onaj u przno 7,8 metaka glava tijelo ziv.covjek... nevjerovatno... sve experti...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Doduše ja sam nekako drugačije shvatila rat devedesetih od pojedinih možda što sam bila dijete za mene je to jednostavno bila TRAUMA.
A svako ko poželio reprizu ili potpirivao u pravcu iste njemu treba ozbiljna pomoć sa takvima se ne treba u vatru može biti da je žešće indoktriniran da je sve to okey.
Pretece onaj u przno 7,8 metaka glava tijelo ziv.covjek... nevjerovatno... sve experti...
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ali,su osjetljivi na film Rane ono daleko bilo nije to naša priča.
Sve sami folirant do foliranta.
Last edited by Bluemoon; 07-08-25 at 21:10.
Дајко горе спава ноћас и држи стражу.
https://x.com/Dajkovic/status/195356...BglK4owsg&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Last edited by Bluemoon; 07-08-25 at 22:53.
@avet
Čita đavola.
Čitamo par nas nesretnika čitaj entuzijasta te ođe pišemo i oni što traže oglase ostatak Crne Gore ti je na twiter.
I fejs.A mene iskreno ne zanima što će ko mislit no im gledam te trendove đe se busaju u prsa a nije im bivalo skupa bez dvolitarske coca cole pa kad se udarilo kako to čoče obrnuli na fantu uz nesretnog knjaza miloša kojeg su istoj prodali.
Ovo je najveće smeće od mladje generacije političara u Crnoj Gori. Marko Milacic je za njega ljudina.
Zlatilo se titovo vrijeme za ovakve baljege.
Obična paljevina ka ono kad je odio u Moskvu.
Da kažem da mi nije jasno što takvim likovima pridajete toliku pažnju kad njega ni promil Crne Gore ne podržava.Eno mu kancelarija tamo pored bivšeg Minhena sadašnjeg nešto Texas Bara čini mi se jednom ga viđeh u tadašnji Minhen blam me bilo kakav je to lik uživo.Ono toliko mi je neko ponašanje njegovo u prisustvu nekoga s kim je bio za sto bilo pokazatelj da takve treba zaobilazit u širokom luku ka da ne kažem šta.Jer kad ugaziš u...smrad te istog prati.
Ja bih prije rekla da je veoma proracunat i prefigan i da je sa prilicno skromnim resursima napravio prilicno dobar rezultat (za sebe naravno). Non stop u kampanji, non stop u zoni shuta (politickog). Veoma moderan politicar prozapadnog tipa. Sirota Marija Zaharova je morala da se dobro preznoji da bi ga pasivizovala e joj ukrade show. Jos ima to urodjeno crnogorsko ljeporijekanje i chojkanje. Dajko moze da se bavi ili politikom ili neki autoplac da drzi. I to je to.
Sto se samog naroda tice, valjda srpskog ili kakvog li vec, pored Dajka neprijatelji mu nisu potrebni. Rekla bih da niko kao on nema lose misljenje o ljudima koje predstavlja. Ali Boze moj ciljnu grupu ne mozes da biras, radis sa onom sto imas. Na ruku mu ide i sto na sceni ima dosta politikanata koji mu radikalizuju ciljnu grupu i bez njegovog truda. Dok je ugrozenog Nika, evropeizovanog Ervina, desnicarskih socijaldemokratskih/socijalistickih stranaka, Dajko moze samo da sjedi i docekuje nabacane lopte. Ljepota Bozja.
Sto se tice poigravanja sa istorijom, mislim da je pretezak teret predaka za danasnje generacije. Narocito je pretezak teret predratnih i ratnih komunista. Ti ljudi su poginuli za socijalnu i drustvenu pravdu, poginuli su za svoju politicku ideju i to cesto sa komandnih pozicija. Oni i danasnja Crna Gora bojim se da ne mogu zajedno, suprostavljeni su. Mislite o meni sta hocete ali bojim se da nam je blizi gospodin Biroli. Crnogorski komunisti o kojima se danas govori samo kao o antifastistima, valjda je to maksimum koji je dozvoljen i dan danas predstavljaju prijetnju za ovu CG, odnosno oni su istorija koja nam govori da ipak moze bolje od ove nakazne sadasnjosti. Danasnjim vlastima i njihovim mentorima mislim da to ne odgovara. Tako da je Petar Matovic koji je poginuo za ovu zemlju morao da ustupi ulicu kralju Nikoli koji je ajde sad da ne ulazimo u tu temu.
Pitanje je i ko organizuje `djurislije` i ko su ti aktivisti u civilu. Imaju li i oni svoje prethodne zivote i molbe za prijem u Savez komunista. A mozda i mnogo pitam.
Polinezija gospodo.
Imaš pravo da se pređe na konkretno pa da se ujedini bivša Yuga ona druga prava koja se ođe nije ujedinila nakon raspada.I da ih razbiju sve skupa.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 08-08-25 at 01:03.
NSD osuđuje hapšenje Dobrašinovića: Zatvoren jer je na svom posjedu i od svojih sredstava napravio spomenik Pavlu Đurišiću
Odlicno, klupko se razvija ... tek sad ima posla za ODT a na potezu su gradjani ,NVO,mediji mozda agencija neka ,antifasisticke organizacije da podnesu tuzilastvu prijavu protiv Politickih partija i lica koja velicaju saradnike okupatora i fasizam . Jer ovaj vid extremizma mora se sasjeci pocev od albanaca u gusinje do srba u berane. Krajnje nedopustivo da se u jednoj drzavi razvija extemizam barem smo se toga nagledali.
Ni jedan komentar od Albina Ćemana za ovo u Berane ili sam nešto preskočio
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
https://etv.me/drustvo/direktor-vojv...ickom-zlocincu
kakva kipaE. ovome 'sportisti' bih se zahvalio na saradnji. pa neka nastupa za četničke zemlje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.pobjeda.me/clanak/metodi...tinjak-gradana
Policija je, kako je rečeno Pobjedi, dolazila u 2 sata nakon ponoći, a okupljeni im nijesu dozvolili da uklone spomenik, te su se dogovorili da ga, nakon osvještavanja, oni sami uklone.
u normalnoj državi dovedeš policiju pa ako neće da istu poslušaju ide drugi način. policija kreće da ga uklanja ako im ovi ne dozvoljavaju onda fino hapšenje ili nekome par šamara i ćao. i onda mirni kao bubice kad dobiju po glavi.
Bice mlate jer su srbi... Bolje ovako
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Koliko meni šište jajca za ovakve stvari, mada nije priznajem oduvijek tako bilo...
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Ovo je odlična ideja, mobilni spomenik. Treba popovi da ga svuda nose kad zapišavaju teritorije i propovijedaju o junacima koljačima a kad se visoki državni dužnosnici žestoko pobune, oni ga samo pokriju najlonom do sledećeg puta.
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
I što velite oslobodioci, sa Dalaj Mandićem u EU, vjerujete li u bajke još uvjek?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
df je pokazao da može sve da radi. sad će tek krenuti jako da gaze po državi radi ovakvih stavova. a ovo ćutanje i bolje ovako im je podrstek da budu još jači. tako se ćutalo na četničke zastave po pg 31. avgusta pa se meni odje objašnjavalo da moraju izdušit. eto vam sad izdušavanje.fino hapšenje i pokazivanje moći od strane države. pa neka skiči četnička bulumenta kolko oće.
Last edited by outline; 08-08-25 at 09:24.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks