Sanjam da gledam skupštinu kakav horor ali se svi pretvoriše u likove iz Star Treka.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Bogme rat sam sanjala često zadnje dvije godine ali to je zato što sam svjesno natrpala zbog gledanja istog u nesvjesno.
Nesvjesno je kao jama u koju bacamo što stignemo pa nam vrati u snovima.![]()
Sanjam da gledam skupštinu kakav horor ali se svi pretvoriše u likove iz Star Treka.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
kako sam realan san imala, svidja mi se
nothing comes from violence and nothing ever could
Sanjao sam sad skoro Novaka Adzica
Par dana prije toga sanjao sam Hadrovica dzamiju
A par prije toga imaginarnu dzamiju, bez minareta, odje par stotina metara od zgrade, inace nisam islamske vjere, mozda najvise volim da se izjasnim kao monoteista, sanjanje dzamije me ne iznenadjuje, razmisljam ponekad o nekim stvarima vezanim za religiju...
Jos par dana unazad sanjao sam da sam studentskog uzrasta, a da mi je simpatija/da sam zaljubljen, u imaginarnu zensku osobu uzrasta osnovne skole, nista erotsko, seksualno, nego kao neka aseksualna zaljubljenost/simpatija...(sto naravno na javi nije ok...)
Neobicno mi je bilo sanjati i Novaka A. , nisam skoro nista citao...ili gledao recimo neku emisiju sa njim...
Svi ovi snovi su imali neke kratke radnje, bar neke koje sam zapamtio, ispisah ih ali obrisah, da ne davim pricom, vidim da tema nije nesto posjecena...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Kad sanjam okean i morski svijet kao i neke nepoznate krajeve najintezivniji su mi snovi.Sinoć sam samoj sebi u snu govorila da se tješim da je to samo san.
Držala sam u rukama mladu ajkulicu kojoj je neko otkinuo leđni peraj i bacio je u more,kako se trese i pomjera i dalje živa i bespomoćna.
Jednom je kralj sanjao da je prosjak pa kad se probudio nije bio siguran da li ipak prosjak sanja da je kralj.
γνῶθι σαὐτόν
Tek što uzeh novi telefon sanjam kako se razbio u sto komada reko sebi u snu e blagoš plaćat ćeš rate za ovo ***** koje više nije ni telefon.![]()
Kakav san.
Znači sanjam Cetinje sinoć i dalje mi ne izlazi iz glave slika kako prolazim kroz neke arhive Jugoslavije.
I to sve onako ka da imaju neke specijalne tunele KPJ-u.
I sjetih se jednog te mi je uživo reka neki oficir u penziji sa Cetinja da mu je brat jedva glavu živu izvuka jer nije prista da pristupi bilo kakvoj partiji.
Veli,da su ga na vojni sud vodili zbog radi toga.
Ja mu nešto vjerujem ne bi čoek laga valjda u te godine.
Last edited by Bluemoon; 29-09-25 at 21:04.
Jednog bivšeg koji je bio jezivo problematičan lik.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Košmare neke sinoć, svaka 2 sata sam se budila, čini mi se.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Jutros sam imala paralizu sna.Ono iz iskustva znam kako to izgleda još od srednje.
Znači,probudim se u 5 ujutru reko što ću sad u pet ujutru pa da nastavim onda serijski snovi tačnije stanje nit spavaš nit si budan sa gomilom košmara đe mi je famelja uključena u aktere.Pakao ali pakao.
Ja sam je imala 2 puta.
Ne ponovilo se!
Pih!
Meni se jedno vrijeme redovno dešavalo, ali sad dosta ređe.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Meni se prvi put desilo davno...ima tome i 15 godina, vjerovatno. Bilo je jezivo.
A drugi put prošle godine u Rimu. Nije mi se taj hotel svidio od starta.
Ono osjećaj misliš da si budan ali nisi no si zarobljen u jebenim košmarima koje misliš da su stvarni.![]()
Da. Jer mozak ti je budan, a tijelo paralizovano. Pakao.
Pih, pih!
Koliko puta sam dozivao ženu da me probudi.Iz svega glasa. Naravno u snu.
Ali meni je najgore kad legnem u takav položaj da me stvarno leđa npr. zabole, a sanjam da me neko ubode tu npr. I onda I kad se probudim boli me.Uhh. Pakao
Meni je najgore što vičem, a glas se ne čuje.
Miči...pi
Pa to
Idi te bre, kakvi uzasipricao mi je brat kako se tako probudio, a kao da sanja, neko iza njega, ne moze da se pomjeri, aaaauhhh... Nista slicno za sad, mici
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
JBT mislila sam da sam jedina u taj pakao a viđi koliko ih je.![]()
Loše mi je kad se sjetim toga, a ne...
Kakva je to borba da se probudima kao da traje vječnost. A najjače što je znalo da mi se desi da uspijem nekako da se probudim, budem budan možda minut, ono sa dođem sebi, opet zaspem i samo se nastavi san kao da se nisam budio hahahahaha e to je još veći pakao. Nevjerovatno.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks