Vukovic vranici???
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ima li ko u PG da radi servis auto klima, remenica kompresora je u pitanju vjerovatno ? Ovi momci u Sitničku u Gornju Goricu to ne rade (Ramax Miloš i Aco, drugi servis koji je blizu) AC servis u Zagoriču bih izbjegao.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Vukovic vranici???
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo sad ću poći tnx, reče da dođem da pogleda (btw nije on, Vuković je nekom taj servis izdao)
Inače, koliko da očekujem para ako je remenica u pitanju, orijentaciono, da mi ne lupaju cifre? Za nov kompresor već imam ponudu i to skroz ok koliko mi se čini.
Tesko da ces naci samo kvacilo.
Kompresor oko 400 eura.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kakvi su Bogap kompresori, trebao bi biti Njemački brend ?
Nikad cuo. Drzi se Densa, NRF ili BEHR.
Bio do AC servisa ipak, oni samo repariraju fabričke i ako bude moglo traži 300e, do kraja dana da bude gotov, 6 mjeseci garancije. Nove ne ugrađuju kaže jer imaju lošeg iskustva, sve veli kineski...
Ovaj Bogap je rekoše novi brend, nudi mi ga Kvantex i mislim da je rekao 2 godine garancije da daju. Od početka godine su ih prodali dostaz nikakvih problema za sada. Btw - 302e
Last edited by BiTrAtE; 29-07-25 at 09:38.
Tako je, sve kineski![]()
Računam da je bolje uzet novi NRF za 337 EUR sa dvije godine garancije, uz fiskalni račun, no reparirani (moj) za 300 EUR koji je odradio 9 godina i 132k kilometara, sa garancijom od 6 mjeseci.![]()
Najbolje je tako.
O tome pricam godinama…
https://www.facebook.com/share/v/1Pu...ibextid=wwXIfr
Vozim benzinca da se razumijemo
Ostatak drustva svi dizela poneki i duze od 10 godina
Nesto nisam vidio da idu toliko u servise sem redovnih
Po svakoj racunici novi dizel se isplati kupiti
Moj auto trosi 11l i benzina, godisnje predjem 17k km to dodje da potrosim od 2500 do 2800e na gorivo. Neka bude i 2100 kombinovane voznje
Skoda od kuma trosi 5l dizela. Prostom racunicom dodjemo da on maks potrosi na ovu kilometrazu 1200e
Znaci 900e razlike
Ima li toga na forumu koji vozi dizela da mi kaze da li svake godine ima kvarova u iznosu 900e?
Treba bit realan a ne euforican
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 16-08-25 at 08:50.
U 9 godina kako vozim dizela jedino sam imao problem sa dihtungom glave motora, znaci fabricke dizne, plivajuci, turbina, mjenjao sam po neko crijevo turbine i na trap po nesto, godisnje sam prelazio preko 10.000km dok nisam motor uzeo, sad manje, trenutno na sat ima skoro 600.000km.
Poyy
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Ko radi obradu radilice kod nas?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vozim Octaviu A7 2020 godište, prešao za ovih pet godina oko 67k. Potrošnja na otvorenom pun auto, klima i bez vođenja računa o ekonomičnosti bude oko 4.5l, dok po gradu bude oko 6.5-7 u zavisnosti od gužvi. Do sad samo redovan servis i to to je to.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
900e godišnje jedino ako je neka raga od 500-600 000km koja nije održavana
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Zamjena kompresora klime 30e + promjena freona (950g) - 50e, to je ok ?
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks