Stvar je u postovanju Zakona o spomenicima i obiljezjima i Krivicnom zakonu Crne Gore dje bi teorijski za ovakve postupke mogla da bude kazna do 8 godina zatvora.
I da svi prave stetu Crnoj Gori , svi saradnici okupatora ili ugrozene manjine saradnici okupatora prave stetu ovoj zemlji a najvise ODT u kojem konfuzni ljudi ne zele da pokrenu postupak po zakonu. Nema tu te pavle te draza te osman te hodza svi su obiljezeni kao saradnici okupatora unose nemir u gradjane i skrece se paznja sa potpisivanja vaznih dokumenata i zato treba zasluzene kazne. Ovo ljudima jos nije uslo u guzicu da ovo nisu politicke stvari nego krsenje zakona!
Ne znam koji matrak postoje Zakoni ... sto se neko trudi da ih donese...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sva istina je u tome
Pare nam znace vise nego bilo kome
Istorijski dokazano
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Pa e bas da vidim koje su to goleme pare da neko napravi spomenik Hitleru u Njemacku...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sto kaze Slaven, ima li ovoga spomenika na satelitskom snimku ili ne?
Ne ocekujem naravno od njega i Mande da se oglase suprotno ideologiji partije koju propagiraju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Предсједнику државе је упућено 20 изјава од албанских политичара зато што је на мјесец дана одложио проглашење закона који иде у финансијску корист Тузима и на штету (потенцијално катастрофалну) Плантажама, у којима је човјеку свашта речено, и наравно оптужен је да ради о глави албанцима.
Шта мислиш да би се десило да се крене на споменике у Миљешу и Вусању?
Да ли би се завршило само на изјавама?
Да је среће у ЦГ, ти би се споменици давно уклонили, али ради мира у кући се жмури на оба ока.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
ovo je država u kojoj se lokalna uprava boji pipuna i njegovih iz stranke pa ne smiju kolektor da grade.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
nothing comes from violence and nothing ever could
Vidim da neki pokusavaju da izjednace Bosnjake sa Srbima (nece moci) i u vezi sa tim bih pitao kakve veze ima Čelaj iz Gusinja sa Bosnjacima? Covjek je Albanac, kao i Dedvukaj kojeg pominjete
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Мој брате у христу, нисам ни рекао да су исто већ да је принцип исти, не иде се у рушење због страха од реакције одређене скупине људи.
Држава може да истрпи (про)четничке осуде због свог става о споменику Ђуришићу али вјерује да не би могла да истрпи осуде православних вјерника ако би кренула на нелегалне објекте, или албанаца као би кренула на споменике сарадника окупатора.
Брзо се заборавило како су реаговали становници Даниловграда а како становнцици Тузи (уз тада градоначелника Ника) и достина албанских политичара када је влада увела забрану рада угоститељских објеката у та два града 2021. године?
Ко је тада то дигао на национални ниво?
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Бошњаци су од моје стране поменути само због плоче муле Османа Растодера која је красила Петњицу неких 10ак година, и коју је оправдао а можда и поставио најинтересантнији политичар из Петњице, Аднан Муховић.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...anske-milicije
Last edited by Mstislav; 07-08-25 at 18:31.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
To je onaj te pobio partizansku četu?I što veliš,radi mira u kući ne treba to dirat?
Jel to mir u kući,ili licemjerje?Pošto je u nas sve nekako licemjerje.
Ne postoji vise ta ploca u Petnjici, a Network gura li gura pricu o Celaju da bi opravdao Djurisica. Providno
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Мислим да је разлог томе Самир Аговић, јер се он јавио прошле или претпрошле године да каже да је скинута. Још једна олакшавајућа околност је што је постављена без одлуке скупштине петњичке.
Кога занима како оправдавамо своје а нападамо туђе, нека прочита Шербов став о Осману, биће изненађен разумијевањем које је показао за њега.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Kako je otužno gledati pripadnike bilo koje vjere,nacije i ostalo kako brane kič tzv predstavnika sopstvene vjere,nacije što god a tek zločine a to vi je onaj nazovi pojedinac bez karaktera koji bi sjutra isto počinio ali u rulji.
Jadnik koji se osjeća isključivo jak u čoporu.
Pi.
Last edited by Bluemoon; 07-08-25 at 18:43.
malo ljepših vijesti. sad protiv slovakinja, imamo šansu za finale. sjajno su odigrale, i protiv sudija i protivnika. svaka čast.
https://rtcg.me/sport/rukomet/740228...prvenstva.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Има ли ко на мапу да ми покаже ђе је у Ботун тачно предвиђен колектор.
Ботун има неких 500-600 становника, то му дође око 150 породица, могли би све иселит и исплатит за једно 10 милиона, и мирна Зета.
Јер очигледно да алетрнативна ријешења нису опција, а да се не изгубе грантови и кредити.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Pominje se uklanjanje nelegalnih spomenika...
Da ima države, onakve kakva bi trebalo da je, sve bi bilo uklonjeno. I nelegalno "posađena" "crkva" na Rumiji
Ođe je avetan narod sa svih bandi zaratili bi jedan sa drugim jer su krajnje nacionalistički svi što bi Hrvati rekli nabrijani.Mislim i oni su nacionalistički nabrijani ali im je tamo u Hrvate većina pa neće među sebe.Bojim se ja za ovu zemlju đe živim i đe mi je svega toga dosta ono gledam i bojim se iskreno kad gledam što se oko mene dešava a naročito kad su ti isti se dovatili društvenih mreža.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks