Results 1 to 5 of 5

Thread: Ulcinj

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    6,379
    Thanks Thanks Received 
    5,972
    Thanked in
    3,471 Posts

Default Ulcinj

Već davne 2007 godine ovi momci iz Ulcinja su počeli jednu lijepu priču. Svojim ponašanjem, vaspitanjem i etikom zaslužili su da ih vole i cijene širom Balkana. Gdje god da su otišli predstavljali su i promovisali Ulcinj na najljepši način. Ugostili su hiljade ljudi i njima predstavili Ulcinj u maniru najboljih ulcinjskih domaćina i ugostitelja. Godinama se dobar glas o dobrim momcima i bajkerima iz Ulcinja širio i uradili su da hiljade ljudi dođe u naš grad i da mnogi zavole ovaj naš Ulcinj.

Za one koji to ne znaju kosturska glava na amblemima moto klubova znači da smo ispod kože svi mi jednaki. Kad smo na dva točka nacionalnosti ne prave razliku, već ujedinjenju. Boja kože, rasa ili politička uvjerenja ne postoje. Postoji poštovanje prema raznolikostima i jedno gotovo džentlmentsko uvažavanje. Nije to samo ljubav prema dva točka i motorima. To je jedan skoro pa viteški pogled na svijet koji ovi momci iz Ulcinja imaju.

Vremena su su promjenila i naš Ulcinj već dugu nije na moto kalendarima Evrope. Nekada su to ovi momci na svoje mišiće i sa svojim finansijama organizovali, ali to je davno postalo nemoguće u ovom materijalnom svijetu. Danas sam sretan jer sam vidio da je MK Pirates ponovo aktivan i da će organizovati moto druženje. Veliki je to brend našeg grada koji se u budućnosti mora podržati.

Momci želim Vam da se uprkos svim Vašim životnim obavezama, poslovima i manjku vremena ponovo okupite i da u sledećim godinama vratite veliki festival u Ulcinj. Gdje kod da sam putovao svi pitaju za Vas. One dobre momke iz Ulcinja.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)