Ja uvijek gledam lijevo-desno po 2 puta i drzim nogu na pedalu od kocnice za svaki slucaj.
Ja i dan danas na zeleno usporim zbog budala na crveno sto prodju a pogotovo nocu...ali ja to ne mogu druge nauciti jer je njima zeleno i imaju prednost...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja uvijek gledam lijevo-desno po 2 puta i drzim nogu na pedalu od kocnice za svaki slucaj.
Prema tome, šta da ti kažem?
E što ti je škola u CG saobraćaj.Recimo one krivine kod Šavnika ozbiljno znam da će barem jedna budala da mi presječe traku od brzine i uleti u moju pred svaku krivinu se ozbiljno uspori i osmotri ide li ko odozgo.Najjače da se računa na neuračunljive ljude.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
jes, ali cesto pustimo da nas budala ne samo "presijece" no iznervira po 2 dana da nas drzi
na zeleno se navece kroz PG staje ili priblizno staje - niti jedno ne prodjem 50 na sat, niti jedno "ne jurim da uvatim" jer ce me neko posrijedit ko je nadao gascine ili krenuo na 3-4-5 sekundi do kraja odbrojavanja jer "nema nikoga"
skoro je zena zbog toga stradala![]()
Žao mi je ali ne iznenađuju tu i onaj put Rijeka Crnojevića baš sijeku krivine treba biti izuzetno oprezan.I paziti još na neke lude motoriste jer ako udariš motoristu šanse su mu male.I onda me odista ne zanima što je on kriv u tom slučaju zbog sebe ne želim da ćeram nikakve inate.
Helsinki has completed a full year without a single traffic-related death, a remarkable achievement for a major metropolitan area and a model for urban road safety, municipal officials revealed this week.
The last fatality in the Finnish capital's metropolitan area, which has a population of 1.5 million, was recorded in July 2024.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
svaka im cast.
Da oni imaju gradski prevoz...30km pored skola, zabranjeno u lijevo skretanje, kamere , parking besplatan popodne i nedeljom...
Last edited by NetworkMaster; 08-08-25 at 07:57.
Udes ulica kralja nikole i 27 marta ka lakovicu, dvije zene vozaci ... zeni od ulice vuka karadzica skole se otvori zeleno svijetlo prva druga, bamm u drugu gospodju u suvozaceva joj vrata...
Dosla policija i naravna dva zelena svijetla su bila
Meni to vise zvuci da je ova sto je isla ukicom 27marta odlucila da udje u raskrsnicu iako je vidjela da istu ne moze proci pa da malo kampuje, jer od kad se radi vojislavljevics ono je sve samo ne raskrsnica e sad ta moja teorija dovodi u pitsnje dje je gledala ova druga![]()
Last edited by E_K_V; 08-08-25 at 08:59.
primjenjivao bih jedan hit od Let3 na ljude koji udju u raskrsnicu iz koje ocigledno ne mogu izaci i sve sto uspiju je da stoje 5-10 metara blize, ali efektivno blokiraju prolaz ljudima koji bi prosli svojim putem da nije bilo debila
dupla mjera ako je pritom raskrsnica sa semaforom
da mi je znat sta je ovaj debil sa cisternom radio?
Skretao na sporedan put, vidis prolaz izmedju traka i preko izmedju ograda. Ovaj prebrzo naletio.
4-5h posle udesa tamo i dalje stoji ogromna lokva krvi da to ne operu...
Juče megan danas Citroen
Svaki dan po neko bi da prepriječi
Zatvoren tunel Sozina. Piše težak udes u tunelu...
Četiri osobe povrijeđene su u udesu na putu Ulcinj - Ada Bojana, kod skretanja za mjesto Ćurke, večeras oko 20.50 sati.
To je Vijestima nezvanično rečeno iz Uprave policije.
Iz te bezbjednosne institucije kazali su da je jedna osoba teško povrijeđena.
Svi povrijeđeni transportovani su u barsku Opštu bolnicu, gdje im je ukazana ljekarska pomoć.
Prema saznanjima Vijesti, povrijeđeni su strani državljani - M.M. i F.O.
Identitet još dvoje povrijeđenih nije saopšten.
U udesu su učestvovala dva automobila.
Opet udes u Sozinu. Što čine ovi ljudi više?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks