Quote Originally Posted by E_K_V View Post
pa kod nas sve tako funkcionise.... sto god krnes da radis uvijek ima neko ko ima neku vezu da ti zavrsi to pa ces kasnije legalizovat...voda, struja...sve se moze samo kad se plati dje treba...

covjek koji je godinama bio direkotor katastra u jednoj od opstina sad ima privatnu firmu jedinu te vrste u tom mjestu dje nsita bez preko njega ne mozes zavrsiti....4 godine pokusao da ispravim gresku katastra, izgubio i vremena i zivaca i para dok nisam dosao kod covjeka platio 100e....samo pare u ruke...i sve zavrseno bilo u orku od mjesec dana a da niko nije morao kod notara da ide i bilo sto potpisuje...
Quote Originally Posted by Clubbin' View Post
Haha, zvuči kao Plav ili Berane, nema treće Katastar paklena institucija, u teškoj konkurenciji vjerovatno najgori državni organ.
nama su u sred PG u CEDIS odbili projekat struje i uputili nas na "firmu" da nam to uradi profesionalno jer to sto smo donijeli kao ne valja

ispostavilo se da je firma koja projektuje elektorinstalacije zapravo poznanik koji je ekonomista??!! dao mi novi projekat za 15minuta, nije bio ni crtez/projekat nase kuce u njega, samo ispisao tehnikalije i rekao "ne brini, moji projekti uvijek prodju, zato su te i poslali kod mene"