mislim da se vise i ukucanima ne javlja
Ima li neko broj od stanke sto radi opsivanje volana?
Sent from my SM using Tapatalk
mislim da se vise i ukucanima ne javlja
069600722
Jasmina, HN. Za slučaj da ti je Stanka prebukirana. Ne znam kako ona radi, ali Jasmina je OEM, apsolutno ludilo.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Dje se mogu uzeti u PG kvalitetnije patosnice i prveslake za auto, a da nijesu sarene ka one s pjace
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Preporuka za gume 195x65x15 M+S.
Izasla je nedavno crossclimate 3, razmisljam se da ja uzmem ili da idem na dva seta, zimski i ljetni.
Znate li ima li dje da se kupi ovo kod nas?
![]()
SMRT FAŠIZMU!
To je guma za sportska auta.
Da li do Ulcinja, tj. do Štoja ići preko Virpazara (Ostrosa) kako bi se izbjegle gužve, nisam još vozio tim putem? Sjutra sam mislio ići, to će biti pakao na potezu od Sozine do Bara.
I ja idem sjutra, ali cu najvjerovatnije preko Sozine. Da se krene oko 9.
Prema tome, šta da ti kažem?
Najmanji mi je problem krenuti oko 9 ali mislim da smo ušli u sami špic kad su gužve od rane zore.
Put do Ostrosa nije baš u najsjajnijem stanju, ali nije ni preloš. I najjače što neđe prije Ostrosa u čuke kod vidikovca uvjek ima patrola koja zaustavlja.
Kad se najmanje nadaš iskoče i zaustavljaju bukvalno svakog (a prođe 10 auta za dan).
P.S. Danas do Sozine se nije moglo doć od 9 ujutro pa do 16h non stop su gužve bile.
Mi smo danas preko Sutormana do Bara lagano, 5 6 auta sreli, al lagano.
Dje uzet dobru pumpu sto se kaci u auto na "upaljac" da se moze brzo napumpat guma?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bilo ih je u okov,imas i na divlju pjacu, a vrte se i na oglase
isao sam ja prije 2 nedelje do ostrosa...ima na 2-3 mjesta suzenja dje je put propao, makadam, prosao sam bmw-om jer sam sam bio u auto...da je auto bilo puno, morali bi izac jer bi kacio 100%.
srecom su te dionice kratke, svega nekoliko metara...
E sad ne znam kako je kad se ide dalje, odnosno skroz do Ulcinja, zadnji put sam bio prije 2 godine, i cini mi se da je bilo lagano prohodno.
Hebem ti i 9am i Sozinu i tag i sve
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Povlacim ovo za tag, osisah 70 auta pomocnom trakom kad sam vidio ds nikoga nema na enp, nisam mogao vjerovati...u sustini nisam minuta trebao cekati no ajde
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Jos dok se prodje Sutomore ostalo lagano
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks