ne ide mi uz estetikubas ne mogu gumu da smislim
Pored ovakve patosnice, ubacit gintas onu gumu od 15e bas ne mogu...Nasao sam ove, ali ne znam je li sramota da kupim skuplje patosnice nego tepih u kucu...180e onlajn, + carina + pdv...
Ne znam ima li kod nas neko da radi od slicnog materijala(ne mora da ima logoe i ove trakice u boji)...Velur, ove budu 1.5-2cm debele.
Cak sam nasao onlajn 3-4 sajta, rade po mjeri i cak salju za cg, isti ovaj oblik i materijal...50-70e budu, ali sve za UK trziste, odnosno sa volanom na desnu stranu, i ne pase
![]()
onda ok napravi sebi merak![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ako mislis na Rusa kojeg ja pominjem, to su neke pvc, ne mogu ja te tepihe, morao bih 3x nedeljno usisavat.
Patosnice gumene, u dva auta, sve mi bijele patike pocrne na petu...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja imam 2 para OEM gumenih, nove, nikad ih ne stavljam.
Ufff, mozda bih mogao da ih prodam Igiju.
Igiiii, gukni...
Prema tome, šta da ti kažem?
Ko ce cekat i mozgat...Odradih patosnice kod rusa 70e, m pedale mi stojale spakovane po' godine...
Na kraju tako:
![]()
Ovaj lim na patosnici daje 10ks minimum
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Koje dodju Xenon sijalice u Audi A6 2017 god, D3S ili D5S? I dajte neku preporuku koji model, dje da se kupe i koliko kostaju? Google mi nešto ne izbaca kod nas dje da se uzmu
Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk
D5S. Osram sa popustom ti mogu nabaviti za 171 euro, inace kostaju 262. Poyyy
Prema tome, šta da ti kažem?
Ni po snijegu nisam stavljao gumene, osusi se to brzo a kad se isprasnjave isto prljavo izgledaju obje.
Sent from my phone
Gumene gospoCki za odrzavanje.
U oba auta gumene -> došle i OEM tepih nikad ih nisam ubačio eto ih i dalje u celofan.
I ja isto nikad gumene ne stavih Šili su mi u onu prodavnicu metraže na Stari(zgrada odma pored kružnog) još traju evo 6-ta godina,mada je vozačeva polako iz tamno sive prešla u svijetlo sivu jer oh često i perem.
Možda su gumene i praktičnije za nekog,ali priznajte vi koji imate platnene OEM i čuvate ih u celofan,da ih čuvate da bi ih postavili u auto kad ga budete prodavali,jer gumene...seljana...osim ako nije neki hard core off road terenac koji se često i upotrebljava za ono za šta je namijenjen
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
[QUOTE=Laz;6195158]Ko ce cekat i mozgat...Odradih patosnice kod rusa 70e, m pedale mi stojale spakovane po' godine...
Na kraju tako:
[QUOTE]
Daj kontakt tog Rusa
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ajde i ja da se oglasim na temu guma/tekstil
Imam OEM set gumenih u autu i ni u jednom mi nije palo na pamet da ih promijenim. A sebe nikako ne doživljavm kao "seljaka"
Mada kroz glavu prostruji misao "kakva seljana" kad vidim na kakav sve kičeraj se pojedini lože![]()
Ja imam isto gumene. Kad se izglibaju,za minut operem,i ne ostaju oni sitni kamencici u platno,te se jedva vade....
Sent from outer space using Tapatalk
Pogrešno sam se izrazio.Nisu gumene patosnice seljačke u pežorativnim smislu...da neukusno izgledaju(kao npr. čupave obloge za volan ili džinovska vjerska obilježja na retrovizoru zakačena),nego su mi seljačke u pozitivnom smislu.Kao kad bi zelene duboke gumene čizme obuo do posla.Ono,praktične su one ali lijepo izgledaju samo ako ideš u lov ili do štale s njima.
Evo,priznajte,vi koji imate OEM tekstilne patosnice i OEM gumene,pa kad krenete da spremate auto za prodaju,koje patosnice stavljate?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 07-08-25 at 21:11.
Edit:
sad uveličah ovu sliku...ipak izgleda da su ovo neki gumeni umetci, pa možda i ne kliza...ali opet "too flashy" za moj ukus....ljepše da je sve crno dolje, nego da ti sjajni aluminijum, ili šta god da je ovo... šljašti...
ishejtova na brzinu...ugradio je u patosnicu navoje odnosno matice u tekstil, plocica se skida za 30 sekundi...na stanju je imao samo ovaj model, na temu za 3 eura ima 300 vrsta, volja ti platnenih, ili metalnih pa kad ti dosadi zamijenis...
stavio mi je adaptere sa kacaljki na cicak, i vrhunski drzi
![]()
Ja sam prije 6 godina stavio dolje kao gumirane gore tepih. Vozaceva jes oslabila ostale i dalje odlicne. Sa sve farbrickim kacenjem. Tada je to radio neki lik koji je ostavljao u zgradi iznad tegovinske u neku radnju auto opreme.
Sad ga nadjoh i u imenik, Milos iz Niksica. Sjecam se da je za moje auto uzimao kalup, sad ako bude htio da mijenjam njega zovem, ne bih rizikovao sa novim.
Edit: nadjoh ga po broju
![]()
Last edited by GaD; 08-08-25 at 15:45.
Jesu li cemu sredstva za poliranje farova iz okova? Ima sonax 15 eura i k2 vapor pro 40 eura.
https://okov.me/mn/proizvodi/set-za-...rova-281-sonax
https://okov.me/mn/proizvodi/set-za-...n-pro-600ml-k2
Je li mnogo 40 za ovo, ne znam koliko uzimaju ljudi koji to rade, mada se ceka red itd.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks