E kakvih cigana na aerodrom majko mila
Ciji su ovi sa zutim oznakama oko vrata taxi?
Nece da me voze do pg kaze mi malo mi je
Neces da me vozis dzabe a nadam se da ce vas svi ispalit ovi stranci kakvi ste
Sprdnja sto nam napravi pipun
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 26-07-25 at 19:20.
Došlo je vrijeme da na primorje 40e gledaju kao nekad 5e...
Kako će da padne neki sunovrat
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Oće ka neće ka da su stranci nabrijane budale.
Prema podacima Turističke organizacije od četvrtka, u Ulcinju boravi 32,6 hiljada turista, što je oko 12 odsto manje nego lani u istom periodu. U strukturi, dominatni su strani turisti kojih je zvanično 31,7 hiljada.
Ovde sezona nije podbacila. Posjećenost ista kao i prošle godine. Ja i medvedi.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Megajahta Opera vladajuće porodice iz Abu Dabija uplovila u Portonovi
Vise ovi trose nego 20% turista u odnosu na 2019 godinu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.palladiummag.com/2025/07...-from-tourism/
Odlican tekst, kako kzgleda biti banana turisticka drzava.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Još kad bi ga ministri pročitali.....i razumjeli.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Bojim se da ako procita ovo poinatice se i reci "e sad cete da vidite kako moze"
Evo ga znao sam. Dusmani oce sezonu da nam uniste, ipak imamo vise turista nego prosle godine.
Tvrdi i da par, kako ih je nazvala, parapolitičkih organizacija vode kampanju protiv ovogodišnje turističke sezone
Kordić: Udar na turizam je udar na državu
https://www.cdm.me/ekonomija/kordic-...dar-na-drzavu/
Sent from my SM using Tapatalk
Svaki nsd ministar kao klon Petra Ivanovića ili Brana Gvozdenovića. Imitiraju najgore od najgorih.
lažu ovi crnogorski nacionalisti, srpska sparta što bi rekla kordićka nikad više turista u istoriji nije imala nego ovog ljeta.
samo mi nije jasno baš na koju to državu misli kordićka? jer više puta je rekla da CG nije država no da je obala Srbije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ljetnja sezona u Nikšiću za sada iznad svih očekivanjaU junu je zabilježen rast od 13,07 odsto u odnosu na jun 2024. godine kada su dolasci turista u pitanju, odnosno 13,24 odsto kada je u pitanju broj noćenja. Za prvih šest mjeseci ove godine, u gradu pod Trebjesom, ostvareno je 16.430 noćenja što je 24,68 odsto više nego u istom periodu prošle godine, dok je broj dolazaka za taj period veći za 18,22 odsto u odnosu na prošlu godinu, saopštio je Mitar Barać, direktor Turističke organizacije (TO) Nikšić.
„U našem gradu je u 2024. godini ostvareno rekordnih 39.000 noćenja, u koliko se nastavi trend rasta koji je zabilježen za prvih šest mjeseci ove godine, a uzimajući u obzir činjenicu da se podaci za jul tek obrađuju, i da je više nego evidentno da će premašiti podatke iz jula 2024, kao i to da je pred nama avgust u kojem se tradicionalno bilježe najbolji rezultati, jasno je da je pred nama još jedna rekordna godina“, navodi Barać.
Navedeni podaci, dodaje Barać, su jasan pokazatelj, da se gosti u našem gradu sve više zadržavaju, i da Nikšić, kako kaže, uprkos problemima i izazovima, kao i činjenici da nije opština koja se dominanto oslanja na turistički promet, ima šta da ponudi turistima.
https://rtnk.me/ekonomija/ljetnja-sezona-u-niksicu-za-sada-iznad-svih-ocekivanja/
Koji saobracajni kolaps u Hn danas cijeli dan
Sent from my iPhone using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ferragosto. To vam je to do 25.avgusta...
Dje je ona Taksa za prolaz vala kad za EU se placa moze i od EU ka nama
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks