špic ljetne sezone i grad nema vode od 17h do 6h idućeg dana. sve što treba da se zna o ovoj državi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Elitno. Po ko zna koji put, i ko zna koliko jos puta dok se put bude radio.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
špic ljetne sezone i grad nema vode od 17h do 6h idućeg dana. sve što treba da se zna o ovoj državi.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ni u Jugoslaviji nisu imali vode ljeti... a velika bjese
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako je Kotor u pitanju kad se sjetim djetinjstva i one njihove slatko-slane vode na česmu reko imate more ali natočit vode sa česme nemate.Ništa se nije promjenilo što veli Network.
ozbiljno? i niko ne razmišlja kako bez vode da budete ljeti. odgovornost ne postoji u sistemu ove raspale države.
Evo na TV vijesti reportaza o ponti u Petrovac. Sredinom avgusta ce se zavrsit tender. Do tada Armenko veli da je njegova i da ce bit jer mu to pripada. Ulozio je kaze i 1.5 miliona eura u nju.
Kakav matrix od drzave.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Meni stvarno nije jasna priča da se žele turisti koji više troše i da se istovremeno uspješnost sezone ocjenjuje brojem turista koji dođu.
Valjda žele da u Sutomore dođe gomila milionera da se guraju na šetalištu.
Nije mi jasno što se obavljuju jadikovke ''velikih'' turističkih stručnjaka. Pričaju kako avio prevoz treba biti jeftiniji, kako ležaljke trebaju biti jeftinije, pa isto za sladoled, smještaj , radnu snagu itd. I SVI pričaju o uslugama koje oni ne nude. Odnosno svi oni bi da ostali budu baš jeftini kako bi baš oni odrali turiste na svojoj usluzi.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Sezona obećava za sad
![]()
Naravno. Pusti dusmane. Sad ce napisat gagarin kako je zastoj na przno zbog ove pucnjave jer je policija blokirala sve.
f6
Pa ako godinama koristiš taj parametar za uspješnost, ove je bzv da promijeniš.
A u suštini je najbolji broj noćenja.
Može biti isti broj turista kao prošle godine, ali neka se ostajalo par dana kraće, eto značajno slabija sezona.
Ali ako su oni potrošili dosta, onda i nije.
Ali uglavnom potroše dosta jer ih udaraš po džepu svuđe i onda sledeće godine niko od njih. A prenesu svoje utiske.
Ko se razumije u te stvari, a eto možda se i ja razumijem pomalo ako se uzme u obzir da sam nekoliko puta se bavio raznim primorskim turističkim djelatnostima, vidi kad vlastodršci prepuste sezonu sreći.
Na kraju krajeva, kad se ocjenjivao rad vlade, ministarstvo turizma jedva 2 dobilo. Od mogućih 5.
Ne stigoh da pisem na ostalo sto kolege vele ali ovo mi zapade za oko..
Imao sam ja jednog Madjara, novinar, prije par godina, dosao covijek kod mene bez trunke zdrave koze na sebi, sav u rane i groznicu, ja reko sta bi, da ga nije kakav medjed dovatio, a on je veli citao o kanjonu Nevidio nasao ulaz autom, sve stvari ostavio u auto i krenuo unutra u slape i sorc, i kad je siso niz neku klizavu stijenu je svatio sta je napravio, i penjuci sr nazad sve zivo od koze je izgulio dok se nekako nije dovuco do auta..
Pa kazem jbt covijece, dje je zdrav razum, dje je mozak.. pa u sjecu drva se ne ide sam, a kamoli u kanjone i cuda.. pakao.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
U Maestral pucnjava u sred dana. Sezona na vrhuncu.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Čekajte momci, zar je moguće da je oštrim forumaškim očima promaklo ovo Steal water?
U postu koji je "Joni" postavio za cijene u Žanjicama
![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
odje neko ne govori istinu. da li dpsovski monstar ovo udara na državu?
https://www.vijesti.me/naslovne-stra...-8-avgust-2025
Cuveni monstat i 2 eura dnevno za hranu ... pa baba sera uzima 1.5 eura za cio dan na more
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sram vas bilo strani placenici
Noćenja 272 hiljade manje, loš trend nastavljen i u špicu
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ljen-i-u-spicu
Sto manje to bolje za nas domicilno stanovnistvo. Vise mjesta, bolja usluga i manje cijene.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks