Originally Posted by
outline
da je neki normalni sudija bio ili da moussa sissoko ima gram fudbalskog iq, son bi možda imao cl + el. ovako 'samo' el, i radi njega i trenera sam navija' nedje za spurse. u primeu je mogao da igra i u najjačim klubovima evrope.
sve osim glatiranja lige od strane liverpoola je iznenadjenje. gyokeres igrač za gledati. chelsea može biti opasan na duge staze.
Sent from my iPhone using Tapatalk
u prajmu je i igrao za jedan od najjacih klubova evrope. a od one sramote od penala imam kosmare dvaput nedeljno.
za liverpool se slazem, osim ako ne budu imali nekih vecih problema u zadnjoj liniji. mada ocekujem da dovedu jos nekoga pozadi. guehi im je potrebniji od isaka.

Originally Posted by
umart
Svoj trojici pa cak i eriksenu je levi unistio karijere.i son,i ali,i kejn i eriksen su bili igraci za velika djela.cist dokaz su modric i bejl.ironija da tek sad,kad je cak i sona otjerao trosi sakom i kapom.
mislim da ih niko nije primoravao da potpisuju ugovore na 5-6 godina, i, kao sto rekoh, vec su igrali za jedan od najjacih klubova u evropi tokom prajma.
a nije levy otjerao nijednog od pomenutih - bukvalno je svako od njih trazio da ide, a trosio je i sakom i kapom i prethodnih godina (u skladu sa mogucnostima), nakon zavrsetka izgradnje stadiona, samo tragicno. pogledaj 20 najskupljih transfera i sve ti je jasno. top 5 su solanke, richarlison, kudus, ndombele i lepi brennan. sanchez, gray, sissoko, lo celso, lamela, soldado, bergwijn, reguilon i slicni su u top 20. totalni skart ili prosjek, osim lo celsa koji je imao probleme sa povredama i ndombelea koji je djelovao kao trofej, ali je budaletina.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Bookmarks