A što da se čita outline kad ti klub Sutjesku onako ocrnje zbog neke plavo bijele trake?Klub sto godina star koji u svojoj istoriji je pola sastava dao u bitku na Sutjesci zbog nekih tamo politikanata?
Većeg primitivizma od crnogorskog se nagledala nisam tako vi je sve kako vi je ja se ne svrstavam ni u kakve nacije.Pogledajte se u zrcalo što bi Njegoš reka.U stanju ste brat s bratom i drug s drugom da zaratite.Eto to ste vi.
Na kraju krajeva što se tiče i te zastave neka se svi dogovore meni je svejedno što će zastava bit idolopoklonstva prema zastavama,nemam, ali ako imaš pola stanovništva koji ovu ne volU e što da se čini sjedite pa se lijepo dogovorite.
Više mi je zlo od nacionalnih podjela i to u RL.Ođe je samo replika.Ovi diluju kokain uvelike,kriminalci drže državu,ali vi samo tu guslate o guslama.
Neka se oni dogovore da se skupi samodoprinos za izgradnju kolektora u Podgorici. A ne prose pare po svijetu. Neku tu pokazu tu izrazenu dinaroidnu privrzenost zemlji predaka.
Polinezija gospodo.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...aftnih-rezervi
Ovo kao da je Boldrik smisljao. Rezervni plan rezervnog plana. Zaboravih ono lukavi. Ali denacionalizacija sustinskih atributa nezavisnosti poput naftnog monopola u sred izgradnje nacionalne drzave. Migavac lijevo, skrecem desno.
Polinezija gospodo.
I što rekosmo na kraju, kad oslobađamo Dubrovnik, ili se ipak nema mošnjica?
Ovaj put strateški nastupamo.Napadamo ih sa Turcima,Ukrajincima i Rusima zajedno,što veli kolega gore,napadamo ih sa žutim torbama i na motorima.Milovo izvinjenje je isto dugoročni strateški potez,da se uljuljkaju i preko noći- hop.
Jadran ćemo sami privezati u Dubrovačku luku kao trojanskog konja
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 05-08-25 at 22:56.
Napadom rukovode dispeceri sa taksija. Autoelektricari se prebacuju na proizvodnju dronova. Ervin se na CNN obraca na engleskom. Becir odlazi u izgnanstvo.
Polinezija gospodo.
Hrvati neka sjašu malo.
A ako je uslov za EU da skidam gaće ovima što slave oluju, mogu i bez nje.
Stvar je u tome sto Albanci,Srbi i poneki pokvareni "veliki" zajebavaju Hrvate na te medjunarodne sastanke bas zbog Jadrana, jer da su Velika sila imali bi i tamo neki jedrenjak koji je u vlasistvu vojske i mornarice koja broji ispod 2000 ljudi...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gradska
26.06.2025.
Boško Vukićević imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu prostornog planiranja
Zasluge u borbi protiv diktatorskog DPS režima uvijek valja nagraditi adekvatnim pozicijama.
Last edited by ASC; 06-08-25 at 08:54.
U februaru je imenovan i u odbor direktora Radio-difuznog centra Podgorica.
https://www.gov.me/dokumenta/d4f8437...c-cf4bd8f06cc1
Neke ljude je Bog za sve da'.
Kako je uspio 5700 telefona da ukrade da mi je znati
Na GP Dračenovac uhapšen državljanin Srbije osumnjičen da je u Beču ukrao telefone vrijednosti preko 1,6 miliona eura
B.M. se sumnjiči da je ukrao 5.705 mobilnih telefona iz jedne telekomunikacione kompanije iz Austrije
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...6-miliona-eura
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni je u cijeloj priči neobično da se okuražio sa tolikom robom koja je ukradena ode na zvanični GP.
Ja mislim da je to ukrao u Becu, ne odjednom nego za godinu dvije, pa je vjerovatno bio nedostupan i raspisali su medjunarodnu potjernicu, i sad ga uhapsili na GP. Ne vjerujem da je imao te telefone sa sobom.
Prema tome, šta da ti kažem?
Okey to već ide u pravcu logike.![]()
Ada neće URA dat. Dragi osvježivači, iskrene želje da i dalje uživate u koljenicinom golden shower.
Neosvježeni da se navikavaju na novu Crnu Goru.
https://www.pobjeda.me/clanak/postav...omenik-sramote
Tko leti, vrijedi...
velkom tu četničku državu od danas i zvanično. no dobro, sve po zasluzi. sa'će da se javi neko da ubači jovicu stanišića u priču i kako je on dobar lik bio.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Samo ekonomske teme. Ka u knopr.
Tko leti, vrijedi...
Spomenik borcu i heroju bez puške ili makar bombe. Dvogled? Nemojmo. Trebali su još golubicu na rame da mu stave i natpis om hare hare krišna. Kad nešto ne ide onda ne ide.
γνῶθι σαὐτόν
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks